У Луцьку активіста Євромайдану намагалося збити авто

У Луцьку активіста Євромайдану намагалося збити авто
Невідомі три чоловіки в авто з написом «Безпека руху «Арсенал» виїхали на Театральний майдан і, набравши швидкості, ледь не збили одного з мітингувальників Миколу Собуцького.

Пригода трапилася у ніч з 23 на 24 листопада, ‒ повідомляють активісти Євромайдану.

Хлопець просто йшов по площі, як раптом на нього ледь не наїхало авто, до того ж не на проїжджій частині. «Вони приїхали без мигалок. Там, де пішохідний перехід біля ЦУМу. Заїхали через площу на швидкості і, проїжджаючи біля, нас він (водій, ‒ авт.) ледь мене не збив. На відстані 30 сантиметрів проїхав від мене», ‒ зазначив Микола Собуцький.

Згодом водій вдруге намагався наїхати на мітинувальника і його соратника по майдану, коли останні намагалися запитати у водія, навіщо він так зробив.

Опісля мітингувальники викликали наряд міліції. Нині правоохоронці розбираються у ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скандалу, а його немає! Дурнів вже не багато...
Відповісти
"арсеналівці" просто були п"яні-це їх нормальний,робочий стан,.Що взяти з алкашів-керують колишні мусарята,на роботу набрали усіх невдах навкруги і так "працюють". Не ображайтесь на хворих!!!!
Відповісти
А звідки така впевненість?
Відповісти
Тарас ну єслі ти на робіті і бухаєш то не кажи за інших_і хворий паходу тут тількі ти)іди і відстоюй свої права увійти до _Голубої Європи_тільки не забуть розову кофтину вдіти і гламурні штанішкі-)))))
Відповісти
ви достали вже з тими палатками
Відповісти
Микола Собуцький наш герой своїм життям відстоює думку молоді )))))))))
Відповісти
нащо ця мова Микола Собуцький ти, що здурів ще скажи що на тебе напали 20 ні краще 40 чоловіків в масках ....
Відповісти
Web Kiyiv
На Майдані пусто!:)
http://videoprobki.ua/camera/70-maidan-nezavisimosti?c=Kyiiv
http://news.guru.ua/news/346165/Onlajn_transljacija_s_Evromajdana_v_Kieve.html
Відповісти
З майдану пішли до кабінету міністрів.. новини читай а не картинки дивись)
Відповісти
Номера запамятати, кинути бутилку в авто - щоб воно зупинилося і водій вийшов з авто і дати пізди йому
Відповісти
підтримую!!!
Відповісти
потім "бутилку" (як це по-моцкальськи!) жбурнути і "дати п_зди". Справжні європейці!
Відповісти
зіграєм в нову американську гру?)
http://www.youtube.com/watch?v=KTtBadAmuZ4
Відповісти
Тобі, чмо, не в Європу, а в Липини. Там таких "Європейців" багато.
Відповісти
Дмитро!Ну єслі водій вийде з авто то тягла получіш тількі ти_і твоя Європа тебе не спасе=)
Відповісти
Ce, zvychajno, ne po temi, ale cikavyj narod - ukrajinci: hochut' zhyty v Evropi, wyob vsi chynyly po pravylah, ale wyob ci pravyla ne stosuvalys' jyh samyh) Nedozrily do Evropy we. Jakas' pokazuha, pyhatist', "butylky". Vse odno bazhannya do halyavy, lyubov do gulyok i do "vyrishen' pytan' cherez svojih" - u nas v krovi, a cyogo v Evropi i v USA nema, povirte.
Відповісти
"Хлопець просто йшов по площі...", - якщо він просто йшов, то який же він мітингувальник. Так - перехожий.
"Вони приїхали без мигалок", - он воно як? Якби з мигалками наїхали, то, конєшно, ніхто б не обурювався наїздом. Навіть на ноги. А тут - на швидкості. Чого захотіли. На швидкості любий може їздити. Ти зпробуй проїхати стоячи стійми.
Якщо це Собуцький Микола Тихонович, 1961 р.н., депутат облради від Свободи, то який же це "хлопець". В його роках чоловіків "дідом" зовуть.
Відповісти
а тобі аби до*батись!
Відповісти
справді вчора молоді мітингувальники після 23-00 були схвильовані присутністю якихось підозрілих людей, просили допомоги у двох міліціянтів (всього лишень!, що чергували на Театральному майдані. Я не зрозуміла тоді, про що тривога.Коли пізніше поверталась додому по вул. Лесі Українки, невеликі купки молодиків шмигали боковими вуличками. Чому вони були не на майдані, а кружляли довкола? Тепер ця ситуація стає зрозумілішою... Микола Собуцький з учорашнього майдану - це зовсім молодий чоловік, здається він син того старшого М.Собуцького. А якби на його місці був мій син, або ваш?
Відповісти
вночі на майдані мітингувальники щоб не замерзнути ходять по площі. Чудові молоді люди, стоять за своє майбутнє. Я їх учора. А дебілкуватим це важко зрозуміти...Лучани - приходьте на площу пізно учечері, підтримайте своїх дітей, не дайте їх чавити машинами. Підніміть задки хоча б ті, що живуть біля площі, або ті що топчуться в центрі щодня, попиваючи кави і коньяки
Відповісти
да, і не забудьте обов*язково кинутись під чиюсь машину, а то, бачу, вам там вночі дуже сумно)))))
Відповісти
Пане миколо ви там на площі того обережні будьте а то у мене є інформація що спеціально відгодовані азаровим голуби летають і какають на евроінтеграторів, бережіть себе бо кому ви двічі обкакані будете ще потрібні!!!
Відповісти
..."Чому вони були не на майдані, а кружляли довкола? ..." А тому що на майдані відкрито зігріватися 40 градусними напоями одне місце не позволяє (а от зловлять і не заплатять). Ось і приходилось шукати підходящі місця. А коли вже стало добре і тепло, то те саме місце почало шукати пригод. І знайшло, тільки не собі, а іншим людям, які навіть відношення до мітингувальників взагалі не мають.
Відповісти
про мигалки йшла мова, бо "Арсеналівці" згодом виправдовувались, що вони поспішали на виклик, тому й скорочували шлях, мало не їздивши по людях! Хоча мигалки засяяли на авто вже після другої спроби наїзду!
А чому хлопець, а не чоловік - бо то дійсно був Микола Собуцький менший, завдяки якому і існує "Євромайдан" у Луцьку!
А молодики, що кружляли довкола - то були геть не майданівці, а незрозуміло хто і які з незрозумілими намірами ходили навколо майдану, поки не поприходили депутати, яких скликали майданівці, передчуваючи тривогу!
І взагалі, вгамуйтеся вже наклепи наводити! Ті молоді люди котру добу майже без сну і нормального харчування, постійно на холоді і якщо сплять, то у вологих палатках на сирій землі! І це все задля європейського майбутнього країни, в якій ми з вами живемо! А ви, замість того, щоб пітримати їх - ще наговорюєте, сидячи в теплій хаті! Неполюдськи це, де ваша совість?
Відповісти
Шановні!!!!Арсеналівці їхали на тривогу охороняючого обєкта і МИГАЛОК як деякі пишуть їм в даній ситуації включати не можна і неякісь хлопці на машині а фірма яка займається охоронною обєктів.
Відповісти
собуцького і арсеналовців доправили в наркодеспансер . всі виявились тверезими. не треба гнати на охоронців так і на мітингувальників
Відповісти
я не розумію шо там Собуцький взагалі робить. знаю його як пофігіста і хлопця який любить повісіти. мажор...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку активіста Євромайдану намагалося збити авто
24 листопад, 2013, 10:29