Українці влаштували євромітинг в Любліні. ФОТО. ВІДЕО

Українці влаштували євромітинг в Любліні. ФОТО. ВІДЕО
У Любліні відбулася акція протесту на підтримку ‪‎Євромайдану в Україні.

24 листопада на Литовській площі зібралося більше 200 людей, звідки ми колоною вирушили під Генеральне консульство України, скандуючи "Україна - це Європа", "Янукович підпиши Угоду", - пишуть організатори заходу в Facebook.

Після виступів активістів протесту під Консульством до мітингувальників все ж вийшов Генеральний консул України в Любліні. У своїй промові він сказав, що підписання Угоди про асоціацію не обов'язково принесе користь, але зазначив, що Україна має триматися європейського курсу.

Учасники протесту зібрали підписи під зверненням з вимогою до Президента Януковича підписати Угоду про асоціацію на Саміті у Вільнюсі. Пан Консул зобов'язався передати вимоги.

Українські студенти в Любліні домовилися й надалі підтримувати протести.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці діти, але вони не повернуться на Україну, вони залишаться за Бугом
Відповісти
а має право працювати консулом в європейській країні той,хто заявляє, що "підписання Угоди про асоціацію не обов"язково принесе користь"?
Відповісти
питання досить актуальне в такій ситуації. дійсно треба зважити усі "за" і "проти" такої угоди. особисто я за євроінтеграційні процеси, але не заперечую той факт, що підписання такої угоди призведе до відплву капіталу з країни. допоки ми дійдемо до рівня європейських зарплат пройде років 10. а запровадження європейських цін, особливо в сфері житлово-комунального господарства (яке займає 40-60% доходів європеців) відбудеться найближчим часом. дійсні вигоди і реальні результати отримаємо не так швидко, як всі того хочуть....
Відповісти
не про те думаєш. казна порожня. економіка ось-ось ляже й більше не встане. відпливати нічому. залишки промисловості за борги відберуть кацапи. землю викуплять китайці. і банда піде на це. їм би день простояти та до виборів протриматись. а ти тут на аналітику замахнувся.
Відповісти
Мітингують вони,а стидно мені
Відповісти
люди добрi куди ви лiзете!!!з полумя та в пекло!!!нiхто нам не допоможе крiм нас.
Відповісти
Останні новини
Українці влаштували євромітинг в Любліні. ФОТО. ВІДЕО
24 листопад, 2013, 17:36