У нас міліція з народом, – співорганізатор Євромайдану в Луцьку

У нас міліція з народом, – співорганізатор Євромайдану в Луцьку
Правоохоронці підтримують порядок і допомагають уникнути провокацій на Євромайдані у Луцьку, – каже співорганізатор акції у Луцьку Володимир Пащенко.

Про це він розповів в ефірі програми «Пряма мова» на телеканалі «Аверс» 24 листопада.

За словами Володимира Пащенка, усі акції, які відбуваються на Євромайдані у центрі Луцька, – в рамках закону.

«Міліція підтримує порядок, міліція з народом. Тут я можу відверто сказати і ті провокації, про які писали ЗМІ вчора, були відбиті в тому числі завдяки міліції», – зазначив він.

Окрім того, Володимир Пащенко ще раз нагадав, що учасники луцького Євромайдану – за європейський вибір України, а акції відображають прагнення українського народу до кращого.

Керуючись цими переконаннями, люди одноголосно затвердили проект звернення Луцької міської ради щодо підтримки євроінтеграційного курсу і відставки уряду Миколи Азарова, яке повинні прийняти на сесії 25 листопада, – наголосив співорганізатор Євромайдану.

Народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів зазначив, що курс України на Європу – закономірний, адже наша нація завжди вважала себе європейським народом.

«Україну зараз хочуть повернути знову в лоно окупанта, який буде застосовувати щодо України ті самі методи, які він застосовує в Чечні, інших республіках Кавказу. Росія ніколи не змириться з тим, що Україна – європейська держава. І ми маємо зробити зараз все, щоб поміняти ситуацію. І ми висловили це на Євромайданах, які зібралися у багатьох містах України. Ми – європейська нація і маємо бути в ЄС», – висловився обранець народу.

Представник Третьої республіки Володимир Бондар додав, що опозиція буде наполягати на відставці уряду Миколи Азарова і на підписанні Угоди про Асоціацію з ЄС.

«Це вибір цивілізаційний, не тільки політичний і економічний», – переконаний він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже багато Пащенка!:) Мова про підтримку курсу держави на Євроінтеграцію, чи піар Пащенка?!:)
Відповісти
При умові підписання асоціації, Пащенко хоче свій "прикід" поповнити авто Ferrari, ото так і пхнеться!:)
Відповісти
Хто пащенків, вітівох, пришиблиних і забондарених призначив співорганізаторами? Люди самі організувались, самі прийшли відстоювати своє право на краще життя. Гнати в шию майданних бюрократів
Відповісти
І знову БОНДАР.
Тут гріх не згадати іуду Юща. Боюсь знову буде боляче, - старе єврейське правило "щоб завалити рух який не можеш подолати, любою ціною спробуй його очолити".
Доречі ця схема спрацювала зараз на чолі Віцей Увікнутим по дорозі до Євросоюзу!
Відповісти
Цьому клоуну в червоному светрі в шахту треба попрацювати - щоб дурня з голови вилізла і перестав на площі як ідіот стояти
Відповісти
А що ти крутий працювальщик?З шахти тільки поночам вилазиш, світла боїшся?
Якщо на сцену і лізуть деякі запроданці, то це не значить що всі які вийшли вословити свою незгоду ідіоти.
Відповісти
Так ви ж під сценою з розкритими ротами слухаете ціх запроданців і "майстрів" легкої наживи та піару!!!
Відповісти
Хто такі "ви" ?????
На скільки я спостерігаю, під "ви" підходить образ комуно-ригианального ізбіратєля. Якщо попугай свиснув, це не значить що він став солов`єм.
Під сценами не ходжу, і маю завжди власну думку.
Відповісти
Пащенко, ще міліції ніхто не хвалив крім тебе.Які мотиви того, що ти поліз на "Аверс"? Хвалити міліцію? Веди себе достойно-ти ж штани носиш. Курчат по осені рахують. Міліція буде діяти по наказу, а нинішня влада так просто крісел не залишить. Будь трішки розумніший. Моя дочка теж міліцію хвалить, але їй лише 3 роки.
Відповісти
Представник Третьої республіки! Як звучить!!! Бондар, "третя республіка" вже була в історії і назва їй - Третій Рейх.
Відповісти
Оця особь у червоному за життя нічого доброго не зробила для лучан.А тим часом їздить на дорогому авто. Запитати треба з цього вічного революціонера, як і з Бандара, хто їм дав право називати себе співорганізаторами Євромайдану в Луцьку. Ми самі якось розберемось, що й до чого, без юЩенківських поводирів...
Відповісти
Останні новини
У нас міліція з народом, – співорганізатор Євромайдану в Луцьку
25 листопад, 2013, 09:41