Міськрада на Волині вимагає відставки уряду Азарова

Міськрада на Волині вимагає відставки уряду Азарова
Володимир-Волинська міська рада вважає, що уряд України повинен відновити процес підготовки до підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

Це рішення депутати ухвалили 25 листопада, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Перед затвердженням порядку денного голова фракції «Свободи» Сергій Коба вніс пропозицію урочисто підняти прапор Євпросоюзу перед міською радою.

Цю пропозицію було підтримано, і в середу, 27 листопада, під час чергової сесії, прапор ЄС висітиме поряд з прапором України, що символізуватиме підтримку європейських цінностей та європейський вибір Володимира-Волинського.

«Володимир-Волинський – тисячолітнє місто, яке географічно знаходиться чи не найближче до Європейського союзу. І весь позитив, який може прийти в Україну, разом з європейськими правилами гри, наше місто отримає найпершим. Поряд з тим, в разі непідписання угоди про асоціацію з ЄС, Володимир-Волинський першим відчує на собі негативні наслідки», - наголосив Сергій Коба.

Крім того, свободівець вніс пропозицію додати до тексту звернення вимогу відставки уряду Азарова, яку також підтримали депутати.

«24 листопада 2013 року по всій Україні пройшли багатотисячні мітинги в підтримку європейського напрямку розвитку країни. Однією із перших вимог українців є відставка уряду Азарова та відновлення переговорного процесу та підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом», - зазначив Сергій Коба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і знову Коба ліпший за всіх! Він особисто вніс пропозицію про підняття прапора Євпросоюзу... Ха-ха! Поки він вносив цю пропозицію, то перший заступник міського голови, за вказівкою мера, вже займався виготовленням флагштоку для прапора, адже про його підння над міською радою Володимира йшла мова ще в пятницю. КОБА Сергій! Перестань всім розказувати, який ти "парєнь" і все пропонуєш першим!
Відповісти

І шо , тепер всепартійнмй Петро Данилич програв чи шо? БО першими внесли пропозицію про позачергову сесію внесли " свободівці" разом з депутутом С.Кобою
І може бути що ця сесія стала останню для міського голови П.Саганюка
Відповісти
Ну як європитання без папи,без нього ЄВРОПІ настане п....ць!
Відповісти
Та тут неозброєним оком видно що це саганюк спеціально розігрує суперництво між БЮТом і Свободою , а Коба ще молодий от і " влітає " інколи , але він не стелиться перед саганюком як БЮТівські підстілки. І ще ( дівчинці) якщо ти дійсно прихильниця Євроінтеграції то поцікався чому у Володимирі такі "зашугані" студенти та хто іх "калічить" - а чи не саганюкові "шістьорки" їх і "калічать" ???
Відповісти
Петро Данилович дуже хитрий жук. Він зроби висновки з 2004 року, а тому зараз заліг на дно.Позачергову сесію скликали за ініціативи опозиційних дупутатів. На сесію прийшли з ярих регіоналів тільки Данилишин і Омельчук, які не голосували за євроініціативи, але і не голосували проти.Петро Данилич вміє тримати ніс по вітру.І завжди на плаву при любій владі.
Відповісти
Тільки повний "свободівець" у зверненні до уряду може вимагати відставки уряду. А сесію зібрали без Коби за пропозицією Гінайла ...
Відповісти
Сьогодні "піп" в Європу хоче,а вчора позичав автобуси для передвиборчого піару проесенговському "МЕЦЕНАТУ" Ковальчуку.Де гроші там і і його "святість"
Відповісти
А резолюцію підготували депутати Свідерський та Матусевич - від Батьківщини (норма, ну як там, КОБА!?)
Відповісти

я скажу так . що як би не було " Свободи " у володимир-Волинській міській раді., то ні побитий в морду привселюдно депутатом Морозом депутат бютівець Свідерський ні червономордий папин - лізун бютовець Матусевіч ніякоє б резолюції не написали і не ухвалили. Всі міські депутати у Володимирі крім свободівців , всі папини -лізуни !!!
Відповісти
А чому Володимир-Волинських преславутих СВОБОДІВЦІВ не було у КиєвІ. СЛАБО!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Свобода працює на громаду міста і не Вам підкаблучним давати оцінку.До виборів ще далеко,а Вас вже трясе.
Відповісти
Відповідь "Тому, що бачив": у Києві їх не було, бо це троха накладно у грошах, та й на дворі холодно. Замерзнуть бідаки, сил не буде по хатах ходити і підбурювати народ виступати проти (когось, чогось - це не так вже й важливо, головне, аби проти).
А місцева "Свобода" справді працює на громаду: тільки от люди, які працюють на їхньому горезвісному 3К отримують ту саму зарплату, що і 5 років тому.
Відповісти
1 Під час помаранчевої революції саганюк "захворів "
2 Тепер залишився на контрольованій публіці -закривши єдину інформаційну нішу " Володимир Волинський форум" .
3 На позачерговій сесії спеціально проігнорував пропозицію голосувати поіменно - прикривши своїх шістьорок які не голосували за Євроінтеграцію - оголосивши що рішення прийнято одноголосно.
4 Хитрий він бидляк тільки руки потирає і кишені набиває ,а Євроінтеграція йому побоку-він завжди був і є двуликим . Із людьми він поводиться по принципу використаного презирватива.
Відповісти
СВОБОДА працює на свою власну калиту, а не на благоустрій міста, а відносно не хватки коштів, нехай КОБА пояснить!!!!!!!!
Відповісти
Ми вже бачимо на яку калиту працює, ТОЙ ЩО БАЧИВ.
Відповісти
Робиться все можливе для розколу між тверезодумаючими депутатами у володимирській міськрадію.Прийшла черга посварити їх зі "свободою". Не вийде.не всі заслані козачки.Петре, не старійся.Старання твої марні!
Відповісти
Останні новини
Міськрада на Волині вимагає відставки уряду Азарова
25 листопад, 2013, 13:27