Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Заболотний

Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Заболотний
Андрій Заболотний, 24 роки, спортсмен

Андрій – спортсмен, чемпіон України з рукопашного бою. Окрім занять спортом він ще й тренує діток, готує майбутніх чемпіонів та навчає азам рукопашного бою.

В одязі хлопець любить насамперед універсальність. Незважаючи на те, що він спортсмен, ходити у спортивних речах постійно не любить. Вважає, що одяг має бути не лише зручним, а й практичним.

«Люблю носити джинси та сорочку під туфлі чи черевики – і гарно і зручно, можна піти і на тренування і на прогулянку. Останнім часом подобаються речі коричневих відтінків», - розповідає Андрій.

На фото Андрій одягнений у пальто сірого кольору, светр смарагдового кольору із коміром, штани із коричневим відтінком від H&M та коричневі черевики із замші.

Із аксесуарів – годинник, який Андрій купив у Будапешті.



Оцінка модельєра-дизайнера Анни Дідух.

«Хлопець одягнений доволі непогано. Вдало підібраний смарагдовий светр із рудими штанами. Черевики по кольоровій гамі також вдало підходять до штанів. Одне зауваження: маючи кишені у пальто, не потрібно об'ємні речі класти у кишені штанів - це виглядає неестетично».

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще чемпіон Європи і срібний призер звіту, йопта)))
Відповісти
"Андрій – спортсмен..."

А вiн не тiтушка?
Відповісти
ні він об'єктивно оцінююча ситуацію особистість))
Відповісти
хороший, очі добрі) а одяг-нічого особивого. Он в Львові всі поважаючі себе мужчини в такому ходять
Відповісти
а неповажаючі лемки що носять?
Відповісти
адібас з туфлями)
Відповісти
Другі оранжеві штани за тиждень Треба купити журнал мод. А то я темінь і відстала від життя )
Відповісти
Видно приїзжий не з Луцька,
судя по стилю....Ковель...Маневичі...Любешів скоріш за все))
Відповісти
Млинів)
Відповісти
Звичайно, адже відповідати критеріям високої моди Луцька практично неможливо))
Відповісти
мені цікаво побачити який стиль в тебе, ЛУЧАНИНУ?????? Чи може те, що ти живеш в Луцьку(а може і в Камінь-Каширську, хто ж тебе знає...) означає що одягаєшся стильно, по всіх модних тенденціях??? Дуже сильно сумніваюся.
Образ дуже гарний.
Відповісти
У нашого Андрія все на найвищому рівні і спортивні досягнення, і особисті якості і одяг!А заздрісників прошу навіть не дихати в його сторону,а то погано це для вас закінчиться)
Відповісти
ласкаво просимо до мого лагерю))
дякую!!
Відповісти
хлопак файний
Відповісти
і хвацький)) тіко фіть-фіть-фіть)) і в нього всі і все)))
Відповісти
а годинник не показали
Відповісти
Улыбка не естественная, а так очень даже ничего!)







Відповісти
ох ти і дав)))(найк)) це підтвердять всі хто з ним спілкується))) однозначно всі так і скажуть)) ти запитай когось про нього характеристику!! чи може всетаки "жабка"?
Відповісти
норм. я його знаю!! одягається зацікавлююче))) бачила його в Опері
Відповісти
мені айфон подобається і все
Відповісти
Ніколи не думала, що серйозне захоплення спортом - поганий приклад для наслідування. Можливо ти незнайомий з Андрієм особисто, якшо говориш про обмеженість його знань і вмінь. Щодо дівчат, не думаю, що переможниця конкурсу Міс університету заслуговує всього на 4-5, як мінімум на 10-ку)) Цікава в тебе система оцінювання. Від себе додам, що людина, яка так багато досягла у своєму житті власними силами, наврядчи потребує порад щодо свого стилю.
Відповісти
Хлопака, ти його особисто знаєш? якщо ні, но не смерди тут, а якщо маєш щось проти напиши, зустрінемось, обговоремо всі за і проти разом з Андрієм...
Відповісти
не напише він, чи воно)) ніколи... -людина в панцирі))
Відповісти
Дуже видно, що нічого проти не маєш, особливо зачепивши тему дівчат, спорту і особистих принципів, які аж ніяк не є ключовими в контексті даної статті! Люди з адекватним сприйняттям світу ніколи не будуть опускатись до рівня плінтуса і принижувати чужі досягнення так, як робиш це ти! Тимбільше ,що ці досягнення є і їх чимало! Своїм коментарем ти показуєш небайдужість і заздрість, а не об"єктивну оцінку, тому працюй над собою,замість самореалізовуватись за рахунок гноблення інших!
Щодо одягу, то поєднання сірого, охристого, смарагдового і коричневого кольорів виглядає дуже красиво!
Жодна деталь не виривається із загальної картини!
Образ цікавий і цілісний, як і герой статті!!!
Відповісти
Лучаниин !!! Зі мною побачитись не хочиш? Я думаю знаю хто ти такій але хочу переконатись при зустрічі і хочу щоб ти в очі підтвердив свої тупі наївні і заздрісні слова проти Андрія Заболотного.я чекаю з тобою зустрічі, бо інтуіція підказує що ти не один рік в затилок дихаєш Заболотному!
Відповісти
цікаво хто це такий грозний за мене стоіть))))))
Відповісти
ну я же не той хто з мальчиками зустрычаэться)) для чого мены з тобою зустрычатись
Відповісти
ого!! Андрюх!!)) то ти не тільки кулаками махаєшся!! ти і по цих нампрямках в себе всіх в свому Луцьку покоряєш!!! Знаєш, тепер я на тебе по іншому дивитимуся коли ти приїдеш на Чемпіонат України!! а якшо знов і чемпіоном станеш то взагалі з мене могорич в бані!!!)) Давай дєрзай!! До кубку готуйся, а не розслабив бачу булкі))
Ні ну пальтечко зачьотне канєшно))
Спорим що фотограф дівчина)))
побачимся!!
Відповісти
а по чому видно шо фотограф-дівчина?
Відповісти
я знаю Андрія маленька))
Відповісти
Крутяцький!
Відповісти
Андрюха,все круто!Оскільки мова про твій стиль то скажу одне,що мені подобається одяг який на тобі,окрім того що в карманах дійсно масивні речі зберігаєш!Впевнена що виправишся!))))
Відповісти
Чудаки і чудачки якщо ви такі сміливі тут на "висловлювання", то майте сміливість сказати Андрюсі в очі свої "експертні оцінки" його стилю )) Після цього у вас буде боліти гепар, проктом, ректум і кор )))) Так що не раджу ))
Відповісти
цікаво в кого ж це таке глибоке знання латині?))))
Відповісти
100% це ж якым модныком треба бути шоб такы штани мало того шо купити так шей вдягнути))
100% полышук вони всы приъжать в Луцьк ы чим по ярче шукають))
Відповісти
Полі́сся — історико-етнографічна область, частина колишньої прабатьківщини слов'ян, давня етноконтактна зона. Полісся розташоване на території чотирьох держав: Білорусі, України, Польщі та Росії.
Українське Полісся має регіони за назвами областей: Волинське, Рівненське, Житомирське, Київське, Чернігівське, Сумське.
Тож ,шановний місцевий, "полішуком" являєтесь саме ви - і цей сілький комплекс з вас пре, не залежно від того,якого кольору ваші штани!
Відповісти
ну бачиш,він одягнув!і йому досить личить!і одягнений стильно!тому твої "гнилі" коментарі зовсім недоречні))всі анонімно-ГЕРОЇ!а сміливості в очі сказати?????вистачить??
Відповісти
не треба цього пряснення!! штани лєві і все!! хто такі носить?)) шути горохові!!
і комір такий розтягнутий тільки в моєі бабці еа гольфі!! а якшо хтось носить, то тільки дєвкі в селі!! як він це надів? мене з автоматом не заставили б! а те шо тут його захищають - це не факт шо сам за себе і пишеш!!!
Відповісти
дуже цікаво подивитись на те, що ти одягаєш без автомата. поділишся? а на рахунок штанів, до яких ти прицепився, то вся Європа зараз таке носить. а те що це не відповідає твоєму смаку - вибач, не всі мають сміливість одіти адідас+туфлі, але ти,парко, молодець. правильно зрозумів політику партії, якщо живеш в центровому місті Полісся - маєш відповідати його стилю.
Відповісти
ого!заміть,твоя бабулька стильна раз таке одягає.можливо,тобі варто в неї ще чомусь повчитись?стилю,наприклад.повір мені,шановний,ВІН не та людина,яка захищатиме себе (саме в цій ситуації)!!еххх..почуття заздрості в комусь проснулось))
Відповісти
опиши свій стиль!адже,судячи по твоєму коментареві ти в нас ще той МОДНИК!
Відповісти
андрюх слухай взнай по IP адресі компютера хто ці умнікі!! приіду мопожу мясо на свята заготовити)))))) а хочеш будеш стояти тільки по торбинках розкладати))) маєш трохі бачу заздрисників)) то норма!!!
Відповісти
андрюх слухай взнай по IP адресі компютера хто ці умнікі!! приіду мопожу мясо на свята заготовити)))))) а хочеш будеш стояти тільки по торбинках розкладати))) маєш трохі бачу заздрисників)) то норма!!!
Відповісти
заболотний одягається хрєново! це говорять всі моі знайоі хто його бачив! а особливо цю статтю!! одяг сміття! все шо ж то поки що здоровя!! тіла як такого немає! просто розкрутив себе!!!
Відповісти
Слухай спортік 1 ви як цим будете займатись из Андрюхою ти хоча б попередь мене завчасно я підключу свої гопкадри які на 40, 33, вишкові знають все про всіх і ми їх знайдемо швиденько) За досягнення в спорті та тренерську діяльністьтобі +!
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Заболотний
13 грудень, 2013, 12:00