Євромітинг в Чикаго. ВІДЕО

Євромітинг в Чикаго. ВІДЕО
Українці, які мешкають в США, організували та провели в Чикаго масштабний мітинг в підтримку євроінтеграції України.

У самому центрі американського мегаполіса представники української діаспори пройшли головними вулицями, скандуючи "Україна - це Європа", - пише Gazeta.ua.

Люди тримали в руках державні стяги України, США і Євросоюзу та червоно-чорні прапори УПА.

Зібравшись під стінами українського консульства, кілька сотень українців рушили колоною до площі біля Chicago Tribune, щоб показати мешканцям Чикаго, американській владі і чиказькій пресі своє занепокоєння зупинкою євроінтеграційного курсу України.

У своєму прес-релізі Український Конґресовий Комітет Америки - Відділ Іллінойс засуджує рішення уряду України призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та закликає президента України прислухатися до голосу українського народу і дотримуватися своєї обіцянки щодо реалізації європейської інтеграції. Одним з гасел, яке вигукували мітингуючи, було: "Impeach the president of Ukraine!"

Багатьом учасникам цей мітинг нагадав часи Помаранчевого майдану, тоді серед чиказьких хмарочосів пройшов тисячний протест.

"Треба підтримати український народ, щоб не сталося ще раз подібне до Голодомору! Ми закликаємо уряд і президента України дослухатися до українського народу і дотримуватися своїх обіцянок про інтеграцію в Європу. Україна зрозуміла своє минуле і знає, куди іти. Україна - це Європа", - лунало у виступах людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці, дякуємо за солідарність)))
Відповісти
А в Чікаго не зносять наметових містечок?
Відповісти
Останні новини
Єврохода в Луцьку. ФОТО
25 листопад, 2013, 16:39
Євромітинг в Чикаго. ВІДЕО
25 листопад, 2013, 16:21