У Луцьку просять не брати на Євромайдан політичну символіку

У Луцьку просять не брати на Євромайдан політичну символіку
У Громадській раді при луцькому міському голові заявили, що підтримують ініціативу Євромайдану, а також закликали не використовувати партійні прапори на заходах в підтримку європейської інтеграції України.

Текст звернення Громадської ради, прийнятої у вівторок, 25 листопада оприлюднив у Колонці автора на ВолиньPost голова ради Петро Верзун.

У тексті звернення, зокрема, йдеться:

"Громадська рада при Луцькому міському голові заявляє про неприпустимість відмови від підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Вважаємо, що прийняте у кулуарний спосіб, без жодного громадського обговорення рішення є нікчемним як з процедурної, так і з змістовної точки зору".

"Таке рішення руйнує сподівання мільйонів українців на краще життя, демонструє недоговороздатність України як держави на міжнародній арені, закладає підвалини гострого конфлікту між державою та її громадянами", - кажуть у Громадській раді.

У Громадській раді закликали Луцьку міську раду "вимагати у вищого керівництва держави прийняти відповідні рішення та підписати Угоду".

Також у зверненні йдеться: "Закликаємо політиків усіх політичних сил на всіх рівнях прибрати партійні прапори з заходів на підтримку європейської інтеграції України та використовувати лише національні прапори та прапор Європи".

"Ми підтримуємо ініціативу Євромайдану, беремо в ній активну участь, і закликаємо всіх громадян активно долучатись до мирних акцій на захист європейського майбутнього країни", - кажуть у Громадській раді при Луцькому міському голові.

ЧИТАТИ ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це не брати?А хто тоді буде стояти на євромайдані за 100 гривень???Студенти?Вони набагато розумніші деяких наших продажних політиків тому туди точно не підуть.Бо розуміють,що є справжні розумні люди,а є політичні іуди та повії типу колишніх помаранчевих вождів і їх прихвостнів.І головне,як так звані лідери євромайдану "відмиють" виділені гроші що з Київа їм партії зараз перерахували.Бо вам дають 100 гривень,а пишуть що 300 дали.Різниця осідає здогадайтесь де?Не вірите,поцікавтесь:)
Відповісти
поцікавився!
всі стоять по власному бажанні!
Відповісти
правильно. Немає чого піаритись. у ідея і консолідація навколо неїголовне. Недільний мітинг залишив неприємні враження.
Відповісти
У Львові студенти не пускають на сцену навіть "свободівців"! І Славко Вакарчук написав у своєму Твіттері, що прийде на майдан не політичний, без символіки, просто як людина. Бо не може не прийти
Відповісти
То шо це виходить? Одним по 100 грн платять за євроінтеграцію а я маю ноги відморожувати за так???? А потім вийде якийсь політик і скаже що це він все зробив?
Відповісти
Поки на майдані будуть стояти заробітчани за 100 грн. я туди ні ногою
Відповісти
на луцькому майдані не стоять за гроші )
Відповісти
давай перешлю тобі 100 та ти піди за своє майбутнє
Відповісти
Яке майбутнє? Поки ви відпрацьовуєте свої 100 грн. Вітів з Бондарем вже назвали себе організаторами
Відповісти
Я хочу побачити тих людей, яких виведе на площі Везун, громадська рада при Романюку і т.д. Без 100 грн за ними не підуть, а от за політиками, за тими, хто може (хоча б ситуативно) протиставитись Янику і їх клану підуть сотні тисяч, мільйони, а пацифістів без політики вже бачила історія, і хлопці під Крутами платили своїм життям за гнилі, безхребетні ради! Я ненавижу заробітчан при політиці, але без ідеології не бачу майбутьнього!
Відповісти
Прошу оприлюднити кількість членів тих організацій (громадських), які увійшли до складу громадської ради при Романюку. Грандоїди й нероби? хто з них хоча б 6 сотих дачі обробляє? Хто своїми руками хоч одну цеглу в будівлю вмурував? Гниль гендерно-пацифіська, яка при кожній владі бігатиме за подачками!
Відповісти
які 100 гривень....відірвижопу від телевізора і зроби хоть щось для майбутнього або не ний що погано жити
Відповісти
Вибачте, що язик не бархатний!
Відповісти
не хотіла нікого образити
Відповісти
а хто кому заважає безкоштовно зібратись і повикидати з крісел мерів губернаторів та інших нероб
Відповісти
То я в таку холодіну маю йти мерзнути безкоштовно, а десяток "патріотів-євроінтеграторів" буде бабло заробляти????
Відповісти
Та підходили ми сьогодні до вас і перванчук казав що 100 грн платять за сутки
Відповісти
Останні новини
У Луцьк везуть «Твердиню»
25 листопад, 2013, 19:00
У Луцьку просять не брати на Євромайдан політичну символіку
25 листопад, 2013, 18:14