На Волині створили координаційний комітет Євромайдану

На Волині створили координаційний комітет Євромайдану
У Луцьку політичні партії та громадські організації створили обласний комітет для спільного проведення акцій на підтримку євроінтеграції України.

Про це повідомили у прес-службі комітету у понеділок, 25 листопада.

За словами представників комітету, діяльність спрямують на активізацію жителів Волині у відстоюванні євроінтеграційого курсу держави.

До його складу увійшли Сергій Адамчук, Святослав Боруцький, Анатолій Вітів, Ігор Гузь, Сергій Григоренко, Володимир Пащенко, Майя Москвич, Ігор Алексеєв, Володимир Бондар та Андрій Козюра.

Представники комітету повідомили, що метою його створення є не партійні, а загальнонародні інтереси: "У такий доленосний для країни момент ми не маємо права роз’єднуватися та думати про приватні інтереси. Ми повинні єдиним фронтом відстояти право України бути частиною Європейського Союзу".

"Влада старається нас роз’єднати, запускаючи провокаційні гасла: «Без політики, без політичних гасел, без символіки політичних партій». Ми закликаємо народ не піддаватися на такі провокації", - кажуть члени комітету. Мовляв, не потрібно боятися показувати свою політичну позицію, бо лише опозиційні партії разом з громадськістю наразі здатні організовано протистояти тиску "влади".

Координаційна рада Євромайдану на Волині також закликала інші політичні партії, громадські організації, небайдужих громадян долучатися до безстрокової акції на Театральному майдані Луцька та підтримувати інші заходи на захист євроінтеграціного курсу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні барани в комітеті... Не піду.
Відповісти
100% погоджуюсь
Відповісти
А що С. Григоренко двійник?
Відповісти
виправили
Відповісти
Волинські політичні трупи на диво живучі.
Влада не змогла стільки зробити для вашого роз'єднання, скільки ви самі зробили в цьому напрямку - дивіться не побийтеся після першої-другої сотки горілки.
На більшість присутніх в цьому комітеті громадськість положила.
Відповісти
з таким замараним минулим, як в цих комітетчиків, тільки підмітати майдан!
всі мої друзі свідомо не йдуть на той майдан саме через козюру, бондаря, гузя, алєксєєва, вітіва, пащенка.
ну не можуть вони путнього чогось зробити, пересвідчились не раз, тільки під себе гребуть.
нема їм віри. просто вхопились політичні трупи за чергову гнилу соломинку в надії вилізти на олімп, та смішно це виглядає :-)
Відповісти
Склад комітету говорить про те, що влада може не забороняти проведення евромайдану в Луцьку, а тільки спостерігати за тим, як все закінчиться пшиком. Нинішні місцеві політики разом з політичними трупами без громадськості нічого не вдіють, а громадськість без політиків теж нічого не доб'ється, тому що не має ресурсу, дуже і дуже роз'єднана між собою і не має доступу до владного олімпу.
Відповісти
Яка громадськість? Була б у Луцьку громадськість - чхати б вона хотіла на те, хто там тусується довкола майдану. Як у Львові - вийшли б і прогнали б зайвих. А так - "свято место..."
Відповісти
Вийди, покажи як треба. Стань не не Театральному майдані, а на Київському. Зроби щось , хоч щось, хоч стрічку пов*яжи
Відповісти
До цих політиків вже немає довіри. Де нові імена?!
Відповісти
Вийди, покажи як треба. Приведи свою стару, внучку, Жучку. Зроби хоч щось
Відповісти
Микола Собуцький?чому тільки Майя Москвич представляє тих,хто бореться у наметовому містечку.ті самі морди зажравшиєся...де Мирослав Ватащук,який Першим подав ідею вийти на Майдан 21 ввечері...Ганьба!!!
Відповісти
Тому що Майя Москвич-це обслуга Гузя. Тільки тому вона представляє тих, хто бореться у наметовому містечку.
Відповісти
как показывает история - нормальные революционеры, те, которые добиваются ПОБЕД - создают "комитеты" до того, как начинается "движуха" )))

судя по перечню фамилий теперь можно быть абсолютно спокойным - "революция-2013" счастливо умерла так и не начавшись )))

Відповісти
Почитав оцю новину і прес-реліз на цю тему від "Свободи", і в чергове відчув розпач. Втретє за останній тиждень. Як можна бути такими сліпими і недалекоглядними? :(
Відповісти
сам ти михайло сліпий і недалекоглядний.
Відповісти
маю на увазі не склад координаційного комітету, а в першу чергу його заяву
Відповісти
Вийди, зроби щось. одягни хоч жовто-блакитний шорф
Відповісти
Який же наш народ дурний!!! Очолили майдан ті які до майдану не мають ніякого відношення а лише приходять туди щоб фейсом поторгувати. А молодь яка там ночує мерзне і бореться за Україну знов усунули. Мовляв ви дітки нічого не розумієте а ми дорослі дятьки все зробим , ви головне стійте на майдані
Відповісти
Починає приходити прозріння? Нарешті. Можливо, не все ще втрачено і молоді люди, які мерзнуть на Театральному майдані зрозуміють, що це не те місце де робиться справжня політика.

На майданах твориться піар. Телекартинка, яка наче метелик-одноденка, відмирає відразу ж після появи... Залишається гіркий присмак розчарування, зради і гострого відчуття, що тебе використали.

Молодь не винна. Вони справді хочуть змін на краще. Просто не знають, що є те "краще"? Не навчили їх, поки-що, на лекціях, в нудних конспектуваннях минувшини і чужих думок. Їх вчать "польові командири" дебільними коміксами "від Рибачука", у яких "Європа" подібна до реальної, як поттерівська Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry на Східноєвропейську альма-матер.

Дорослим дядькам, які живуть не політикою, а кормляться з політики, тобто - політиканам. кров з носу треба було про себе заявити. І привід знайшовся - пріснопам'ятне розпорядження Кабміну про призупинення процедури підписання Асоціації з Європою. Не членства в Євросоюзі, як помиляються наївні, а примітивного совокуплення за чужий інтерес, та ще й задурно. Без грошей. До України європартнери поставились, як до дешевої прости...,Господи, яка має своїм тілом ублажити висохше економічне тіло Унії, що без вливання свіжої крові розпадається на очах.

Наступного року дає старт референдум у Великобританії про вихід з ЄС, Чехія робить крок на вихід, маленька Сан-Маріно, яку Україна натовкла футболом, гордо провалила плебісцит про входження в ЄС. Вони дурніші за нас? Ні.

Вони прагматичні. І рахують гроші. Зверніть увагу, як тільки Україна завела мову про компенсацію реальних багатомільярдних економічних втрат від входження в ЄС, єврокомісари голосно зіпсували повітря від такої наглоти. Відразу ж забули про Юлю, яка томиться в "застінках" з євробіде і європалатою, Забули про "пункти Філе". Видать вже й вибіркове правосуддя їх не цікавить. А що цікавить? ВИГОДА ДЛЯ СЕБЕ.
Прочитатйте усі понад 900 сторінок нудного тексту Угоди і ви побачите, що там немає місця для Ваших єврозарплат і пенсій, Ваших комунальних платежів і прострочених кредитів...

Абсолютно точно, що Угода 28 листопада у Вільнюсі підписана не буде. Це крах не України, а тих єврочиновників, які готуючи собі тили на євровибори 2014 року ставились до 45 мільйонного народу гірше, як до дівки на панелі. Це трагедія Фюле, Баррозу і Ромпея, не кажучи про "братів Маріо" - европенсіонерів Кокса з Квасневським. Вони - попали. Не виправдали надій...

А далі - буде...
Відповісти
Вийди, зроби хоч щось, вивісь прапор біля своєї хати чи на балконі.
Відповісти
"Хоч щось" Європу в Україні не збудує. Сучані швондери тільки й вміють прапорами махати і співати пісню імпотента "Вставай...!"
Відповісти
В мене теж розчарування, недовіра неприємними "Буратінами" і бажаючими ними стати.
Відповісти
Не віриш ти козюрці - візьми і одягни стрічку, покажи свою позицію.
Відповісти
ЦЕ ТОЙ АНДРІЙ КОЗЮРА ЩО З КАЗОЧКИ ПРО ВОЛИНСЬКОГО БУРАТІНО ТА ВОЛОДИМИР БОНДАР - ГОЛОВНИЙ КОРУПЦІОНЕР ЧАСІВ ЗРАДИ ЮЩЕНКА???
ВОІСТИНУ ГІВНО НЕ ТОНЕ...
Відповісти
Доки з тієї гопкомпанії не вишвирнуть Пащенка і Бондара толку там не буде. Бо їхні колишні "подвиги" лише відлякуватимуть нормальних людей, котрі знають, що таке екс губернатор Волині та екс радник міського голови...
Відповісти
Паша, вийди на інший майдан, не виправдовуй свою пасивність.
Не сприймаєш цих - вийди зі своїми друзями і стань в іншому місці
Відповісти
Клоуни в садочок хай граються не звертайте уваги на блаженних
Відповісти
_ КОМИТЕТ СОЗДАЛИ - МОЛОДЦЫ !!! - Ток вот - а ГДЕ № телефона , Адрес и Эмэйл ??? - Шо это за КОМИТЕТ без АДРЕСА ??? - Или Вы его для СЕБЯ СОЗДАЛИ ???!!! - А народу - куда идти и где и искать этот КОМИТЕТ ??? - ШОБ можно было и НАРОДУ - ВЗАИМОДЕЙСТВОВАТЬ со СТУДЕНТАМИ - Бо многие неИМЕЮТ ВОЗМОЖНОСТИ быть с РЕБЯТАМИ КРУГЛОСУТОЧЬНО . - А может и ещё какаято ПОМОЩЬ НУЖНА БУДЕТ . - Короче - нужен ОНлайн САйт ОБМЕНА информации . Бо люди переживают за МОЛОДЁЖЬ . _ А ЛУЧЬШЕ ВСЕГО - установить на Уневирмаге " Луцьк " - Вэб- КАМЕРУ . - Чтоб ВСЕ жители могли видетЬ ТЕАТРАЛЬНЫЙ МАЙДАН - в ОНЛАЙНЕ . - Тогда если БЕРКУТ будет ШТУРМОВАТЬ Студентов - то лучане вМИГ бы были все на МАЙДАНЕ и защитили бы РЕБЯТИШЕК . _ Ставлю задачу комитету - по УСТАНОВКЕ Вэб- Камеры ... - Это в ВАШИх же интересах ... _ Заранее - БЛАГОДАРЮ ...
Відповісти
Ну не лікується це! Любу нормальну справу - завалять! Геть ціх політиканів від Майдану!!! Ніхто не піде і не підтримає це поки "ці" пройдохи там будуть!!! Майдан - без політики!!!
Відповісти
Паша, невже у Луцьку мало майданів - вийди на київський, вийди до СНУ. Але ж легше сидіти і строчити як всі неправі.
Відповісти
Ці псевдоорганізатори - це "палка в колесі Євромайдану". Особливо ваш Пащенко. Якщо майдан лусне, як мильна бульбашка, то лише завдяки їм. Усі їхні ідеї впираються виключно в гроші. Хтось хоче більше заробити, а хтось думає прикрити свою дупу майданом, коли зміниться влада.
Відповісти
чому в комітеті таке непропорційне велике представництво людей Бондаря? Козюра тут чого притесався? та людей тошнить, від тих невдах і пройдох помаранчевих часів які все протринькали! а ви знову їх прете в комітети. хочете повтору провалу?
Відповісти
Чого стогнете, вийдіть, покажіть, що є з кого вибирати. Хто вам винен, що у п*ятницю біля дітей не Театральному стали Козюра, Бондар чи Шиба, а не ви?
Не терплю Козюр і т.д. , але в даному випадку ви просто виправдовуєте свою пасивність. Сидите і плачете за кавою, як все хєрово, а в неділю прийти було слабо? Боялися що дупа змерзне?
Відповісти
Треба бути спільнотою!!! А вам все "лідера-горлопана" подавай?! Як стадо му-му блін! Гидко читати таких "Бармалєев" і Ко.!!!
Відповісти
Щоп прив*язати жовто-синюстрічку тобі потрібен лідер?
Просто потрібно показати свою позицію
Відповісти
Бармалєй-ти підгузник?
Відповісти
Нічого влада не запускала, мене як опозиційного до влади Януковича громадянина тошнить від політичних лідерів, і волинських так званих політиків. Доки вони будуть на майдані масовості він не набере.... і не треба виправдовуватися пишучи нібито це влада запускає... ГЕТЬ ПОЛІТИКІВ З ЛУЦЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ!,,
Відповісти
Бондар у 2004-му приклад показав, як на шару у владу влізти! От тепер і "змагаються" тюлені!:))) Цирк!!!
Відповісти
Вітаю, шановне товариство!
Справа в тому, що науково доведено, що людей із нетрадиційною орієнтацією є близько 2%. І нічого тут не вдіяти, таким родився. Наводять приклади «голубих» із Європи і афішують ними, немов уся Європа «голуба». А мені цікава абсолютна оцінка, яка відсоткова частка людей із нетрадиційною орієнтацією в європейських країнах і яка частка у нас чи в Росії? Я цієї оцінки не знаю, і сумніваюся, що багато людей знають таку статистику. Тому не потрібно використовувати цих кількох «голубих» тільки з однієї сторини, давайте об’єктивно!!! Якщо говорити тільки про вигідні сторони для себе, то може скластися враження, що інакших сторін нема. Українці і люди, що тут проживають, будьте СВІДОМИМИ.
Відповісти
Дежав'ю якесь... ладно Вітів, якого я терпіти не можу але об'єктно може бути в комітетах різних, бо є керівником сили що активно відстоює майдан. Алєксєєв та Гузь принаймні також представники партій... але Бондар? Козюра? Адамчук? Жах! Просрали все з 2004, тепер щурі вилазять. Але якщо буде щось серйозне, то першими звалять. І не треба гнать типу зробіть альтернативний майдан і т.д. виправдовуючи цих пройдисвітів. Люди вийшли, виходять і виходитимуть і без них. Якщо гавно є гавном, то хоч кажіть на нього що це цукнрка, але вона таки залишиться бути гавном...
Відповісти
Якщо тобі плюють в спину, це значить, що ти йдеш попереду.
Відповісти
Вітаю, дороге товариство! Ну що ж, друзі, Євромайдан відбувся. Надія на євроінтеграцію наразі нікуди не пропала. Повірте, якщо ЄС це той вибір, який дійсно потрібен Україні, то Бог приведе її до цього, ми будемо в євроспільноті. Що ж дальше? А дальше потрібно проявити таку ж активність, яку ми проявили на майдані. Тільки в цьому випадку активність – на вдосконалення себе. Зараз це чи не єдине, що ми можемо зробити для країни. Жити по закону Божому, розвиватися, навчатися, вивчати рідну українську мову та іноземні мови, працювати на совість, дотримуватися правил етики, високої моралі. Одним словом ставати інтеліґентними людьми. «Один в полі не воїн». Та коли ми всі з кожним днем будемо вдосконалюватися, працювати над собою ми збудуємо в першу чергу інтеліґентну українську спільноту. Тоді нас поцінують, заповажають у світі.
Я сам православний, та це мені не заважає захоплюватися писаннями Івана Павла ІІ, де говориться, що лише на любові можна збудувати міцну родину, спільноту, державу. Лише любов’ю можна переконати, інакше народимо нове зло.
З повагою, Сергій Груда.
Відповісти
Мушу комусь вилити свої почуття. Болить мене душа за події в Україні. Болить душа, коли мені близькі люди говорять, що Україна не може бути господарем на своїй землі, вона мусить бути під «більшим братом». Хіба в нас мало гідних і розумних людей? Чому нема одностайності? Лише зараз виходять на поверхню ті кровопролитні діяння над українським народом в ХХ ст., ті винищення, заселення чужинцями. Важко.....
Відповісти
Останні новини
Помер «Майор Вихор»
25 листопад, 2013, 21:23
На Волині створили координаційний комітет Євромайдану
25 листопад, 2013, 20:45
У Луцьк везуть «Твердиню»
25 листопад, 2013, 19:00