Волинські спортсмени публічно агітують за тверезе життя

Волинські спортсмени публічно агітують за тверезе життя
Низка волинських спортсменів знялася на фото для спеціальних рекламних плакатів, із яких вони закликають молодь Волині не вживати алкоголь.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Спортсмени взяли участь у фотосесіях та долучилися до агітаційної кампанії проти пияцтва не лише з власної ініціативи, а й на прохання Волинського братства тверезості імені Святого Іоанна Кронштадського.

«Ми спільно хочемо побороти стереотипи, ніби сучасна молодь не може жити без кухля пива – саме це нав’язує реклама хмільних напоїв. І ці стереотипи домінують у молодіжному середовищі. З ними потрібно боротися позитивними прикладами, такими, як досягнення у спорті», - вважає співзасновник Волинського братства тверезості священик Стефан Ярема.

Антиалкогольну акцію підтримали шість волинських спортсменів, членів олімпійської збірної України.

«Вони відгукнулись на наше прохання і нині рекламують переваги тверезого способу життя з лайтпостерів. А торік у рамках акції «Краще тверезе життя, щоб сила і слава була» ми запросили до Луцька найсильнішу людину світу 2009 року, українського богатиря Сергія Конюшка. На зустрічах зі студентами він постійно наголошував - щоб бути успішним, спортсмен повинен вибрати тверезий спосіб життя», - розповів душпастир.

Загалом, як стверджує отець Стефан, для більшої ефективності профілактичної роботи з молодіжним пияцтвом потрібно активізувати роботу ще й з батьками підлітків-потенційних жертв «зеленого змія».






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські спортсмени публічно агітують за тверезе життя
01 березень, 2012, 16:45