Microsoft обіцяє одну операційну систему для всіх ґаджетів

Microsoft обіцяє одну операційну систему для всіх ґаджетів
У Microsoft натякнули, що незабаром існуватиме лише одна версія Windows, яка підходитиме для будь-яких девайсів від ПК до смартфонів.

На сьогодні Microsoft поставляє на ринок три операційні системи ‒ Windows 8, Windows RT і Windows Phone, ‒ пише Дзеркало тижня.

Під час конференції UBS Global Technology керівник підрозділу Windows Джулі Ларсон-Грін заявила, що Microsoft активно працює над тим, щоб зблизити свої операційні системи. «У нас є Windows Phone, у нас є Windows RT і повноцінна Windows. Трьох операційних систем у нас не буде», ‒ зазначила вона.

До цього Террі Майерсон, віце-президент з операційних систем в Microsoft, заявляв, що в майбутньому Windows RT працюватиме на смартфонах, а зараз в корпорації працюють над об’єднанням магазинів додатків для Windows і Windows Phone.

Очікується, що в найближчі місяці Microsoft зробить й інші кроки для зближення систем. «Ми знаємо, що є певний світ більш мобільних операційних систем, які забезпечують менше навантаження на батарею і мають менші ризики безпеки. Однак, все це досягається за рахунок зниження функціональності. Ось чому ми віримо, що правильним виявиться наше бачення і наш напрямок, яким ми продовжуємо йти», ‒ зазначила Ларсон-Грін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Microsoft обіцяє одну операційну систему для всіх ґаджетів
26 листопад, 2013, 14:32