«Свобода»: регіонали зірвали звернення райради на Волині щодо євроінтеграції України

«Свобода»: регіонали зірвали звернення райради на Волині щодо євроінтеграції України
Партія регіонів у Володимир-Волинській райраді зірвала звернення до влади з вимогою підписати Угоду про асоціацію з ЄС, - кажуть у ВО «Свобода».

Це сталося 26 листопада під час позачергової сесії ради, - повідомили у прес-службі партії.

Проект рішення провалила фракція Партії регіонів, намагаючись замінити опозиційний проект звернення власним і лояльним до влади.

«Свідченням того, що очільники району планували зірвати прийняття звернення щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є те, що фракція Партії регіонів винесла на розгляд сесії альтернативний проект рішення. Текст звернення у викладенні регіоналів – це лояльне ледь не вихваляння влади», - вважають в партії.

«Опозиція згідна була йти на доопрацювання єдиного тексту звернення, але з двома вимогами: відставка уряду Азарова та припинення вибіркового правосуддя. Але навіть на ці дві поправки регіонали не мали бажання погоджуватися, очевидно, панічно боячись отримати на горіхи за від вищого партійного керівництва», - зазначив у коментарі голова фракції ВО «Свобода» Павло Карпюк.

«Таким чином, Володимир-Волинська районна рада, з подачі голови РДА Валентина Скуби, не прийняла звернення з приводу зради національних інтересів урядом Азарова та зриву Угоди про асоціацію між Україною та ЄС», - кажуть свободівці.

«Зважаючи на важливість прийняття даного звернення до уряду та Президента опозиційні депутати пішли на всі можливі і неможливі поступки, аби воно було підтримане Володимир-Волинською районною радою. Втім, «регіонали» не хотіли засудити дії уряду. Їх, вочевидь, влаштовувало єдине – аби сесія райради винесла подяку уряду Азарова-Арбузова за зраду національних інтересів і різкий поворот у зовнішній політиці в бік Москви. На це опозиція ніколи піти не могла», - вважає Павло Карпюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дожились, що у В. Волинському вже диктує умови ПР. Тьху.
Відповісти
Вол.Волинськ ,вже давно став містом пари паханів ,які лижуть зад владі:раніше демократичній ,тепер цій.
Відповісти
Ганьба для"княжого"міста...Ми провладні блюдолизи і заср....нці,тому що бувші комсомольці,гнати нас треба!
Відповісти
Стидоття,до рівня полішуків опустилися". аяяй !!!
Відповісти
Результати голосування - пофракційно чи можливо пофамільно опублікувати тут . Мешканці Володимирщини повинні знати своїх "героїв - обранців" та їхню державницьку позицію .
Відповісти
ВО СВОБОДА під шароварами носить стрінги
Відповісти
Це правда що, Ірена Фріон у ВР під час пробок прилітає у ступі!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Свобода»: регіонали зірвали звернення райради на Волині щодо євроінтеграції України
26 листопад, 2013, 17:17