Як студентів СНУ вчили лідерству. ФОТО

Як студентів СНУ вчили лідерству. ФОТО
Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вчилися згуртовуватися у команду та бути лідерами.

21-25 листопада на базі практик табору «Гарт» відбулася «Школа лідера 2013», - повідомили у прес-службі вишу.

У навчанні взяли участь 42 представник Студентської ради та Профкому університету. Організаторами заходу виступили голови тих же університетських організацій: Анастасія Шевчик, Володимир Ковальчук та Вадим Курилюк.

Мета школи - засвоєння студентами навчальної програми, вирішення проблем студентства та налагодження подальшої співпраці двох студентських структур СНУ імені Лесі Українки.

Протягом п’яти днів відбувалися тренінги з таких тем: «Лідерство», «Командобудування. Робота у команді», «Самомотивація. Мотивація у колективі», «Тайм-менеджмент», «Ораторство. Публічний виступ».

Варто зауважити і те, що тренерами виступили викладачі із факультету психології СНУ імені Лесі Українки. Головним результатом та досягненням, який напрацювали представники двох органів самоврядування стало створення справді міцної команди, яка зорієнтована на подолання проблем чи вирішення студентських запитань.

Також одним із важливих моментів перебування студентського активу на базі «Гарт» стало аналіз опитування, яке проводилося у травні 2013 року на кожному факультеті університету.

Анкетування проводили в анонімній формі з метою визначення рівня викладання, якості подання матеріалу, ставлення викладацького складу до студентів.

Окрім того, під час обговорення проблем, які турбують тих, хто навчається у стінах університету, представниками Студентської ради та Профкому були озвучені такі, як якість харчування у їдальнях, заохочення студентів до активного життя та гідного представлення університету на всеукраїнському рівні додатковими балами, наявність більшого захисту у гуртожитках та режим роботи ліфтів у них.

Варто зауважити, що учасники «Школи лідера» виявили ініціативу розпочинати першу пару кожного понеділка зі звучання гімну України.

Усі ці питання обговорили під час зустрічі із представниками адміністрації університету, яка відбулася в бібліотеці СНУ імені Лесі Українки в останній, п’ятий, день навчання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СНУ, освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
подивіться на їхні пикі..одні баклани
Відповісти
коля, ваші висловлювання говорять лише про рівень вашої культури.
Відповісти
Студенти не йдіть під чиїмись гаслами і не слухайте Шевчик Настю. Такі як вона тільки на чиїхось інтересах роблять собі кар’єру. Це людина Клімчука яка робить доноси на все що планують студенти.
Відповісти
Останні новини
Як студентів СНУ вчили лідерству. ФОТО
27 листопад, 2013, 08:13