Волинян кличуть пікетувати облраду

Волинян кличуть пікетувати облраду
Координаційний комітет Євромайдану в Луцьку скликає волинян на пікетування обласної ради.

Як відомо, 28 листопада відбудеться позачергова сесія ради, під час якої депутати збираються висловити своє ставлення до припинення Кабміном підготовки до підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, - повідомили в комітеті.

Публікуємо текст звернення комітету:

"21 листопада 2013 року уряд Азарова віроломно зрадив національні інтереси України і своїм розпорядженням зупинив процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію з ЄС, оголосивши про різку переорієнтацію зовнішньополітичного та економічного курсу на путінську Росію та країни Митного союзу.

Правлячий режим Януковича вкотре показав своє справжнє обличчя, яке немає нічого спільного з Європою. Піддавшись на тиск Кремля і спокусившись обіцяними бонусами за зраду українських національних інтересів, Янукович і Азаров продемонстрували, що у їх плани не входить європейський рівень життя для свого народу.

Довівши своєю бездарною політикою країну до стану соціально-економічної катастрофи, Янукович і Партія регіонів вирішили зробити ставку на утримання при владі будь-якою ціною за підтримки Путіна. Рішення про зрив асоціації з ЄС – це пролог до масових фальсифікацій на виборах 2015 року.

Сьогодні над Україною нависла реальна загроза втрати незалежності і перетворення держави в колонію Москви та утвердження авторитарного бандитського режиму. Влада, яка керує країною, хоче позбавити український народ шансу на гідне життя у майбутньому й надалі визискувати українську націю. Зупинити її здатні лише масові акції протесту.

Для того, щоб розколоти суспільство, влада сьогодні нав’язує штучне протистояння громадян і опозиційних партій, політиків і «не політиків». Діючи за старим принципом «розділяй і владарюй», маніпулюючи суспільною свідомістю, режим кидає заклики про неполітичний характер Євромайдану, прагне відвести від себе народний гнів і спрямувати енергію українців на взаємне поборювання. Просимо вас бути пильними і не піддаватися на ці брудні технології влади.

Волиняни, ваше майбутнє у власних руках! Закликаємо усіх, хто поділяє європейський напрямок розвитку України та не бажає остаточного утвердження режиму бандитської диктатури, незалежно від політичних уподобань, долучитися до Євромайдану, виходити на вулиці своїх населених пунктів, вимагати від місцевих органів влади підтримки курсу у Європу.

Ми маємо виступити єдиними фронтом на захист європейського вибору. Стати пліч-о-пліч задля спільної мети – побудови могутньої, заможної України. Наше майбутнє – у Європі вільних націй, а не в азійсько-московській імперії диктатури та рабства, куди нас хоче привести Партія регіонів.

Закликаємо вас 28 листопада о 10:00 прийти до Волинської облради на позачергову сесію з вимогою підтримати європейський вектор України".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Політиків ГЕТЬ з Євромайдану!!!
Відповісти
Ну НАКОНЕЦ то ПОСТУПИЛИ КОНКРЕТНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. - А то СТУДЕНТЫ думают - шо ПОМАХАЮТ флажком "ЕС " и СРАЗУ они ИЗМЕНЯТ ВЛАСТЬ ... - Видать СТУДЕНТЫ - неЧИТАЛИ бородатого чёрного карлика - В.Ленина - что НУЖНО делать и захватывать для ИЗМЕНЕНИЯ Власти ....- Власти - на ВАС - НАПЛЕВАТЬ !!! - Тут " АВРОРУ " нужно ТАЩИТЬ . - А без " АВРОРЫ " - бандицкая Власть ниЧЕГО ПРИНИМАТЬ да ПОДПИСЫВАТЬ неБУДЕТ . - У них другие ЦЕЛИ - ПОКРАЩЕННЯ своих Банковских счетов в ЕВРОПЕЙСКИХ БАНКАХ ... _ Идаже если власть сменит ФЛАЖЁК - то без тотальной ЛЮСТРАЦИИ Власти - ниЧЕГО неИЗМЕНИТСЯ . Бо они будут всёравно РАБОТАТЬ СВОИМИ КОРРУПЦИОНННЫМИ МЕТОДАМИ . - А значит - ниЧЕГО неИЗМЕНИТСЯ . _ Нужна ЛЮСТРАЦИЯ и ОТСТАВКА . - И приход молодых - неПРОДАЖНЫХ ПАТРИОТОВ ( дифицит ) - А пан КуНОВИЧЬ - " РАЗВЁЛ вас как слепых КОТЯТ "( Литвин ) -Бандиты всегда будут дружить только с БАНДИТАМИ . - То ИУДЫ и ВЕРЫ им - НЕТ.... - И студенты - должны СОЗДАВАТЬ СВОИ ПАРТИИ и КОЗАЧЕСТВО - Новую полит-силу . - А уж потом ДЕЙСТВОВАТЬ ... Читайте бородатого - В.Ленина . - Диктатор - но рациональный да конкретный ...
Відповісти
- Без ПОЛИТИКОВ - Вас бы СТУДЕНТОВ - МИНТЫ с СБУ - за 10 минут бы РАЗОГНАЛИ . - Вы без ПОЛИТИКОВ - " 0 " - Власти на ВАС - НАПЛЕВАТЬ . - И Вас ещё неРАЗОГНАЛИ только потому - что за ВАМИ СЛЕДИТ ОПОЗИЦИЯ и ПОЛИТИКИ . - ПОЛИТИКИ - это РЕАЛЬНАЯ СИЛА . - А вы - СТУДЕНТЫ - ТОЛПА - неУПРАВЛЯЕМАЯ . - А неУПРАВЛЯЕМЫХ - без ПРОБЛЕМ ЛЕГКО УНИЧЬТОЖИТЬ... - Так шо - неГОНИТЕ ПОЛИТИКОВ . - Это ваша ОШИБКА . - Иначе Вы ниЧЕГО неДОБЬЁТЕСЬ и прийдётся ВАМ как и ВАШИМ РОДИТЕЛЯМ ВЫЕЗЖАТЬ В " ЕС " или торговать семечьками на ВОКЗАЛЕ....
Відповісти
Пише людина з важкою патологією.
Відповісти
_ В НАС в КРАЇНІ - ЗДОРОВІ та ЩАСЛИВІ - тільки ВЛАДА ... ЛИТЬ бруд - багато РОЗУМУ неТРЕБА ( шо і роблять наші політики ) - А ВІ ЩОСЬ КОНКРЕТНО ПРЕДЛОЖІТЬ - ШО - ТА ЯК . - А так - без конкретних ПРЕДЛОЖІН та ДІЙ - БУДЕ як з ПОЛІТИКАМИ - шо брешуть та дурять людей . - ТОМУ у СТУДЕНТІВ та ЛЮДЕЙ і віри неМАЕ .- То шось - КОНКРЕТНО БУДЬ ЛАСКА ... - ТОДІ і ЖИТИ ПОЧНЕМО ЯК НІМЦІ ЧИ ПОЛЯКИ ...
Відповісти
Всі на майдан, за своє майбутнє, за Європу, а Яника з Борькою на московію і хай сидять там керують районом чи сільською радою
Відповісти
Зомбована, не свідома людина, яка навіть у очі не бачила документ, навколо якого ці всі майдани... І щось тут верещить?:) В школу йди, вчись спочатку...
Відповісти
Останні новини
Волинян кличуть пікетувати облраду
27 листопад, 2013, 08:53