Обаму просять ввести санкції щодо Януковича

Обаму просять ввести санкції щодо Януковича
Адміністрацію президента США просять запровадити санкції проти президента України за відмову від підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Відповідна петиція опублікована на сайті адміністрації президента США Барака Обами 26 листопада, ‒ пише Українська правда.

«Ми не можемо прийняти той факт, що президент Віктор Янукович і його уряд відмовляють народу України у праві стати ближчим до західної цивілізації», ‒ заявляють автори петиції.

«Ми вимагаємо ввести персональні санкції проти Януковича та членів Кабінету міністрів України, якщо тільки Янукович не підпише Угоду про асоціацію з ЄС на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі, Литва, 29 листопада», ‒ йдеться у петиції.

Автори вимагають заборонити Януковичу та членам уряду в’їзд на територію США і Євросоюзу і заморозити банківські рахунки пов’язаних із ними компаній.

Аби підписатися, необхідно спершу зареєструватися на сайті (CREATE AN ACCOUNT): ввести свої ім’я та прізвище, електронну адресу, а також відповідь на контрольне запитання. Після цього підтвердити реєстрацію через лист, який буде надісланий на вказану електронку. За тим ‒ підписатися під петицією (SIGN THIS PETITION).

Зауважимо, що, аби петицію розглянули, необхідно назбирати 100тисяч підписів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Станом на 12:07 маємо 8 436 підписів.
Відповісти
Народ, підписуйте!!! А вдруг це щось дасть!!!
Відповісти
Сьогодні на сесії Володимир волинської ради була спроба проголосувати аналогічне звернення до президента США . Нажаль " за " проголосувало тільки 14 депутатів . Непідтримали цю пропозицію четверо БЮТівців , троє хронтозміновців та відповідно провладні і регіоналівські депутати .
Відповісти
Голосувало 8 бютівців із дев`яти, з БЮТ за таке рішення не голосував тільки один Свідерський- секретар міськради, той якому набив пику депутат Мороз.
Відповісти
Пора вже витягувати за комір, риговських депутатів і їх прибічників з сесійної зали.
Відповісти
Останні новини
Обаму просять ввести санкції щодо Януковича
27 листопад, 2013, 11:54