У Луцька - нове місто-партнер

У Луцька - нове місто-партнер
Луцький міський голова Микола Романюк домовився про партнерство обласного центру Волині з литовським Каунасом

27 листопада в межах поїздки мера до Литви відбулося підписання Протоколу намірів щодо співпраці між містами, - повідомили у прес-службі мерії.

Документ підписали міський голова Луцька Микола Романюк та мер Каунаса Андрюс Купчінскас.

Відповідно до документу двостороння співпраця буде здійснюватись відповідно до чинних в Україні та Литовській Республіці законодавчих актів на засадах рівноправності та взаємної вигоди.

Мер Каунаса та міський голова Луцька, які підписали Протокол намірів про співпрацю, заявляють про свою готовність до встановлення та розвитку співробітництва між сторонами.

Сфери, в яких буде налагоджено співпрацю, охоплюватимуть діяльність в контексті підготовки та реалізації грантових проектів.

Зокрема, докладатимуться зусилля, щоб залучати додаткові ресурси (в тому числі грантові), намагаючись реалізувати: обміни творчими колективами, спільні фестивалі, конкурси та інші заходи; розвиток співробітництва між навчальними закладами та молодіжні обміни; налагодження контактів між представниками громадського сектору; участь суб’єктів господарської діяльності у різноманітних ярмарках, виставках, економічних форумах тощо; обмін інформацією та задумами з метою зміцнення взаємної поваги та розуміння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.