На луцькому Євромайдані гріють і годують. ФОТО

На луцькому Євромайдані гріють і годують. ФОТО
У центрі Луцька рятувальники облаштували пункт обігріву та польову кухню для тих, хто бойкотує дії влади щодо підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це повідомив член координаційного комітету луцького Євромайдану Володимир Пащенко.

Від обіду 27 листопада біля облмуздрамтеатру, неподалік наметового містечка на Театральному майдані, працює польова кухня і пункт обігріву у військовому наметі. Діятиме цілодобово, обіцяють організатори.

Усім охочим роздавали гарячий чай, пшеничну кашу зі шкварками, хліб. У найближчому меню – макарони, кукурудзяна каша.

«Закликаємо усіх небайдужих допомагати в організації гарячого харчування: приносити крупи, олію, тушонки, моркву, цибулю. Словом такі продукти, які можна швидко готувати в умовах польової кухні», – зауважив Пащенко.

ЧИТАТИ ВСІ НОВИНИ ПРО ЄВРОМАЙДАН У ЛУЦЬКУ

Як повідомили в прес-службі координаційного комітету луцького Євромайдану, раніше у ДСНС відмовили у допомозі мітингувальникам.

«До цього влада намагалася тиснути на Євромайдан, відмовившись надавати можливість зігрітися протестувальникам, хоча вона була зобов’язана це робити, адже ДСНС, як і ніші органи влади, створена, щоб служити українському народові», – йдеться в повідомленні.

«Вчора, 26 листопада, начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук відмовився надавати намети мітингувалникам. Однак сьогодні, влада піддалася. На Театральному майдані вже встановлений намет і польова кухня, де мітингувальники зможуть випити теплого чаю та поїсти каші, зігрітися біля обігрівальних приладів. Це доводить, що послідовний тиск дає свій результат. Це наша перемога», – заявили у прес-службі координаційного комітету.

Подивитися, як працюють рятувальники приїхав і перший заступник губернатора Волині, керівник обласного осередку Партії регіонів Олександр Башкаленко, а разом із ним головний рятувальник області Володимир Грушовінчук.

«Я прийшов сюди подивитися, яким чином це відбувається. Поспілкуватися з нашою молоддю. Подякувати. Я вважаю, що цей майдан – це підтримка дій нашого Президента. Однозначно. Бо вибір зроблено. Ми стоїмо на шляху євроінтеграції», – заявив він.

«Думаю, що ми врешті-решт таки підпишемо Угоду про асоціацію. Чи це буде через зараз чи півроку, як сьогодні говорять європейські інституції. Це може бути на початку весни. Але вже будуть чітко обговорені умови», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 58
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теплична революція.
Відповісти
ну чого ти так, кабак зробили, все ж веселіше хороводи водити.
це стара як світ істина - ХЛІБА ТА ВИДОВИЩЬ!
століття минають, а маса не міняється :-)
Відповісти
Ти все попутав...В кабаку наливають, а на мітинг люди прийшли попри холод...
Відповісти
якщо конкретно, то прийшли студенти і школоло....
їм то цікаво, концерти, двіж...
Відповісти
То там Гузьок на першій фото був??? Ай, молодець, зняв дороге пальтішко, одягнув китайський пуховик - змінив хальоний образ на борця.... Відгодував уже борило, ПЕРЕВЕРТЕНЬ
Відповісти
молодці, завтра всі на мітинг до обласної ради на 10:00 а то Борька не знає і не чув що таке Європа, поможемо йому визначитись
Відповісти
"Борька" у Вільнюсі! А ще там послом був і не вам його вчити, самі ще не навчені і поваги не маєте, а ще до Європи захотіли?:) Кому ви там такі потрібні???:) Це вам незнаючим ніхто не говорить правду, а мізкі зомбують і біля ОДА завтра пшик буде, бо все керівництво ділами зайнято і не у Луцьку! А Пащенкам, Гузям, Бондарам... галочка і бабло, а ви ходіть...!:)
Відповісти
Повтікали ? ))) Швидко зорієнтувалися владні вожді.
Відповісти
А пільги за проїзд у громадському транспорті для революціонерів передбачені?)
Відповісти
передбачено, після повної оплати і приєднанню до європи гроші повернуть, варто зберігати квиток! :-)
Відповісти
а хтось ще їздить нашим громадським транспортом ?
Відповісти
Вітів давно на власне авто пересів, навіщо йому той транспорт і пільги має, а заробив на ото таких студентах!:)
Відповісти
А Башкаленко теж Євроінтегратор?
Відповісти
Як мило Пащенко та Башкаленко разом кашу їдять!...?
Відповісти
Тьотя я в червоні шапці;) а той мужик в капюшоні то Саші Башкаленко технологія;)
Відповісти
ось ти яка, червоний шапочко!
не забудь розказати тим студентам, що у європі платити треба за все, а податки - тим більше, бо вони думають, що там рай і все безкоштовно, як тут, на майдані, навіть гріють і годують на дурняк)))
Відповісти
забув, додай обовязково, що СЕСІЮ ТАМ ПОРІШАТИ НЕ ВДАСТЬСЯ!
кажи правду людям, що з судом не домовишся, з поліцаєм, бійка в барі - дільничий сварити не прийде, кайдани та у тюрму зразу.
і це добре, це правильно, тільки йти нікуди не треба, достатньо в себе в країні зробити європу, а не як дурне цуценя за чужою ціцькою бігати просити.
Відповісти
Та польова кухня поставлена з ініціативи Башкаленка... Але найкумедніше те - як російськомовний Пащенко горланить слава Україні,а з "понтам" юні нацики в екстазі "героям слава".. Куроче їв я кашу на тому майдані - молодь молодці, але з"являються якісь незрозумілі Пащенки?!?!?!
Відповісти
А до чого тут гузь і містер "красна шапочка"?яке вони відношення до встановлення того намету мають? може хватись свої пики світити в змі, вам все одно ніхто не вірить. Доки будуть такі псевдо лідери ця країна ніколи "не вигрібе".Якби тої псевдо політеліти там не було, то людей було б втричі більше.
Відповісти
не втриччі, а у двадцять разів, щонайменьше.
дорослих там немає, одні діти, а їм аби погудіти.
Відповісти
Гузь "проконтролював", щоб було до чого доє...прикопатись, а потім на площі біля ОДА горланити!:)
Відповісти
Треба піти на халяву поїсти
Відповісти
тебе уряд не накормив ?...шкода...
Відповісти
Як пащенко преться до влади! А недалекі студенти навіть не знають, хто це такий.
Відповісти
Молодець Башкаленко прийшов на майдан підтримати студентів.
Відповісти
Подумайте тепер головою і Мізками (у кого вони є звичайно). Намет, автомобіль, їжа - коштують Грошей, тим паче коли прокормити цілий натовп - то ВЕЛИКИХ ГРОШЕЙ. Тепер подумайте, а чи не тсоїть за цим якась структура чи Крупний дядя, який рветься до влади і спонсорує усе це дійство?
Відповісти
мізами?їх все таки напрягати треба,а для чого?краще потанцюють тай по домам. Навіть трохи шкода молодь, що й потанцювати безкоштовно, як окрім революції,і немає де( прикро за країну
Відповісти
стоїть дядя, і машина дядіна стоїть, і дядя там не один, цікаво, як ті дяді будуть заслуги ділити потім?
хто грошей більше вкинув чи кричав голосніше?
2004 рік дорослих навчів, а ті студенти того не памятають, у школі 4-8 клас були, тому і не розуміють, що їх використовують.
Відповісти
не факт , що дядя у владі опиниться. А на рахунок грошей - так прості люди готові самі платити, аби лише підписали Асоціацію. Самі люди й організували майдан.
Відповісти
Однажды проголодавшийся Исав попросил брата накормить его чечевичной похлебкой.

Иаков согласился, но на одном условии: если Исав за эту услугу продаст ему свое «первородство». Голодный простак не моргнув глазом согласился, и Иаков стал старшим в роде.
Кушайте детки "чечевичную похлебку"-а для чего еще вам голова.
Відповісти
а Башкаленко там з якої радості?!
Відповісти
Да,одні діти!Питався сьогодні хто з них знає щось про сам договір,жоден навіть щось путне промичати не те що проговорити не зміг.От і виходить що тупенька у нас молодь:)От і збирають їх у стада і гонять на майдани:)Треба ще на майдан горілки принести з пивом до каші,от тоді справжній євромайдан получиться:)))
Відповісти
- "Студенти за ТС", "Студенти за ТС", "Студенти за ТС"!!!
- ОЙ! НЕ ЗА ТС, А ЗА ЄС!!!
- "Студенти за ЄС", "Студенти за ЄС", "Студенти за ЄС"!!!

Так і живемо...)
Відповісти
була на луцькому ЄвроМайдані - всі молодці. і організатори молодці - не піаряться, а щось роблять. атмосфера чудова - так тримати!
Відповісти
то всі інші, хто наповнює реально бюджет - нероби!
Відповісти
Пащенко! Ти такий розумний, людей в Євросоюз агітуєш, а сам у своїй "Олімпії" касовий апарат маєш? Дітки за теніс плату через касу з апаратом платили і платять?:) Не кажу про інші європейські правила життя, які ти на кожному кроці порушуєш! Ну хіба що "прикид" Феррарі у тебе від європи і то швидше-всього Китай!:) У дзеркало частіше дивитися потрібно!
Відповісти
а Китай то теж червоний, комуністичний.)))
Відповісти
РЕСПЕКТ СТУДЕНТАМ !!! БРАВО ! ТАК ТРИМАТИ !!!
Відповісти
Вера в сказку и отсутствие желания к систематическому труду свойственно украинцам в не меньшей степени чем Емеле. Просто клёва щуки нет, а роль самодвижущейся печи занимает некий майдан
Відповісти
блін ну а з сигаретою то навіщо фоткатись???
невже тяжко викинути? а ви на що дивитесь коли фоткаєте???
Відповісти
Пункт обігріву влаштували рятувальники. Тобто МНС. Скажіть, кого тут треба рятувати? Де тут надзвичайна ситуація (пожежа, повінь, землетрус - не дай Бог)? Добровільно зібралися сотня дармоїдів, які батьківські гроші протупцьовують на політтусні, і їх треба гріти й годувати за рахунок трудяг, які податки платять на убезпечення від реальних НС? Де фініспекція? Хочуть майданувати? Нема питань. Але за свої кошти? Платіжки виписати батькам "спасателів" України.
Гей, євротінейджери, вам не соромно істи з руки азарівського режиму?
Відповісти
МНС надало тільки "потужності", мобільну кухню, палатку для обігріву, а продукти підвозили дядьки на крутих авто! Сам бачив!
Відповісти
Ну дик! Дітятко, а в МНС і обласній адміністрації лише тітки, що на "Тавріях" пересуваються? Самі "круті" яйця у них. Бачиш, навіть без охорони посеред "революціонерів" тусуються, разом з ними кашу з одного котла їдять. Одним словом - тілом і душею з Єврореволюцією! Чи навпаки? Єврореволюція - на прикормі влади?
Відповісти
У центрі Луцька влада облаштувала пункт обігріву та польову кухню для тих, хто бойкотує дії влади...
Відповісти
усьо правильно, там спеціально наколота російська каша, що викликає звикання і залежність :-)
Відповісти
Дякуємо головному регіоналу Волині Башкаленку за кашу з шкварками. "Стутентн, здавайтс! Вас ждет тьоплій палатка, харятшій чай унд унзере допродушіє".
Відповісти
Тут нічого не скажеш - грамотний хід!:)
Відповісти
От читаю час від часу на цьому сайті коментарі (відноситься не лише цієї статті) і таке відчуття, шо тут одна жовч і гидота виливається. І не важли про благодійність чи про вбивство написано.
Когось недоносили і недолюбили? Та перестаньте ви срати один одному на голови.
Відповісти
Міша, боюсь тебе розчарувати, але інтернет це велика помийка, не треба чекати запаху троянд.
Відповісти
Боюсь, що буде як 2004 року - поспівали, погуляли і... нічого не змінилось. Невже 2004 рік не навчив нічому? Влада не розуміє "по-доброму" треба брати досвід країн ЄС: погроми, спалені машини - ось це вже дійсно діалог з владою. Я нікого не закликаю цьому слідувати, це чисто моя думка
Відповісти
"погроми, спалені машини - ось це вже дійсно діалог з владою", - ні, це монолог. Діалог - євроводомети, газові єврогранати, поліцейські євробронетранспортери, і відмасажовані євродубинками євроспини і євроголови євро"революціонерів". А далі, після єврозатримання з єврозаламуванням єврорук і євроніг в єврокайдани, євроарешт, євросуд, євроштраф, а для особливо євроактивних - євротюрма. І внесення інформації про євроактивність у євроспецбази - евроненадійний, схильний до євроагресії євротерорист. Єврожиття вдалося?
Відповісти
гузь,як і цей клоун в червоній шапці просто до коритця рвуться

Відповісти
знову лохотрон на майдані.
Відповісти
на що сподівались?
Відповісти
Не надо гнати на таваріща Пащенка він зовсім не багата людина, що не бачите в одному й тому самому прикиді вже четвертий день ходить? Принесіть йому якусь другу шапку.
Відповісти
"він зовсім не багата людина"
Ну все вірно! На Майдані хоче збагатитись!:)
Відповісти
так і є,тільки люди,що труться там,цього не розуміють
Відповісти
Останні новини
На луцькому Євромайдані гріють і годують. ФОТО
27 листопад, 2013, 16:10