15 тисяч студентів заполонили центр Києва. ВІДЕО

15 тисяч студентів заполонили центр Києва. ВІДЕО
Близько 15 тисяч студентів із 12 університетів вирушили з Євромайдану до адміністрації президента, де вимагатимуть у Віктора Януковича підписати угоду про асоціацію з ЄС.

У своєму зверненні студенти акцентують увагу на тому, що вони «самоорганізувалися без спонукань політиків і адміністрації навчальних закладів», ‒ пише ТСН.

Молодь вимагатиме підписання угоди про асоціацію з ЄС на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі. Також студенти закликають президента гарантувати безпеку на мирних Євромайданах країни та не допустити заборони проведення мітингів на підтримку євроінтеграції України, повідомили активісти у соцмережі Facebook.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как много майдаунов в одном месте собирается. А ведь в основном молодые, да еще и студенты! Жуть. Неужели такая массовая безмозглость. Попахивает генетической неполноценностью.
Відповісти
Кацап иди дадому ти пян ! А кому ще боротися за майбутнє нації як не молоді, і студентам !
Відповісти
Украина занимает первое место в мире по детскому алкоголизму. Причём, 70% детей свой первый стакан спирта получают из рук родителей.
Ни поэтому так зазывают "ракушек",чем помоложе,слепо выполняющий требования папиков из вашингтонского и брюссельского «обкомов», которым очень удобно вместо думающих, обладающих достоинством, заботящихся друг о друге людей иметь стадо управляемых с телеэкрана разобщённых дебилов, поведенных на «бабках». Впрочем, и деньги-то им нужны только для того, чтобы повкуснее жрать, поизвращённее совокупляться и понаглее самоутверждаться.
Відповісти
Останні новини
15 тисяч студентів заполонили центр Києва. ВІДЕО
27 листопад, 2013, 16:51