В Україні оженили роботів. ВІДЕО

В Україні оженили роботів. ВІДЕО
У Миколаєві на "рушничок щастя" стали двоє роботів.

Двох новеньких роботів Сашу і Машу вбрали як наречених та розписали у найкращих традиціях європейських весіль, йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок.

Роботи, на перший погляд більш схожі на великі пилососи, з'явились на публіці під загальні овації. Після коротких промов – обмін обітницями і вирішальне "так" наречених.

Робовесілля одразу ж потрапило до книги рекордів України. Експерти кажуть - донині нічого подібного не бачили.



"У книгу рекордів це досягнення занесено в номінації "вперше". Це перше весілля інтерактивних роботів. Я сподіваюся мине зовсім небагато часу, і в кожній сім'ї буде такий робот", - каже представник книги рекордів України Ігор Пітчібій.

А вміють ці машини багато чого. Наприклад, зазначають їхні власники, можуть читати діткам на ніч, виконувати роботу секретарів або навіть консультантів.

"Далі їх чекає яскраве і захоплююче майбутнє. У першу чергу вони будуть працювати в розважальній сфері. Робот Саша і робот Маша - це така сім'я майбутнього. Це пара і ми сподіваємось, що вони будуть розмножуватись. Якщо вони будуть затребувані, їх буде ставати більше", - пояснює співавтор ідеї Олександр Кучинський.

Сашу і Машу виготовили в Росії. Нинішні власники придбали їх на IT-виставці. Та в скільки обійшлася пара роботів - комерсанти не зізнаються. Кажуть лише, що дорого. Та сподіваються, що згодом роботи окупляться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Криму спалили «геїв». ФОТО
27 листопад, 2013, 20:55
В Україні оженили роботів. ВІДЕО
27 листопад, 2013, 19:47