Як у Луцьку музиканти розважали люд на Євромайдані. ФОТО. ВІДЕО

Як у Луцьку музиканти розважали люд на Євромайдані. ФОТО. ВІДЕО
Ввечері 27 листопада на луцькому Євромайдані вперше провели повноцінний концерт.

Розважальна програма розпочалася після 16 години з виступу рівненського барда Володимира Пастушка. По тому молодь, яка тусувалася в центрі Луцька, розігрівали луцькі гурти NeverEnD, Гараж 34, ФлайzZzа, Westa project, Yeganov project, Фіолет і Сашко Положинський.

Як розповів один із організаторів, депутат Луцької міськради Павло Данильчук, йому довелося відповідати за сцену і навіть бути ведучим. Однак депутата-активіста згодом підмінив Сашко Положинський, який після виступу ФлайzZzи, розважав публіку як ведучий.

«Нещодавно ми побували у чудовій Поляндії. Там мали кілька концертів. Насправді не так там страшно, як нам дехто це намагається малювати. Ми гуляли Любліном і подекуди впізнавали вулички Луцька, що дуже приємно. Відповідно констатували для себе той факт, що Луцьк, як і багато інших українських міст, вже стає схожим на Європу. Але нам ще бракує тої наснаги, тої боротьби за свою свободу і права», – виголосив зі сцени лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук.

Наприкінці концерту Сашко Положинський заспівав з гуртом Фіолет їхню спільну пісню «Вагомі слова», а потім лідер Фіолету Сергій Мартинюк і Сашко Положинський заспівали пісню гурту Тартак «Не кажучи нікому». Завершився концерт піснею «Я не хочу», виконати яку Сашку допомогли музиканти Фіолету.



«Зараз є дуже багато інформації стосовно того, що головне питання у тому чи підпишеться Угода у Вільнюсі, чи не підпишеться – це гроші. А я вважаю, що гроші – це, можливо, навіть останнє. Перше питання в тому чи готова Європа підтримати Україну своїми знаннями і можливостями», – впевнений Сашко Положинський.

ЧИТАТИ ВСІ НОВИНИ ПРО ЄВРОМАЙДАН У ЛУЦЬКУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
черговий шабаш,а вершки знімуть гузі,данильчукі і червоні шапочки.лохотрон
Відповісти
Саме так.
Як вийшли на серйозну справу, то стiйте серйозно!
Молiться!!
А то вийшли як на гулянку!!!
Відповісти
А їм гулянку і влаштовують, а чим ще студента "заманити"?!:)
Відповісти
ніііііііііі не цього разу!
Відповісти
КОментатори такі "цікаві" (аби якось нецензурно не висловитись). Відразу видно, що люди ніде ніколи не стояли і навіть не знають, що це таке. Інакше - не ляпали би подібного. Стояти - це бляха важко. А молодь є молодь, а не ченці, які можуть просто стояти і годинами, як ви кажете "молитися". І правильно зробили, що сцену поставили.
Відповісти
кажи відверто - коментатори не цікаві, вони їб.нуті
Відповісти
А подумати, що там просто стояти, банально холодно і можна відморозити все, "цікаві" коментатори про те не подумали?
Та й правильно що молодь радіє, ми ж йдемо в світле і хороше майбутнє, а його треба зустрічати саме так.
Відповісти
Фіолет атажглі!Молодці!Любимо Вас!
Відповісти
Это если завтра война, что сцену еще больше поставят, ну правильно студентам нужна музыка танцы. Уж если так за европу стоят, то хули радоваться и танцевать, не вступаем мы никуда ееей чему радуетесь???
Відповісти
ну от не підпишуть угоду про асоціацію....данильчук вийде скаже все всі по домам, музики більш не буде...типу можна подумати що буде якась революція ...та це все цирк
Відповісти
Данильчук, на відміну від усіх голослівних коментаторів, дбає про Луцьк і робить все можливе і не можливе для того, щоб наше місто було Європейським.
Він заслуговує поваги!
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку музиканти розважали люд на Євромайдані. ФОТО. ВІДЕО
28 листопад, 2013, 01:25