У Луцьку чоловіки посварилися через раритетне авто. ВІДЕО

У Луцьку чоловіки посварилися через раритетне авто. ВІДЕО
У Луцьку двоє автолюбителів конфліктують через раритетну машину.

Опоненти не змогли мирно поділити авто, то ж втрутитись у ситуацію довелось правоохоронцям, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Конфлікт між двома бізнесменами розпочався рік тому. Один із них привіз на автомайстерню іншого раритетне авто. Роботу автомеханік оцінив у 1600 доларів.

Як запевняє автомайстер, була письмова домовленість, що власник ретромобіля сплатить половину суми авансом. Проте, за словами виконавця робіт - гроші він почав отримувати лише після завершення частини робіт, та й то мізер.

«Половину він не заплатив, заплатив її місяць назад, зараз можем подивитися, вона вже пофарбована… В контракті там було 5 місяців, але ж мені треба було заробити гроші, вкласти, а він приходив, коли вона поґрунтована. Каже за це я тобі заплачу спочатку 100$, потім 50», - розповів автомеханік Андрій Краковський.

Так ремонт автомобіля затягнувся на рік. В автомайстерні переконують, в автівку вже вкладено кругленьку суму.

«Те, що я підраховував, не враховуючи зарплатню, оренду, це все, то приблизно десь 870. Не гривень», - зазначив майстер.



То ж Олександр сказав, що поки йому не віддадуть суми, вказаної в розписці - машину з гаража не випустить. Тим часом, власник автівки переконує, що із зазначеної в контракті суми в 1600 доларів, віддав вже тисячу двісті.

А за все інше розраховуватись не збирається, бо роботи не виконані.

Коментувати ситуацію чоловік відмовився, натомість на допомогу викликав правоохоронців та свого адвоката. Проте і ті зарадити нічим не можуть, бо жодна із конфліктуючих сторін підтвердити документами свої слова не може.

Перелік виконаних робіт та сплачених грошей чоловіки не задокументували. Міліція ж порекомендувала сторонам скласти новий контракт - автомеханіку віддають гроші, а він доробляє автівку. Обговорили і термін - на все про все чоловікові дали місяць часу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви б ще написали про те, що бабки посварилися через лавочку біля під'їзду
Відповісти
якщо є договір то і там писати хто коли і скільки давав з підписами кожної сторонии!
Відповісти
"розповів автомеханік Андрій Краковський" та "То ж Олександр сказав, що поки йому..."??? Ху из ху?
Відповісти
знаю я цього краковецького той ще "майстер"від нього кожна друге авто з матюками виІзжае.а працюе у нього в наймитах один алкаш і 2 студента якім він неплатить
Відповісти
да сюжет гідний трк аверс хвастався краковецький в таксопарку що поебуе цю журналісточку бліннікову.от вона і прискакала по визову.явна заказуха.для блінніковоі е ще сюжет:в маяках посварились два сусіди бо на межі кінь насрав.мерщий хапай оператора.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку чоловіки посварилися через раритетне авто. ВІДЕО
28 листопад, 2013, 08:43