Депутати Волиньради «зірвали» «євроінтеграційну» сесію. ФОТО. ВІДЕО

Депутати Волиньради «зірвали» «євроінтеграційну» сесію. ФОТО. ВІДЕО
Депутати Волинської облради не зібралися на позачергову сесію, аби висловити свою позицію щодо призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Позачергову сесію облради щодо цього призначили на четвер, 28 листопада.

Пленарне засідання мало розпочатися ще о 10:00, утім більшість депутатського корпусу станом на цей час ще не прийшла. Загалом вчасно прибули представники опозиційних партій, а ложа фракції ПР була порожня. Окрім того, частина студентів, які прийшли на мітинг під стіни Волинської облради, також завітали у сесійну залу.

Тож, голова Волиньради Володимир Войтович зазначив, що потрібно почекати хоча б 5 хвилин. «Може, хтось ще доїде. Бо зараз, на скільки я бачу, кворуму не вистачає», – додав він.
Утім, чекання ситуації не виправило. Після реєстрації у залі виявилося лише 27 депутатів.

Така ситуація обурила присутніх студентів, які почали скандувати: «Ганьба!». Їх підтримали і представники опозиції, які кричали: «Партія регіонів, ганьба!». Адже саме її представники не прийшли на сесію.

Окрім того, «Ганьба!» викрикували і на адресу голови облради Володимира Войтовича.

До слова, голова Волинської ОДА Борис Клімчук не був присутній на сесії, адже поїхав на Вільнюський саміт.

Голова фракції ВО "Батьківщиина" в облраді Роман Карпюк зауважив, що депутати ПР не прийшли, тому що "така була вказівка Клімчука".

Опісля засідання сесії, яка так і не відбулася, депутати опозиційних партій зібралися на збори. Під час них були присутні й студенти.

Збори депутатів розпочалися з виступу нардепа Анатолія Вітіва.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще у понеділок Клімчук сказав, що їде до Вільнюса, то до чого тут інформація "До слова, голова Волинської ОДА Борис Клімчук не був присутній на сесії"? :)
Сенсації у вас не буде!:) А приведена Гузем, Пащенком та Бондарем і Ко. молодь - це цирк з гаслами "Україна понад усе", "Міліція з народом", "Смерть ворогам"... і це за Європу?:) Посмиховисько а не акція!!!:)
З мегафоном Гузь горлянку рве, а хтось казав без політики?:)
Відповісти
доходять доходяги))))))))
Відповісти
свідок хдб нафіг в Москву
Відповісти
Смішно читати вашу писанину шановні мега журналісти. Ось краще напишіть як продинамили лідерів опозиції на Майдані Незалежності в Києві. Ато про якогось пустослова гузя пишете і ледарів студентів, які тільки відійшли від батьківського крила і уявили себе будівниками держави, при цьому ж отримуючи стипендію з держбюджету. а Партія Регіонів правильно зробила, що проігнорувала засідання сесії на якій поговорили б ні про що, замість того аби робити корисні дії для суспільства. Та заспокойтесь нарешті так звані опозиціонери.
Відповісти
читач - читай порнуху кацапську краще ти якийсь не адекватний
Відповісти
підтримую регіоналів, правильно зробили, а нічого йти на ту сесію, де гузь і решта "борців" лише горланили б про високі матерії. Краще ті мітингувальники пішли і прибрали Театральну площу, яку за цих декілька днів заганили, а гузь показа би їм приклад. Кричати всі вміють, а як до правильних вчинків, то зась - ищи свищи.
Відповісти
а ти поїдь побрибирай Красную площадь цим поцілуєш Путіна в дупу
Відповісти
теж підтримуюсь цієї думки. регіонали здається все правильно роблять.
Відповісти
Це показує, що ПР ненавидять молодь Волині, да і загалі все сучасне, що стосується людей. Вони лише можуть балакати гов... язиком. А самі тільки свою шкуру бережуть та награблене.
Відповісти
ПР ненавидить молодь Волині, та не смішіть, тоді ж хто на вашу думку потурбувався про тих студентів, що мерзнуть на Театральній площі, організував для них польову кухню - не влада, а ті ваші пустослови лідери опозиції. Ну да, привикли чужі добрі справи присвоювати собі - так тримати опозиціонери.
Відповісти
а я таки придурок з партії регіонів
Відповісти
то ти придурок? тоді оплески, як в народі говорять - самокритика виключає будь-яку критику. Напевно ви хотіли сказати, що придурок з опозиції.
Відповісти
ганьба!
Відповісти
Така обласна рада,як і Верховна нікому не потрібні!ГАНЬБА!!!І розпуск!!!
Відповісти
Ганьба Партії регіонів, і ганьба жителям Волині які самі вибрали проголосувавши за таких антиукраїнських депутатів Волинської області які навіть не можуть зібратись на таку важливу сесію
Відповісти
Ні, чекайте, наскільки відомо, лише третина депутатів попросила Войтовича провести сесію. Інші депутати Не просили. От вони і не прийшли. На що Ви сподівались? Та ви і сподівались лише на те,аби тільки вони не прийшли, щоб, заангажована Гузьовська молодь, покричала ганьба. От і все!
Відповісти
не заводь дурну мову бо ми обидва придурки куплені з партії регіонав
Відповісти
Кричать, піаряться перед камерами. Краще б ділом зайнялися!!!
Відповісти
людмілка вари кофе регіонським босам і не гавкай
Відповісти
Студентам аби тільки не вчитись. Вчора був присутнім на так званому мітингу студентів. Відверто, щиро кажу, що студенти ЛНТУ - 30 відсотків в стані алкогольного сп'яніння. Для студентів це привід не піти на пари, а мітинг - хороша відмазка для батьків. Шкода :-(
Відповісти
ЄС тупуватий проплачений бот. Я теж в ПР, але те що не прийшли на сесію - дарма, мої друзі депутати ПР в міськраді проголосували за ЄВРО. В облраді ПР не є домінуючою, там пробільшість так звана опозиційна, так шо не треба валити на ПР все, ібо пробільшість ЦАРЯ БОРИСА, тобто поліські ду.олизи.
Відповісти
Ганьба регіональним прихвосням Вірковському і Борбелюку!- депутатам від Володимира! Саганюкове охвістя,а ти за євроінтеграцію?
Відповісти
А де Кошельник,пане Саганюк? Це ж ваш насватаний БЮТу "патріот" .Теж в штанці наклав?Володимир ти зас...вся по самі вуха!!!
Відповісти
сама колись голосувала за опозицію, але прийшов час і зрозуміла, що вірила у чиюсь корисливість та прагнення до грошей. Добре що є нормальні свідомі люди, які розуміють дану ситуацію. Люди, та не вірьте ви тим гузям, вітівам і решті борців з опозиції, бо всі вони є простий пшик.
Відповісти
Напевне тобі добре при нинішній бандократії.Не віриш Гузям,Вітівим- сама очоль боротьбу.Гавкати легше.За скільки продалась?
Відповісти
гузь знову об...срався
Відповісти
давайте збирати гроші на квитки до москви і нехай пр і клімчук з с..лизами туди шурують.Щурі з корабля,а не в кущі
Відповісти
Більшовики "ворогів народу" етапувати до Сибіру, укронацики, незгідних з ними українців, до Московії. Чим ви кращі за комуністів.

Хто волає про "гілляку" - сам є чистий комуняка!!!
Відповісти
Останні новини
Депутати Волиньради «зірвали» «євроінтеграційну» сесію. ФОТО. ВІДЕО
28 листопад, 2013, 10:24