Міліція Волині готує проти футбольних хуліганів спецсотню

Міліція Волині готує проти футбольних хуліганів спецсотню
У міліції Волині розпочалася підготовка «антихуліганської сотні», хоча й до волинських фанів у правоохоронців особливих претензій немає.

Рішення про такий спеціалізований загін було прийняте після візиту до Луцьку на матч чемпіонату з «Волинню» київського «Динамо», - пише Вісник з посиланням на начальника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука.

«Ви бачили як вели себе уболівальники «Динамо». Не можна допускати такого, що на секторі, стадіоні чи у місті управляли футбольні хулігани», – зазначив Олександр Терещук.

«Антихуліганська сотня» буде мати не лише посилену підготовку, а й екіпірування – з бронежилетами, щитами, шоломами та іншими спецзасобами. Цього загону не буде на наступному матчі лучан із запорізьким «Металургом».

Та в цьому і не має потреби, адже фанатські угрупування запоріжців у дружніх стосунках з ультрас «Волині». Члени рухів нерідко проводять часом разом перед матчами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мусара все більш акуєвають
Відповісти
в чому заключаеться акуевність? Сходи на стадіон з дітьми чи плиміниками, хай в тебе покидають пітарди і фаєра... може бутилкою чи стільцем яким відірваним тобі по голові попаде, все одно в ній нема нічого!
Відповісти
Останні новини
Міліція Волині готує проти футбольних хуліганів спецсотню
28 листопад, 2013, 10:33