У СНУ студентів переманювали з пікету під ОДА на лекцію про ЄС

У СНУ студентів переманювали з пікету під ОДА на лекцію про ЄС
Студентська рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки одночасно з мітингом під ОДА проводила свої заходи.

Як відомо, 28 листопада під стінами приміщення Волинської обласної ради зібралося кількасот представників навчальних закладів Луцька, - пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, депутати облради мали висловити свою позицію щодо призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Однак цього не зробили через відсутність кворуму.

Частина студентства СНУ не прийшла на мітинг через заклики студентської ради вишу не брати участі в акції.

Як розповіла одна зі студенток вишу, студрада СНУ імені Лесі Українки організувала низку заходів нібито на підтримку студентських виступів. Однак усі заплановані у виші заходи відбуваються паралельно зі студентським мітингом під стінами ОДА.

Так, серед запланованого - зустріч із ректором навчального закладу Ігорем Коцаном і відкрита лекція про ЄС.



Натомість студрада закликає не брати участь у мітингу, оскільки розцінює його як політичну акцію на підтримку певних сил.



Варто зауважити, що журналіст ВІПу не побачила під час пікету жодного партійного прапору. Натомість місцеві політики та представники рад різних рівнів прийшли на акцію з жовто-блакитними стрічками на рукавах і символікою ЄС.

До слова, агітацію антимітингу студрада СНУ поширює в соціальних мережах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не переманювали, а намагались роз'яснити дітям ситуацію і пояснити що і до чого! Хоча пізно...:(
А ви ВП не дратуйте людей своїми заголовками, хоча... ви самі ще діти і вам ще лекції треба читати!:)
Відповісти
Як хлопців, яким по 18-19 років в беркутівській формі на вулиці києва, то вони солдати, а студенти по 18-23 роки - діти, яким потрібно пояснити! Запитайте в ректора в скільки років ходив і гроші вибивав?!
Відповісти
У "Беркут", щоб ви знали, йдуть контрактники!!! Ну що тут говорити таким дописувачам - неосвідчені і йдуть стадом...:(
Відповісти
Студенти не йдіть під чиїмись гаслами і не слухайте Шевчик Настю. Такі як вона тільки на чиїхось інтересах роблять собі кар’єру. Це людина Клімчука яка робить доноси на все що планують студенти.
Відповісти
А ти під чиїм гаслом?:) Свого часу Бондар, Гузь... так само робили собі "кар'єру"!:) Не треба тут когось "лікувати"!
Відповісти
Хто діє на розкол - тому Ганьба !!! Що заважало провести Збори пізніше, ніж засідання Сесії Облради ? Амбіції чи політика розколу ?...СТУДЕНТИ, БУДЬТЕ РАЗОМ ! НЕ ПІДДАВАЙТЕСЬ НА ПРОВОКАЦІЇ ! У НАС ВСІХ ОДНА ЦІЛЬ - АСОЦІАЦІЯ З ЄС. !!!
Відповісти
Я під гаслом Слава Україні і ганьба тим хто ніби щось робить. Шевчик чому ти не повела студентів до ОДА? владу міняти потрібно починаючи з низів і завершуючи президентом.
Відповісти