У Ковелі ‒ євромітинг. ФОТО

 У Ковелі ‒ євромітинг. ФОТО
Громада Ковеля розгорнула в центрі міста прапори України та Євросоюзу.

Участь у заході зібралися депутати міської, районної рад, представники громадських організацій, звичайні городяни та наймолодші ковельчани – школярі. Всі вони прийшли взяти участь в народному віче «За європейську Україну», ‒ повідомляє Про Ковель.

Розпочалося зібрання з виконання державного гімну. Далі до людей вийшов міський голова Олег Кіндер. Він закликав громади великих міст і містечок, сіл і селищ відстоювати своє право на достойне життя, таке, яке мають люди європейських країн.

«Ковель – найближчий до кордону з Польщею, однією з європейських країн, тому ми добре знаємо, як живеться людям там. Українці достойні жити краще. Завтра для всієї нашої держави, її громади – визначний день. Ми чекаємо від Віктора Януковича доленосного рішення – підписання Угоди про асоціацію з ЄС», ‒ зазначив Олег Кіндер.

Закликали Україну до євроінтеграції також голова Ковельської районної ради Петро Якубук, депутати міської ради, громадські активісти. На завершення народного віче, його учасники прийняли звернення до Президента України та Верховної Ради України.

«Ми, депутати Ковельської міської та районної рад, учасники народного зібрання «За європейську Україну», засуджуємо і категорично не сприймаємо рішення Кабінету Міністрів України, розцінюємо його як зраду національних інтересів найвищими посадовими особами країни», ‒ йдеться у зверненні.

Там же автори документу прописали свої вимоги. Зокрема, учасники віча вимагають скасувати рішення уряду Азарова, відновити курс на європейську інтеграцію та підписати Угоду про Асоціацію, також негайно відправити у відставку уряд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це євромітинг???? це фігня на постному маслі
Відповісти
Кіндер-Сюрприз по Ковельськи:)))
Відповісти
Кіндер - прізвище європейське!
Відповісти