Кубок КВН історичного факультету виграли «Дембеля»

Кубок КВН історичного факультету виграли «Дембеля»
У грі КВН за всеукраїнський Кубок історичного факультету ВНУ 1 березня перемогла луцька команда «Дембеля», що складається з трьох «ветеранів» квнівського руху на Волині.

У складі «Дембелєй» - капітан команди КВН «Літри» 35-річний Костянтин Яворський (на фото), капітан команди КВН «Лідери прокату» 31-річний Віктор Присяжнюк, також гравець «Лідерів...» Дмитро Лагода.

У змаганні взяло участь шість команд: Студентська збірна Луцька, тернопільська команда «Мак», студентська збірна Волині «Вікторія Бекхем», рівненська команда «Т.Б.П.Ч.», львівська «Єталон» та команда «Дембеля» з Луцька.

Суддям виступили депутати міської ради Андрій Осіпов та Микола Яручик, секретар ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Володимир Пащенко, декан історичного факультету Анатолій Шваб, директор КП «Автопартсервіс» Олександр Кралюк, керівник підприємства «Софт лайн» Раїса Клименко та директор ПФ «Антон» Олег Бойко.

Традиційно команди змагалися у конкурсах «Візитка», «Розминка», «Біатлон» та «Домашнє завдання». Призовий фон гри для переможця становив 2300 гривень.

«Лідерами» тем для жартів стали теми субкультури «гопніків», українських політиків та сексу.

Наприклад рівненська команда «Т.Б.П.Ч.» жартувала, що у бідній сім’ї дітей ставлять у куток аби утеплити хату, або ж про те, що патологоанатом шукав у лісі гриби, а знайшов роботу.

У фінальному конкурсі «Домашнє завдання» переможці гри – луцька команда «Дембеля» – розіграла сценку з міліціонером та постраждалою жінкою, яку зґвалтували в парку імені Лесі України. Гумористи шукали винного в залі, кепкуючи з присутніх депутатів Луцької міської ради Богдана Шиби та Григорія Пустовіта.

Декан історичного факультету Анатолій Шваб зазначив у фінальному слові, що спочатку дещо не розумів гумор молоді. І, мовляв, перемога ветеранів руху свідчить про те, що досвід, віковий і зрілий гумор - то є велика сила.

Варто додати, що загальну атмосферу події псували численні проблеми з роботою мікрофонів. Налагодити апаратуру вдалося під кінець останнього конкурсу. Втім як справжні гумористи, квнщики почали жартувати і з цього недоліку організації.































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вірна назва команди виглядає як "Т.Б.П.Ч.", і жарт з бітлону про Благадарочку не має жодного відношення до команди "ЕТАЛОН", дякую
Відповісти
Ігра була прикольна так тримати!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку брудне повітря
02 березень, 2012, 11:06
Кубок КВН історичного факультету виграли «Дембеля»
02 березень, 2012, 10:13
Волинь атакують вовки
02 березень, 2012, 09:49