Випускників навесні не забиратимуть в армію

Випускників навесні не забиратимуть в армію
Випускників 2012 року не буде притягнуто до весняного призову.

Про це заявив міністр оборони України Дмитро Саламатін, коментуючи особливості весняного призову 2012 року, пов'язані з проведенням в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

«Завершення навчання у навчальних закладах на місяць раніше, у травні 2012-го, не спричинить призову випускників на військову службу і не обмежить їхнє право на отримання вищої освіти. Закликаю юнаків та їхніх батьків не хвилюватися і спокійно готуватися до вступної кампанії. Міністерство оборони забезпечить кожному випускнику 2012 року право на продовження освіти», – цитує прес-служба слова міністра.

За словами Саламатіна, начальник Генерального штабу ЗСУ Володимир Замана спеціальної телеграмою довів відповідну інформацію до відома командування Сухопутних військ, оперативних командувань і військових комісаріатів ВСУ.

Нагадаємо, весняний призов 2012 року буде проходити під час підготовки України до Євро-2012. Однією з умов підготовки до чемпіонату є рішення про завершення навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах I-II ступеня акредитації на місяць раніше – у травні 2012 року. Через це призовників, які закінчують навчання, могло бути навесні призвано на строкову військову службу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ж хлопці сидять в чергах в поліклініках?
Відповісти
Останні новини
Випускників навесні не забиратимуть в армію
02 березень, 2012, 12:26