Інтернет засуджує Януковича та закликає до революції. ФОТО

Інтернет засуджує Януковича та закликає до революції. ФОТО
Після того, як завершився саміт Східного партнерства у Вільнюсі, в інтернеті з'явилися фотожаби про те, що Віктор Янукович не підписав Угоди про Асоціацію з Євросоюзом.

Автори зображень засуджують це рішення президента.

Окремо варто відзначити малюнки та фотожаби, якими закликають українців приєднатися до Євромайдану та розпочати революцію, щоб Янукович та його команда залишили керівні посади в країні.

Нагадаємо, саміт відбувся 29 листопада: Угода про асоціацію з Україною, яка могла б пришвидшити вступ України в ЄС, підписана не була.



Зображення з груп Наш Луцьк, Я Люблю Луцьк, УКРАЇНА не для москалів, Український NацІоналістичний Рух, Революція | Євромайдан | Вставай Україно!, Афіша культурних подій Львова - AfishaLviv.net, Клуб Брутальних Мужчин (КБМ) та з сторінок користувачів Орест Гладун і Олексій Пушкін, на головному фото - малюнок Юрія Журавля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Креатив неграмотных гопников - кагбЭ впечатляет.

Впрочем - какие рЭволюционеры - такие и президент, и рЭволюция.
Відповісти
ДежаВю!:) 9 років назад, майже у цей-же час, ті ж люди - Лижичко, Турчинов, Тягнибок, Яйценюк, Турчинов, Катеринчук, Соболєв, Кириленко, Порошенко(іуда)... були на "Майдані", отримали портфелі, керували країною і ЩО??? Нову революцію?!:) Нові граблі на Майдан завезли???!!!:) Країна неляканих ідіотів!!!
Відповісти
Нагадую для усіх, хто дебіл. В.Ф.Янукович є легітимно обраний президент Незалежної Держави Україна. Усі образи В.Ф.Януковича є образа і зневага держави Україна. У кого є розум, вважайте на це.
Відповісти
після подій сьогоднішньої ночі ви й досі так думаєте?
Відповісти
Останні новини
Інтернет засуджує Януковича та закликає до революції. ФОТО
29 листопад, 2013, 20:20