Романюк каже, що Голєва на нього тисне

Романюк каже, що Голєва на нього тисне
Один з луцьких перевізників – Олена Голєва (на фото) – використовує пікет як метод тиску для досягнення своїх бізнесових інтересів, - вважає міський голова Микола Романюк.

Заяву Романюка 2 березня поширив відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Нагадаємо, 1 березня під стінами міської ради в момент, коли там відбувалося засідання виконавчого комітету, відбулася акція протесту працівників підприємства «Санрайз», які вимагали, аби їм надали право обслуговувати пасажирські маршрути міста № 16 та 25. Наразі ці маршрути обслуговує комунальне «Луцьке підприємство електротранспорту».

Власником підприємства «Санрайз» є депутат Луцької міської ради, голова депутатської транспортної комісії Олена Голєва (Європейська партія України).

«Комусь дуже не подобається, що Луцьке підприємство електротранспорту займається перевезеннями. Хочу наголосити, що це підприємство на конкурсних засадах виграло майже 30 % усіх маршрутів, адже має відповідну технічну та матеріальну базу. Зрозуміло, що воно забрало частину ринку у певних бізнесменів», - цитує Романюка його прес-служба.

«І це, що відбувається сьогодні, є методами тиску на мене особисто, на виконавчий комітет міської ради та на конкурсний комітет. Таким чином, користуючись рішеннями суду, хочуть відсудити собі долю ринку», – йдеться далі у тексті заяви Романюка.

«Підприємство «Санрайз» подало до суду на виконавчий комітет та конкурсний комітет на шість маршрутів», - повідомили у міськраді.

«Тобто, ми в постійних судах. Останнє рішення суду, якого у міській раді ще немає, є лише його ксерокопія, вимагають уже виконати», – йдеться у словах Романюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоть би вже Голєвої не приплітав. Нє, ясно шо це вона власник, але якось не по чоловічому. Ой я бідний, ой ГОЛЄВА на мене особисто тисне. Мерчик, блін

Скажи "власники" - та й по всьому. Усі знають, шо рулить там не тільки Голєва, а й її родина.
Відповісти
Ваші аргументи щодо "чоловічості" - це той же сексизм, але з іншого боку. Голєва є депутатом і головою транспортної комісії, тобто публічною особою. Тому немає нічого страшного, якщо у зверненні вказати прізвище прямого лобіста названої комерційної структури.
Відповісти
цілком підтримую Миколу Ярославовича, адже така поведінка бізнесменів у місті є неприпустимою... Ринок підкоряється лише чесним бізнесменам, а не тим, хто виборює це право через суд. Конкурс є конкурс, і це треба розуміти. Зверніть увагу на написи на маршрутках біля міськради: "Поверніть законне право на роботу" і т.д. Його ніхто не забирав у водіїв, замість того щоб стояти - працюйте...
Відповісти
Шановний(а) віп!!!Там ,під мерією,трішечки не такий напис,"очки балуються"???(Водії нашого підприємства вимагають конституційного права на роботу!)
Відповісти
Дуже обурює поведінка цієї дами, як так можна настирно гребсти все в свої ворота. Правду кажуть , що це сімейство наняло, щоб Дячука побили через ці маршрути, тепер замовить Романюка))))))). Ведуть себе, як зграя вовків.
Відповісти
Коли накопичення багатства перестане рахуватись одним з головних завдань суспільства, зміняться багато форм моралі. Ми зможемо відійти від псевдоморальних принципів, які мучать нас вже понад двісті років, з-за яких найбільш гидкі людські риси були піднесені в ранг найвищих чеснот. Ми встановимо істинну цінність користолюбству. Пристрасть до грошових знаків – на відміну від поваги до грошей як засобу досягнення життєвого задоволення і цінностей, буде вважатись тим, чим вона насправді є – ганебною хворобою, однією з тих напівкримінальних, напівпатологічних схильностей, вид яких лякає і примушує звертатись до спеціаліста по психологічних розладах. Але таке суспільство має бути без голєвих. Читайте, панове, Адама Сміта.
Відповісти
Аленушка,ложку бери чтобы в рот помещалась.
Відповісти
Замурував Романюк людей і кричить що це його нагнути хотіли, а людям приснилось що їх замурували. Тепер відібрав в людей роботу щоб своєму другу з сильної України гроші було як заробляти- і знов кричить що на нього тиснуть! Совість десь в того мерчика є?
Відповісти
Никитюк його нагнути і зігнути хотів, Голєва притиснула, бідненький, як же йому такому притиснутому в зігнутій позі щось робить? тільки розслабитись і ....а тут Б.П.!
Відповісти
Останні новини
Романюк каже, що Голєва на нього тисне
02 березень, 2012, 12:48