Розгін Євромайдану: що пишуть соцмережі

Розгін Євромайдану: що пишуть соцмережі
Не дивлячись на сталий "недемократичний" імідж української влади нічний розгін мирної акіії протесту у Києві на Майдані Незалежності став для українців повною несподіванкою: люди обурюються, і їх головні негативні меседжі спрямовані проти президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада силові структури розігнали Євромайдан у Києві на Майдані Незалежності. Одночасно з цим комунаньники ставили новорічну ялинку

Традиційно свої коментарі тому, що відбувається, люди фіксують у соціальних мережах.

ВолиньPost зібрав частину цікавих дописів із соцмереж, які лишили там волиняни під враженням шокуючих новин, фото і відеоматеріалів з нічного Києва.

Микола Романюк

Я в шоці після нічних подій на майдані у Києві !

Ганна Луцюк
Так безпорадно...
В 15 років у помаранчевий листопад ніхто не пускав, не взяв на київський Майдан. Все що лишалося це бігати з натовпом по Луцьку з мокрими ногами і зривати голос.
В 24 знову не можу бути там. Моя присутність нічого б не змінила, але я повинна була боротися з вами, бути з вами, ранитися-заживати і знову боротися.
Ця бездіяльність в чотирьох стінах вбиває, але немаю права - на руках дрімає донечка і моє завдання берегти сон маленької України, а життя великої ви врятуєте, правда?

Tasya Ivanska
Цікаво, Дарка Чепак, як тобі там зараз,а? Ти не знала, що твоїх колег битимуть? Чи коли ти йшла з 5-го ти вірила, що ти зможеш щось змінити? як тобі зараз????

Марина Голота
Суки. Реально проклинаю Януковича

Тетяна Хомич
Російські ЗМІ: "Мітингувальники чинили опір, Беркут був змушений втрутитися..." Жах. Слава Богу, є відео.

Таня Зубрик-Хомич
Опозиційні політики знали, що готується штурм! Де ж був Турчинов, який говорив про "тітушок", де був сильний Кличко, який так хоче в Президенти, де був активний Яценюк, де був патріотичний Тягнибок???? Вони всі спали у теплих ліжках, залишивши на майдані 18-річних студентів!

Сергій Шишкін
Прінуждєніє к йолкє... Де ми це вже бачили?

Таке враження що зайчик з космосу прилетів і не розумів, що така сутичка могла бути.

Якщо вони такі послідовні то чого лишили студентів один на один з беркутом... де бійці Свободи?? Вони що тільки з пенсіонерами комуністами на 9 травня вміють битися??? Короче питань більше ніж відповідей, але опозиція не в кращому світлі зараз...
(коментар до новини "Лягли спати в Україні, прокинулися в Білорусі - Яценюк і Гриценко про Євромайдан")

Антоніна Євтодюк
Дзвонили друзі з Києва – говорять що Київський Беркут відмовився приймати участь , а навіть ті київські міліціонери що находились на майдані були в шоці від розвитку подій. Депутати від «опозиції» не з’явилися вчасно – і люди що збираються біля Михайлівського розгублені. Влада розіграла улюблену карту схід-захід – що може посилити федералістичні настрої в суспільстві, що вже є небезпечно. Сьогодні багато що могло б вирішитися якщо б дії «опозиції» носили активний та узгоджений сценарій, а не балаканину про 15 рік Нажаль будь яких пропозицій та варіантів суспільству не пропонується, ніхто з депутатів та авторитетів не готовий на себе брати відповідальності в подальших діяхю Говорити про розвиток подій важко.

Bohdan Bodnaruk
Думаю, всіх працівників МВС, які не звільняться сьогодні, надалі можна вважати злочинцями.

Таня Зубрик-Хомич
Я хочу, щоб Кличко одягнув боксерські рукавиці і поїхав в гості у Межгір*я!!!! і засунув йолку самі знаєте кому і куди!

Olia Datsiuk
де?? де нардепи??? "слуги народу"?? 360 штук матьвашу!!

Таня Зубрик-Хомич
Фраза дня: "А коли тебе б*ють палкою по голові, то треба дати здачі!"

Анна Новик
а хтось піде до тієї ялинки, яка так дуже потрібна усім?

Olha Buzuluk
Ще одне. Більшість людей в цей суботній день дивиться телевізор, іде на базар, займається всякими клопотами. Будь ласка, в телефонному режимі повідомляйте всім, що робиться в Україні. Я зранку вся в сльозах подзвонила мамі, все розповіла, попросила, щоб вона всім переказала і щоб брат негайно увімкнув інтернет, бо тільки там можна знайти інформацію. Подзвонила свекрусі в Краматорськ, іншим родичам. Обдзвонюйте і розповідайте, щоб знали, щоб не боялись, щоб вірили. Бо по телеку нічого про це нема і не буде. Те саме з радіо і з більшістю газет.

Таня Зубрик-Хомич
Я хочу, щоб у всіх містах зробили ПОХОРОНИ ПРЕЗИДЕНТА! З усіма почестями - вінком і труною! Я хочу, щоб цього покидька і його свиту похоронили, а на похоронах люди веселилися і співали гімн України "Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці..."

Mykhaylo Nakhod
1-й день тоталітарного режиму. Зробимо усе, щоб таких днів було щонайменше!

Андрій Бокоч
Збираюсь завтра на Київ, думаю завтряшній день буде вирішальним для українців. Надіюсь нас там збереться не менше 200 - 300 тис. українців. Зараз розумієш одне - з цією владою потрібно працювати так само як вони з нами. Вони слухати нічого не будуть і нікого. Шкода, але тільки силою можна змести цю владу!!!

Олексій Дудич
навіть Кучма собі такого не дозволяв...
Я відмовляюсь своїми податками фінансувати таку владу...
Хто допоможе скласти грамотну заяву в ДПА про це?

Світлана Головачук
Янукович - падло!

Olexandr Martyniuk
Сьогодні-завтра стане зрозуміло, чи в цій країні є хоч один офіцер силових структур, чи лишилися тільки служаки комерційно-корупційної контори на захисті чинної владної банди.

Mariana Pietsukh
Цікаво, скільки сьогодні українців пили ранішню каву з нав'язливими думками і мріями про емігарцію. Не менш цікаво, скільки політичних біженців буде в найближчі півтори роки в Україні.

Тетяна Хомич
Все... Яник підписав собі вирок...Остаточно..

Olga Nakhod
в мене просто немає слів.... мені хочеться кричати і плакати... після перегляду ролика з майдану перше бажання було звернутись до армії, типу: армія захисти свій народ. подумала, що навряд чи зреагують... потім була думка йти до МВС і кричати: хлопці ви ж наші.... ви ж тут живете, захистіть нас....страшно від того що навряд чи зараз все закінчиться мирно... хочу щоб всі ті хто розганяв майдан зняли шоломи і показали своє обличчя, щоб можна було в них плюнути.
Невже ми так нічого і не навчились (це я звертаюсь до тих, хто має охороняти громадський порядок при проведенні масових заходів), ми так і продовжуємо бити своїх братів, закладати їх заради власної ефемерної вигоди, породжуючи цим вбивства та ув'язнення; ми продовжуємо забирати зерно, породжуючи голод....
Ну що ж брати міліціонери, спецназівці, військові (можливо військових даремно сюди приплела... та якщо вже задіяли беркут, думаю буде продовження) продовжуйте бити нас і розганяти... я так розумію що вас влаштовує все: і ваше існування (саме існування, дуже сумніваюсь, що в даних умовах можна жити) і те що ви ОХОРОНЦІ стаєте злочинцями після виконання злочинних наказів... продовжуйте... і вся Україна стане Врадіївкою....

Таня Зубрик-Хомич
Мене дивує одна річ: а організатори кривавої ночі не розуміли, що на майдані знаходяться журналісти, люди з телефонами, фотоапаратами і відеокамерами? Що все це потім набуде розголосу і покажуть обличчя кривдників? що це побачить світ і ця ніч закладеться в історії як найбільша ГАНЬБА української влади....

Павло Березюк
Вперше я пишу, не добрий ранок друзі, не добрий ранок країно... тому що ми прокинулись в "країні" у якій править зек, котрий плює прямо в обличчя всім українцям, плює в дітей і старих, плює в саму душу! і хоча по божим законам потрібно підставити іншу щоку якщо вас вдарили в одну, прошу вас, заклинаю, не підставляйте її, а дайте відсіч бидлові і продажним мусорам, покажіть що ви незалежні люди! А ще краще на Київ, творити майбутнє!

Андрій Осіпов
Не такий страшний Янукович, як його помічники. Передусім - це силові міністри, начальники міліції і прокурори, голови ОДА та міські голови.
Саме ці люди порушують закон, саме вони віддають накази

Андрій Михайлов
Будь ти проклятий Янукович з Путіном і з своїми олігархами і владними жополизами!!! За те, що ви зробили народ України зобов'язаний зробити дефіністрацію!

Tasya Ivanska
це вже Білорусь. це вже не Україна. страшно, якщо все це залишать, як має бути...Плачу

Леся Бондарук
Пшонку за мошонку - робимо тушонку!

Таня Зубрик-Хомич
Якщо тверезо помислити, то ніяка Європа нам не допоможе... Ну й що як введуть санкції для президента? ці санкції будуть розповсюджуватися на всю Україну, і на її народ! Ніхто не прийде і не скаже: "бідолашні, ми забираємо цього козла від вас!". Ми просто будемо ізольовані. Як Білорусь. там президенту вшистко єдно до всіх країн, він сам собі цар і президент. У нас - подібний сценарій!
Вихід один - імпічмент!

Olha Buzuluk

Господи, у цей святий час, у період посту передріздвяного, допоможи всім людям, які постраждали. І пошли заслужену кару винним у кровопролитті і каліцтвах. І дай всім нам мудрості. Забери в нас терпіння. Додай сили і відваги.

Олена Кузьмич
У Києві ялинка і ковзанка на крові, а Луцьку - євродискотека, віршики і світлове шоу (

Олена Кузьмич
Це було моє найжахливіше чергування вночі на ТСН.ua. Я ставила новини і плакала.

9 років тому мені було 17 років і я стояла на майдані. У моїх косах були теракотові (бо помаранчеві розкупили у перший же день) стрічки, я розповідала власні вірші про Україну і вірила, що щось зміниться на краще. Я ходила із нескінченним гуртом студентів колишнього ВДУ визволяти інших спудеїв приватних вузів, я навчилася пити коньяк, щоб не змерзнути, я хотіла, щоб все було добре.

Зараз я - спостерігач, який перетравлює через себе фото, відео, крики із соціальних мереж і робить новини. Так, спостерігач, бо щоб могла зробити сьогодні вночі маленька дівчинка проти натовпу бійців "Беркуту" із кийками і сльозогінним газом?!

Валерій Пельцякась незрозуміла ситуація..
вчора ввечері Євромайдан пішов на спад, люди почали розходитись, залишилось їх зовсім мало... для чого було починати бійню і прославитись на весь світ? Всі міжнародні інформагенції тільки й говорять про Білорусь №2.

Леся Бондарук
Дитина (7 років) дивиться зі мною всі новини. Каже:"То Голодомор, то Беркут! А я думала, що гірше вже не буде. Мамо, поїхали воювати проти Януковича!"

Евгений Ихельзон
Интересно, кто удушит крысу - международные санкции, экономический крах или собственный народ. В любом случае мы теперь на войне. Арсений, возвращайся к камуфляжу.

Oleh Pokalchuk
Я знаю,чому захід ,сша і росія,є гарантами стабільної україни.бо імовірні путчисти і колишня влада під час путчу водночас дзвонитимуть путину,обамі і марсель з вимогами 160 мільярдів доларів.З кожного.

Alexandr Kuiava

Запомни ноябрь и день его 30-ый.
Порох измена и ложь,
Героя отважного
заговор правый,
Из памяти ты не сотрешь.

Петро Свіст
Скоти януковичівські разом з тварями- беркутом! Що, напились крові? Хай Бог простить, але молюсь, щоб ви швидше поздихали!

Тетяна Грішина
слів немає. навіщо ТАК?

Аліна Ольхович
Доборолась Україна до самого краю.
Гірше ляха свої діти її розпинають! /с/

Богдан Логвиненко
тепер вже стало очевидно, що викурити даунбасів можна буде лише силою.
ніякий "захід", ніякі "мирні протести" і "якщо нас буде 10000000 вони злякаються", ніякий "2015 рік", тільки зараз і тільки з такою організацією, як була у єгиптян, нічого медведчук і янукович не злякаються. вони вже раз були програли слабакам.

Вікторія Жуковська
Напилися крові, суки?!
Заснули в Україні, прокинулись у Білорусі! Жах, Ганьба!!!

Тетяна Зубрик-Хомич
Україною керують ідіоти!!! Цього дибіла мало каструвати, розібрати на шматки і відправити у подарунок Путіну на новий рік під ялинку!
ЦИТАТА: "жорстока зачистка Майдану відбулася о 4.10. Понад 2000 озброєних спецназівців проти кількох сотень мирних демонстрантів. Били всіх без виключення. Кийками, ногами, шумові гранати, травили газом...Коли штурмували лупили нещадно. Дівчат, жінок. Усіх".
МЕНІ СОРОМНО ЗА СВОЮ КРАЇНУ!

Тарас Лукашевич
голосуйте далі за Януковича

Наш Луцьк (група мережі ВКонтакте)
Ялинка і ковзанка на крові

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди я повністю з вами!Але скажіть чому ви не пустили на майдан опозиціонерів,а тепер кажете де вони були???Ви хотіли самі?Тепер маєте!Потрібна узгодженість і чіткий план дій а не просто мітинги.Опозиція якаб вона в нас не була,це наш (козир)Я вважаю що це безглуздя виявляти непокору теперішнему рижиму самотушки без політики а так далі!Одні студенти і зіваки революцію ніколи не робили!Моя особиста думка!
Відповісти
Щоб зробити правильні висновки ,потрібно переглянути відео як все починалось.Таке саме було спровоковано біомасою Тимошенко на майдані.Коли студенти організували свій майдан,то безладів не було.Охорона сказала,що були палиці і пляшки з водою,якими в них кидали.Це означає -домашня заготовка.Тобто спланована провокація.Спитайте Турчинова. .
Відповісти
ольга погано вчилась в школі без партії револіції не зробиш
Відповісти
Разогнать надо было в первый день,Власть в очередной раз показала, что она пока власть. А народ опять-таки в очередной раз показал, что "прививка майдан2004" пока действует.
Відповісти
Чого бємося в істериці, панове? Всі ж хотіли євроінтеграції. Янукович інтегрувався. Він привіз з самміту детальну інструкцію, як по-європейськи і по-американськи діяти стосовно протестантів.
Демократя в дії:
(Франція. Париж. Весна 2013)
http://www.youtube.com/watch?v=GH4G0NfiSuI
(USA.New York/2011)
http://www.youtube.com/watch?v=4ChtkSparT0
http://www.youtube.com/watch?v=Y_7rZbVerlI
occupy wall street police brutality video
Відповісти
Прибрати ялинку!Св'ята небуде!
Відповісти
А для чого закровавлена ялинка ?
Відповісти
Найголовніше зараз ми повинні забути про внутрішні протистоння і обєднатися, бо ми один народ, ми всі - Українці, і мирно скинути владу. Найголовніше мирно.
Відповісти
эт вам не "помаранчевый" майдан...праздник для лентяев,неучей и бомжей закончен.
Відповісти
Прибрали мирно до рук владу ,зажиріли ,а тепер пос...ть "приберуть народ"!Що незрозумілого?Народ ставлять на коліна.
Відповісти
Як реперувати, то "Ми європейці!", а як по-європейськи получати? Хіба іспанці не європейці?
http://www.youtube.com/watch?v=kDarnVVnL8Q
Відповісти
в момент непосредственного физического противостояния с милицией участники майдана (абсолютное большинство которых полагает себя украинскими патриотами), кричали по-русски.Как радистка Кэт при родах,
Відповісти
В 2005 році моя маленька внучка бігала по кімнаті і кричала ЯНЕК-ЗОПА. Тепер я побачивши і почувши останні події з майдану сердитий і злий хочу докричатись до кожного українця ЛЮДИ! ПОКАЙТЕСЯ ЗА СВОЮ ПОМИЛКУ НА ВИБОРАХ В 10 РОЦІ, полиште всі свої справи і виходьте на майдан!Далі терпіти ХАМА несила!
Відповісти
Я так понимаю чтобы на мирной демонстрации тебе не перепало от беркута каждый гражданин должен быть одет как спецназовец -сами себя пи..ть не будут-или будут?
Відповісти
незрозуміло чому автор статті підставляє дітей із соц мереж
Відповісти
Підтримую Інну, службам легше вираховувати дописувачів. А статтю Кримінальному кодексі щодо відповідальності за образу Президента ніхто не відміняв...
Відповісти
Бог справедливий суддя!!!! бандити будуть покарані !!!
Відповісти
Бог справедливий суддя!!!! бандити будуть покарані !!!
Відповісти
Я проти Януковича!!!Хто зі мною?
Відповісти
Дякуємо тобі наш любий Президенте, за ясне й щасливе майбутнє, ось сьогодні 30 листопада 2013 року, ми й побачили яке воно в нас щасливе! Молодці Беркутівці Сімферополя, Луганська та Донецька ви проявили себе в повній красі! Що ж не потрібно бути багатослівними щоб описати те що очікує нас в майбутньому з такою владою!
Відповісти
Голосуємо в січні 2015-го за Віктора Федоровича, і на нас чекає не Європа, а повна ...опа !!!
Відповісти
Ну Янык,я так понимаю сам в шоке,возможно даже кто то провернул эту "операцию" без его ведома,не удивлюсь,если это опозиция
Відповісти
а я звертаюся до тих хто під час останніх виборів президента(та й усіх попередніх виборів) "малював" голоси, продавшись за брудні гроші ,оце нещастя на нашу голову і кров дітей на майдані - на їх руках.ТАКЕ вибрати нормальні люди не могли.
Відповісти
Останні новини
Розгін Євромайдану: що пишуть соцмережі
30 листопад, 2013, 12:38