Можуть розігнати наметове містечко у Луцьку - депутат. ОНОВЛЕНО

Можуть  розігнати наметове містечко у Луцьку - депутат. ОНОВЛЕНО
Оновлено о 15:00
В ніч на неділю 1 грудня у Луцьку можуть розігнати наметове містечко - стверджує депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Луцька міліція чатує на Театральному майдані + Беркут в кущах. Є інформація, що сьогодні вночі можуть розігнати луцьке наметове містечко та зняти сцену", - написав Гузь.

"Запрошую чоловіків, разом з активістами приєднатися до нічного чергування. Перед завтрашнім мітингом нам треба відстояти сцену", - додав Ігор Гузь.

Окрім того, голова Волинської оболасної організації Комітету виборців України Юрій Кресак написав у Фейсбуці:
"Панове, треба підтримати молодь на Театральному. Сам лишаюся на ніч. Депутати з посвідченнями можуть хоч якось прикрити дітвору, чекаємо провокацій. Не хочу аби з України зробили Білорусь".

Водночас луцький міський голова Микола Романюк заявив, що гарантує: наметове містечко не знесуть

Гузь опублікував фото кількох автомобілів міліції, припаркованих поблизу Палацу культури міста Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не посміють в Луцьку повторити киівській сценарій.
Відповісти
Гузя і підгузників у каталашку і буде мир і спокій! Такі "заворушки" тільки їм подавай, революціонер хр...в!!! У тій же расеї Немцов і Ко. опозиціонери і дубинами отримували і у КПЗ сиділи... А цей хоча б раз кійкем отримав? Тільки і може що студентами прикриватись... "Посвятіть" Гузя у "революціонери" - дайте пару разів дубиною по вухах, нехай "зільється" з народом!!!
Відповісти
а ви хочете, щоб обов"язково за мирні зібрання когось побили...це ваше кредо? сьогодні гузя, завтра вас.. сьогодні у києві, завтра в доненцьку, так ви можете тільки діяти???давайте і вам дамо пару разів кийком по вухах, нехай і ви "зільєтеся" з народом...така ваша пропозиція???
Відповісти
Дітвору... Ащо там дітворі взагалі робити? Гузі хочуть ховатись за їх спинами, бо вони ще дурні, а потім верещати, що їх побили? Подивіться списки потерпілих у Києві - найстарший 1989, а наймолодший 1996 року народження. Що вони можуть розуміти про ЄС, який в них ще розум? нічого, крім ентузіазму і романтики, та досить хибна уява про так звані європейські демократичні цінності.
Відповісти
про "цінності" ми в курсі. Несіть їх....
Відповісти
колись покійний Вітя Цой співав:"Что будут стоить тысяча слов, когда важна будет крепость руки..." Бережіть ліси, вони нам ще пригодяться. Європа в Україні, а не Україна в Європі.
Відповісти
Гузь краще б прозвітувався перед своїми виборцями,а то крім галасу ні на що не здатен. Він все ж надіється прорватися на дурняк до "корита", і тоді він заживе, і ніхто йому тоді не буде потрібний:ні майдан, ні виборці, а чи буде так?
Відповісти
Останні новини
Можуть розігнати наметове містечко у Луцьку - депутат. ОНОВЛЕНО
30 листопад, 2013, 14:44