Скандальна депутатка йде з Партії регіонів

Скандальна депутатка йде з Партії регіонів
Народний депутат України від Партії регіонів Інна Богословська (на фото) заявила, що вона виходить з ПР.

Про це повідомляє РБК-Україна прес-служба Богословської.

"Я виходжу з Партії регіонів і з складу фракції Партії регіонів у парламенті", - заявила вона.

У своїй заяві Богословська заявила, що "сьогоднішня політика зовсім втратила сакральність і всі плани потрібно оголошувати публічно".

"Ні у кого не повинно бути сумнівів, що в Україні почав реалізовуватися план по розділу суверенної і єдиної держави Україна на кілька частин. Чи розуміє це Янукович, заклопотаний своєю владою, - невідомо, але такий план почав реалізовуватися під вивіскою Януковича руками опричників Путіна в Україні", - вважає Богословська.

"Саме тому головне завдання сьогодні - підняти всіх тих громадян Південно-Сходу, які не хочуть жити в путінській Росії і бути бидлячими козлами в цій бидлячій нео-імперії", - додає вона.

"Центр і Захід все одно відкинуть страх і масово будуть відстоювати себе і власну країну. Впевнена, що на Південно-Сході серед молоді абсолютна більшість хочуть європейських цінностей, а отже, і їх батьки підтримають своїх дітей", - заявляє Богословська.

Богословська зазначила основні вимоги та необхідні дії:

"Перше і найголовніше - це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України. Всі об'єктивні і суб'єктивні передумови для цього є.

Друге - звернутися від нового більшості до спікера парламенту Рибаку з вимогою організувати роботу вищого законодавчого органу країни. Якщо він не згоден або не в силах - він повинен подати у відставку, народ України буде йому вдячний.

Третє - відправити у відставку уряд Азарова.

Четверте - запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближчого оточення від відплати: негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна - ЄС для підписання СА, підписати угоду і подати у відставку", - зазначила Богословська.

Зазначимо, що за словами Богословської з Партії регіонів ще будуть виходити депутати, але вона не хоче називати їх прізвища.

Нагадаємо, що Богословська очолювала тимчасову слідчу комісію з питань газових контрактів Тимошенко неодноразово заявляла про винуватість Тимошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Богу, на одну ненормальну менше...
Відповісти
Нарещті Богословська зрозуміла ,якій банді вона служила.
Відповісти
Вона в цьому році на всіх ефірах шустера "С ФЛАГОМ ЕВРОСОЮЗА ВПЕРЁД ШЛА"

тепер я її розумію ))) "перед людьми неудобно)"
Відповісти
Как только невыгодно стало быть на стороне яныка - сразу как мышы с корабля (ЖОПА ИЩИТ ВЫГОДЫ)
Відповісти
так то були герої, а тепер тікаюь...
Відповісти
Щурі втікають...
Відповісти
господа писяжные!!!
Відповісти
А як солоденько "співала", як завжди у Савіка горлянку рвала...:) Кужель №2!!! Таких як вона і як Кужель - давно треба на смітник історії!!!
Відповісти
Щось дуже дивно і підозріло її вихід з партії.....думаю це якась гра.
Відповісти
Такій курві вірити не можна. Надто вже вона небезпечна. А щось замовкли місцеві щурі на кшалт Курилюка і Стоєва? Сьогодні вони не захищають "вчення" свого президента, чи бояться, щоб вперед ногами не винесли?
Відповісти
вони ще вагаються йти чи залишитись...
Відповісти
може тепер і королевська одумається ...
Відповісти
тепер багато хто "одумається", але вірити їм не дай Бог!
Відповісти
А эта хазарка по другому и не поступила бы. У них это в крови. Запахло жаренным, надо вовремя смотаться в другую оппозицию, чтоб своего не упустить,
Відповісти
Богословская права во всём. Я оттяпаю часть Украины, чтобы у меня было побольше хохлов- рабов. Мне мало наворованных 130 000 000 000 долл. США, продам вас к черту, и полдучу ещё столько же. Жопу будете сне лизать, вместе с Януковичем.

НОЛ, об этом ни слова, Богословская, конечно стерва, всё разболтала, все мои планы расстроила.
Відповісти