Луцькі підприємці підтримали Євромайдан: збирають гроші і збираються на Київ

Луцькі підприємці підтримали Євромайдан: збирають гроші і збираються на Київ
Підприємці Центрального ринку Луцька підтримали активістів Євромайдану: збирають для них гроші, а також мають намір взяти участь в акціях проетсту.

Під час збору підприємців 30 грудня вдалося зібрати близько тисячі гривень. Ще майже дві тисячі гривень у них залишилося з часів Податкового майдану, розповівє голова ГО «Бізнес Волині» Ігор Дильов.

Підприємців на зібранні було небагато, оскільки рішення про збори прийняли експромтом й чимало підприємців не знали про подію. Ті, хто зміг прийти, передав гроші в підтримку акції протесту.

«Завтра не в Польщу, а в Київ треба їхати», - лунало на зборах.

«Прийде час і доберуться до базару», - казав хтось з присутніх.

Ігор Дильов розповів, що фінансову допомогу попросили у підприємців Координаційна рада луцького Євромайдану.

«У підприємницькому середовищі неоднозначна думка про євроінтеграційні процеси. Але те, що всі побачили зранку, те, що «Беркут» починає бити дітей, то тут всі солідарні і готові цьому протистояти», - пояснює Дильов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підприємці ринку?:) Купи-продай і спекулянти!!!
Відповісти
http://ginfor.ru/rynki-evropy
Відповісти
"Підприємці" ринку! А ви готові до Європейських правил торгівлі з касовими апаратами?:) Там навіть качанчик кукурудзи купуєш і тобі чек - а? Хто за?:) Не обманюйте себе і не будьте стадом!!! 2004-го вам мало? Багато до вас прислухались? Зайві кошти маєте? То віддайте на благодійність!!!
Відповісти
З європейськими правилами торгівлі прийдуть європейські правила оподаткування і правила ведення бізнесу - тоді у підприємців з'являться зайві кошти, бо їм не треба буде платити хабарі.
Відповісти
казочки лепечиш..подєжурь на митниці.побачиш що твоя "сімя" робить..офіційно..ти дурік думаєш що герега платить щось та розмитнює?щось..з кожного кубічного метра трикотажних виробів йде на митницю більше 2000 тис.дол. а куди дальше сам подумай.щоб такому бидлу мозгі качати сміттям також.ми щось маєм ще не тому що а в супереч..ідіоте ти не уривками цікався про економіку європи а в комплексі..не можна пів закону прийняти а пів викинути..платив би ти за шмотки в 3 рази дешевше їм і спав спокійно-бо то великі люди..добре що не всі такі ідіоти як ти..в сокиричах учили?
Відповісти
..платив би ти за шмотки в 3 рази дорожче..
Відповісти
Моя знайома купує в італії на розпродажі червики за 3 євро, пересилає доньці яка продає їх в нас за 500 грн. Подумайте.
Відповісти
ти брєд не гони.не учи десятки тисяч людей жити.роби так як ти тут пишеш.заробляй шалені бабки в країні де зарплата реальна не в кожного 300 баксів.тоже мені інструктор по бізнесу.то ти ахмєтов?троль ти в погонах або конанович або малолєтка обкурена за мамині гроші.та й тема статті друга."крепкіх гаспадарників" притягнути до...закону.
Відповісти
Хахароманкео. Ви знаєте про Європу так, як собака табличку множення. Хто це вас до копмютера підсадив? Невже ПР-керівництво?
Відповісти
а слабо своим работникам платить европейскую зарплату?
Відповісти
Вы делаете вид, что работаете - мы делаем вид, что платим;-)
Відповісти
"Та вже завтра не стоятимуть, всьо вже!" - "Та ні, не підуть звідти ні завтра, ні післязавтра!-сказали" - "Та нічого вони все'дно не вистоять, бідні діти!"
Це було підслухано на Старому базарі 29-го зранку. А за цю добу стільки змінилося! Можна по-різному ставитися до Європи, до інтеграції-асоціації й інших "-ацій", але до брутального насильства і сваволі будь-яка адекватна людина мала б ставитися однозначно!
Відповісти
Останні новини
Луцькі підприємці підтримали Євромайдан: збирають гроші і збираються на Київ
30 листопад, 2013, 17:06