У Луцьку стартував Міжнародний молодіжний форум. ФОТО

У Луцьку стартував  Міжнародний молодіжний форум. ФОТО
У Луцьку в Палаці учнівської молоді у суботу, 30 листопада відбулося офіційне відкриття Міжнародного молодіжного форуму.

З відкриттям розпочалася основна частина форуму – презентація учасників. Вона тривала до 16:00, повідомили у прес-службі форуму.

Члени 39-и організацій приїхали до Луцька, щоб розповісти про свою організацію на Форумі. Серед них представники десяти організацій, що приїхали з-за кордону - Грузії, Білорусії, Польщі, Росії та Туреччини.

Представлення кожної організації тривало лише 3-5 хвилин. Завтра журі у складі Мілоша Гурецькі, Валентина Вітра та ін. визначатиме найкращий виступ і оголосить свій вердикт на закритті форуму. Ведучими заходу були Олена Котис та Захар Ткачук.

Гості з Білорусі та Польщі розповіли нам, чому вони приїхали на цей форум та чого від нього очікують.

«Майстерня Громадської Активності-Білорусь», Мінськ
Ми вперше беремо участь у міжнародному форумі і для нас це своєрідний дебют. Ми приїхали сюди з Мінська. Поки ще нічого не встигли побачити. Тільки залізничний вокзал. Нам він сподобався, схожий на палац. Ми приїхали сюди, щоб отримати цінний для нас досвід, завести якісь партнерські знайомства. Подивитись, як виступатимуть інші організації і зрозуміти, як слід нам себе презентувати.

«Institute for Researches on Civilizations», Польща
Ми приїхали з Жешува. Для нас це перший досвід участі у форумі взагалі. Тому нам усе цікаво. Ми помітили, що тут дуже хороші та приязні люди. Чому ми тут? Власне, тому, що хочемо розповісти про те, чим займаємось. З іншого боку нам цікаво дізнатись, що роблять інші організації. Крім того, ми надіємось, що зможемо тут налагодити певні контакти з іншими організаціями і співпрацювати з ними у майбутньому.

Протягом дня у межах форуму проведуть біля десятка подій.

Ведучий та один з організаторів форуму Захар Ткачук закликав учасників форуму виходити на Євромайдан у Луцьку та приєднуватися до акції протесту.

Фото Олександри Гусар

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
У Луцьку стартував Міжнародний молодіжний форум. ФОТО
30 листопад, 2013, 17:15