Екс-гравець збірної України прокоментував матюки Кварцяного

Екс-гравець збірної України прокоментував матюки Кварцяного
Свої "п'ять копійок" в обговорення, оприлюдненого раніше аудіозапису "розбору польотів" головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного в роздягальні, вставив півзахисник "Таврії" та екс-гравець збірної України Максим Калиниченко.

"У мене є не один такий запис. Таке можна регулярно почути після ігор. Всі чудово знають Віталія Кварцяного, всі знають, що він відхідливий, що він дуже любить грати на публіку. Те, що він робить на полі - клоунада", - цитує його Terrikon.

"Він адекватна людина, але якщо мене називають худобою, безногим, безруким і це чує моя сім'я - я не розумію, ким треба бути, щоб працювати з цим тренером. Мене це дивує, я б ні секунди там не завагався", - зауважив футболіст.

"Мені пощастило, я з таким не зустрічався. Але я зараз можу дозволити собі таке не терпіти. Якщо я потраплю на такого тренера, то скажу йому: "Ідіть крутіться на турніках, я розриваю контракт", - додав Калиниченко.

Нагадаємо, 26 листопада у ЗМІ з'явилася інформація, що "кротом", який записав, як головний тренер Віталій Кварцяний матюкає футболістів, був Віталій Приндета. У клубі повідомили, що крота не шукають та заперечили інформацію ніби Приндету вигнали з команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Калініченко справжній памятник, худоба і осел)
Спартак - ТАврія.)
Відповісти
Калініченко дибіл повний. Не грає і ще щось морозить. Хай вже нахер вилетить та Таврія і щоб цього барана ніхто не звяз ніде в команду
Відповісти
Краще подивіться на свого дебілоїда-кварцяного. Безграмотний, культурно розмовляти не можу, а пика як у бандита - в принципі, у "Волині" всі такі.
Відповісти
А сам Калініченко грати не вміє і ще когось судить.
Можливо якби він тренувався у Кварцяного то став би людиною і сильним футболістом )
Відповісти
Останні новини
Екс-гравець збірної України прокоментував матюки Кварцяного
01 грудень, 2013, 11:00