Нардеп Івахів заявив, що підтримує Євромайдан

Нардеп Івахів заявив, що підтримує Євромайдан
Народний депутат Степан Івахів (на фото), обраний від Волині, заявив, що «повністю підтримує молодь, яка стояла на майдані Незалежності, а сьогодні вже стоїть на Михайлівській площі»

Про це Івахів написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Коли я вчора вперше побачив новини, у мене був шок. Я довго не міг повірити в те, що таке могло трапитись в країні, яка ще вчора була на порозі підписання асоціації з ЄС. Я дзвонив своїм друзям та знайомим у Київ, щоб дізнатися більше, почув багато розповідей та зрозумів одне - сьогодні в Україні люди остаточно втратили довіру до політиків», - написав Івахів.

«Натомість зміцніло громадянське суспільство, студентство, молодь. Саме вони сьогодні є надпотужною рушійною силою, яка може врятувати країну від сповзання у прірву беззаконня та повернути її на європейський шлях. Я впевнений, що тільки ця сила сьогодні здана змусити владу дотримуватися законів України та повернутися за стіл переговорів з ЄС, бо саме інтеграція України в Європу може гарантувати, що той жах, який сьогодні сколихнув всю країну, ніколи не повториться. І ця гарантія значно потужніша, аніж будь-які заяви чи вибачення політиків», - йдеться у дописі Івахіва.

«Мене на фейсбуці багато людей запитало, а що я думаю про криваві події на майдані? Я переконаний, що моя точка зору на ті події нічим не відрізняється від точки зору будь-якої нормальної людини - на майдані Незалежності стався тяжкий злочин», - пише нардеп.

«Вони не просто били дітей-вони вбивали будь-яку віру українців, що в країні діють закони. Я не хочу чути пояснення, чому це сталося! Я хочу чути обвинувачувальні вироки судів всім тим, хто винен в цьому злочині! Покарання має бути невідворотним», - заявив Івахів.

Він додав, що «як громадянин України, як народний депутат», повністю підтримує молодь, яка стояла на майдані Незалежності, а сьогодні вже стоїть на Михайлівській площі.

«І на останок. Нещодавно в Латвії сталася жахлива трагедія – обвалилися стіни та стеля торгівельного центру. Загинули десятки людей. Після цього Уряд Литви подав у відставку, а прем’єр-міністр країни взяв на себе політичну відповідальність за цю трагедію. А тепер давайте здогадаємося – як буде в Україні? Думаю всі згодні, що ніяк не буде. Всі урядовці залишаться на своїх місцях. Ось ще один аргумент на користь того, що Україна має стати частиною Європи», - написав нардеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О! Проснувся! А де ж ти був?
Відповісти
В нічному клубі зависав.
Відповісти
Тушка боіться бо він та його бізнес повністю затушкований. Народ знає хто він
Відповісти
Боїться напевно. Олігарх - тушка
Відповісти
Останні новини
Нардеп Івахів заявив, що підтримує Євромайдан
01 грудень, 2013, 11:39