Катерина Ващук міркує про вихід із Партії регіонів

Катерина Ващук міркує про вихід із Партії регіонів
Народний депутат від Партії регіонів, волинянка Катерина Ващук засуджує криваві події в Києві та думає про вихід із фракції.

Про це вона повідомила у коментарі інтернет-виданню ВолиньPost 1 грудня.

«Я абсолютно не можу зрозуміти і прийняти такі дії силовиків, які відбулися на площі. І, як і багато моїх колег, абсолютно незгідна з такою позицією влади відносно мітингувальників. І разом з ними буду у Києві вимагати, аби покарали тих, хто допустив до такої ганьби», – заявила вона.

Також Катерина Ващук розповіла, що вже міркує про вихід з фракції Партії регіонів.

«Думала. Приїду в Київ, буду радитися зі своїми колегами, хто є у фракції від нашої Народної партії. Будемо разом приймати рішення», – сказала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ващук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їй пора вже до землі привикати, а не думати про вихід з партії. Теж мені почесна волинянка...
Відповісти
ЩУРІ ТА ПРИТКНУВШІ ВТІКАЮТЬ А ТІ ЩО БУЛИ З ПАРТІЄЮ З 2006 ЗАЛИШАТЬСЯ
Відповісти
обмірковує.сміття історії.комсомолка,крепкій гаспадарник,подружка всіх і вся хто тут був гнобителем..без них голод,та холод..
Відповісти
Политолог Кость Бондаренко удивлен ночными событиями на Майдане и считает, что они играют против президента Виктора Януковича.

«На самом деле саммит в Вильнюсе закончился очень успешно для Украины, - сказал Кость Бондаренко. – Виктор Янукович через отсрочку Ассоциации с ЕС фактически вышел из под опеки американцев и их союзников поляков, которые лоббировали это невыгодное для нашей страны соглашение. Он переключился напрямую на диалог с Германией и другими странами Старой Европы. Заявление Франции о готовности выступить посредником в диалоге с Россией. Приглашение от Меркель посетить Германию. Информация о возобновлении переговоров о трехстороннем газовом консорциуме между Россией, Германией и Украиной, который бы похоронил никому не нужный и затратный Южный поток. Все это говорило в пользу того, что у Киева получилось наладить трехсторонний диалог по линии ЕС-Украина-Россия.

Но события этой ночи поставили под вопрос реализацию всего плана, так как теперь можно ожидать резкой реакции и Германии, и Франции на провокацию на Майдане. Власти это точно не надо. Кто стоит за этой провокацией можно только догадываться».
Відповісти
Боже, какой ловкий Кость Бондаренко! Какой прозорливый...Это же надо было предвидеть, что разго майдана "не на руку Януковичу"...М-да-а.
Відповісти
Петушок,ти подстилка зека и его банди.
Відповісти
Вона розмірковує, що їй принесе більшу вигоду: вихід з ПР, чи якщо вона залишиться...Та ще "дамочка"....
Відповісти
Краще б вже мовчала! Як в черговий раз гарантовано пройти у ВР - то ПР їй якраз підходить! А як запахло смаленим - то Катя стала головною опозиціонеркою! Вже б свої поважні роки поберегла і не була політичною шльондрою!
Відповісти
Згеньбила себе ранiше, коли вступила в ряди чужоI партii, тепер можеш ходити куди завгодно, залишаэшся замараною...
Відповісти
біографія сильно стиснута.(трудові будні при кучмі мегацікаві)!http://file.liga.net/person/698-ekaterina-vashyk.html
Відповісти
Жванія, Богословська, Ващук, Рудьковський... хто слідуючий? Політичні прост...ки!!!
Відповісти
Останні новини
Катерина Ващук міркує про вихід із Партії регіонів
01 грудень, 2013, 12:48