У Володимирі-Волинському здерли розтяжку про Януковича

У Володимирі-Волинському здерли розтяжку про Януковича
З офісу бізнесмена Сергія Ковальчука здерли розтяжку на підтримку президента Віктора Януковича.

Сьогодні, 1 грудня, охорона офісу Сергія Ковальчука почала здирати банер «В.Ф. Янукович – 12 ти тисячний колектив за Вас!», - пише Вголос.

Цей банер вже півроку висів на будівлі.

Раніше Сергій Ковальчук запам’ятався своєю підтримкою Віктора Януковича на президентських виборах 2004 року та політики Партії регонів.

Зазначимо, що у червні цього року Сергій Ковальчук був кандидатом у народні депутати по Володимир-Волинському виборчому округу №19.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всрався певно з переляку
Відповісти

А шо скаже про те усе володимир-волинський князь, всепартыйний мер Петро Саганюк. А то вони ж так з тим Ковальчуком так обні малися завжди так з ними цілувалися завжди.
Відповісти
Князь Петро Саганюк скликав сьогодні позачергову сесію .Хотів показати патріотизм.Через свого вихованця придурка-регіонала Мороза сам мер ідепутати так і не зрозуміли за що голосували.За словами перевіреного джерела було намагання прийняти гостре рішення,вийшов пшик.
Відповісти
Ковальчук - "меценат" наклав повний унітаз. Вже не шльопає товстими губами, розхвалюючи партію регіонів і тайожний союз. Затих.Чекає чим усе закінчиться.
Відповісти

ЗЕК ОРДЕНА "ЗА ЗАСЛУГИ " НАЗАД ЗАБЕРЕ!
Відповісти
ппц радикальні дії. зняв банер - всім стало краще жити.
Відповісти

Ну да був у володимирі мітинг. Ну і шо виступили ті ж самі керовніки города які виступали в часи помаранчевої . Ну і шо , мине і ця загроза і вони знову будуть при владі - всепартійний князь Петро і його любі друзі.
Відповісти
знаю точно - Саганюк балатуватися на мера більше не буде , а молодший радник (пристосуванець гінайло той , що позичав безоплатно автобуси ковальчуку для підкупу виборців )може спробувати . Цей чоловяга у молодості був прогресивним комуністом , має добряче горло і вишкіл тай орієнтація у нього сучасна на Євросоюз .
Відповісти
Почепили нову розтяжку -з портретом....... місто шоковане таким відвертим підлабузництвом .
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському здерли розтяжку про Януковича
02 грудень, 2013, 08:09