Губернатора Волині хочуть виселити

Губернатора Волині хочуть виселити
Голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука потрібно виселити з приміщення облради, - вважає депутат Луцької міськради Андрій Осіпов.

Про це він пише в Колонці автора на ВолиньPost.

"Для усіх є цілком зрозуміло, що жорстокість та зажерливість Януковича тримається на насильстві та узурпації влади. При цьому така узурпація поширилась на усю країну. Здійснення авторитарного режиму неможливо без армії чиновників різного рангу", - каже обранець громади.

"На Волині головним слугою Януковича є голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Саме ця особа, будучи одночасно депутатом Волинської обласної ради, паралізувала роботу обласної ради", - додав він.

Також Осіпов пригадав, що 25 листопада через відсутність кворуму не відбулася позачергова сесія Волиньради, яка мала висловити своє ставлення до припинення підготовки підписання угоди про асоціацію з ЄС.

"Завдяки впливу Клімчука до сесійної зали прибули лише 27 депутатів з 80. Сесія не відбулась через відсутність кворуму. За останні 3 роки Волиньрада відзначилась численними фактами порушень закону, кнопкодавства, сваволі. Безвольна позиція голови облради Володимира Войтовича дозволяє реалізувати будь-які маніпуляції з боку Клімчука та Партії регіонів", - стверджує депутат.

Насамкінець він каже: офіс Бориса Клімчука знаходиться на другому поверсі "білого дому".

"Ця будівля належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Волинської області. Це означає, що власниками будівлі є усі ми – народ Волині. Зараз несправедливим є надання народної будівлі для потреб влади Януковича, для здійснення антидемократичних заходів губернатором Клімчуком, для розміщення обслуги авторитарного режиму", - заявив депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба тим студентам і людям, які поведуться на провокацію от таких от ПСЕВДО майданівців,як Осіпов, Гузь і т.д. Я, як справжній українець, цілком підтримую події в Україні, на даний час знаходжусь на майдані, всю ніч переночував у КМДА. Та це не заважає мені читати новини Волині,та як сам Волинянин. Стільки, як зробив Борис Петрович для Волині, ніхто інший не зробив. Гідного кандидата на губернатора немає і навряд чи буде. Тому, дорогі "агітатори", заткніть свої писки і приїжджайте краще в Київ, тут Ваш голос важливіший!
Відповісти
Бачите, Борисе Петровичу, вже і вам приходиться писати коментарі. Ото часи настали.
Відповісти
Пане Андрію, а не надто високо Ви себе ставите? не надто багато берете на себе? На мою думку, Ваша пропозиція, подана у даній статті - це заклики до захоплення адміністративних будівель - а це вже стаття! Безпідставні звинувачення можуть кваліфікуватись як наклеп - і це стаття! Збурювання людей і порушення правопорядку - і це теж стаття! Чому ж Ви такий борець за справедливість не боретесь там де потрібно, не захищаєте простих громадян, не наводите "юридичний лад" у тому органі місцевого самоврядування до якого обрані депутатом? певно тому, що там Ваші друзі, знайомі і т.д.
Відповісти
виселиться сам.в Тамбов.це зараз не головне.
Відповісти
вони тільки вміють ораторством займатись!!!
Відповісти
Ганьба політикам, які закликають до безпорядків! З такими мізками ми довго будемо йти до Європи. Якщо ми європейці - поводтмося по-європейськи. Вірю, що в студентів і простого люду на майдані більше мізків і що вони не піддадуться!!
Відповісти
Порвністю погоджуюсь що осіпова геть. Справді стільки скільки зробив Клімчук для Волині не зробив жоден губернатор, заміни йому на даний час немає. От мене одне цікавить, чого нардеп Війтів вчора з діловити видом по Театральному майдані гуляв, він взагалі то нардеп й його присутність в столиці куди більш потрібніша. Хватить того що відсипались коли студентів "мочили"
Відповісти
Поддерживаю предыдущий коммент. Еще ничего не случилось, а крысы уже делят теплые места. Климчук - самый сильный политик на Волыни и достойной альтернативы ему сейчас нет.
Відповісти
Ганьба Владі, губернатора у відставку, войтовича у відставку, вставай Україно, вставай Волинь
Відповісти
Двома руками за Євромайдан!!! Але погоджуюсь з тим, що якби Клімчук не був регіоналом, кращої кандидатури на Волині просто немає.
Відповісти
Мамро, а знаєте як люди хвалять нас? А хто доню? Ви мене, а я вас. Це про похвльбу Клімчука.
Відповісти
Бачу тут під шумок "революції" понависеляють. Робота Клімчука - працювати на благо Волинського краю, що у нього успішно виходить. Так що не змішуйте грішне з правдедним!
Відповісти
Згадайте що він для Волині зробив,а потім виріруйте що з ним робити
Відповісти
Гоніть Климчука в три шиї,його місце за гратами.Волиняни, наше майбутнє в наших руках!.Борітеся і поборите.Слава Україні!!!
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині хочуть виселити
02 грудень, 2013, 08:23