Ковель - «місто без Януковича»

Ковель - «місто без Януковича»
Народне віче в Ковелі оголосило місто територією без Януковича.

1 грудня на громадське віче на центральну прощу Ковеля прийшли представники політичних партій, громадських організацій, духовенство, ковельчани та молодь міста, - пише ПроКовель.

До громади звернулися колишні керівники міста залізничників: Микола Вельма, Анатолій Семенюк та Сергій Кошарук. Серед присутніх був й Ярослав Шевчук, який теж у всій час обіймав посаду мера Ковеля.

Ковельчани приєдналися до всеукраїнської акції «Наше місто без Януковича».

Зокрема, Анатолій Семенюк відзначив: «Коли я вранці на одному з телеканалів побачив як на київському Євромайдані «беркутівці» кийками по-звірячому побили звичайних, беззахисних студентів, дуже зажурився, сльози покотилися з моїх очей. Ми маємо впевнено, рішуче, але мирним шляхом, відстояти свою незалежність, свою державу».

Згодом до учасників віче приєдналися й прибулі з Луцька представники Ковельської міської організації ВО «Свобода», які брали участь у Народному віче. Заступник голови організації, депутат міської ради Ігор Ткачук розповів присутнім про ті рішення, які прийняли на своєму зібранні лучани, та закликав ковельчан відповісти тим же на режим Януковича.

«Лучани відповіли одноголосною згодою прибрати зі всіх державних установ портрети Януковича. Що скажуть ковельчани?» - запитав він.

І у відповідь почув схвальну відповідь.

«Обласний центр сьогодні приєднався до всеукраїнської акції «Наше місто без Януковича». Що на це скажуть ковельчани?» - продовжував Ігор Ткачук. Громада одноголосно проголосувала «за» і приєдналася до когорти тих міст України, де не визнають владу нинішнього Президента.

А ще – цього дня були озвучені наступні дії ковельчан: зокрема, Сергій Кошарук запевнив присутніх, що вже з понеділка в приміщенні Будинку Рад на першому поверсі буде працювати координаційна служба, яка володітиме всією необхідною інформацією щодо розвитку подій в Україні.

Тут, а також в приміщенні громадської приймальні міської організації ВО «Батьківщина», можна буде дізнатися щодо формування груп бажаючих поїхати до Києва, щоб взяти участь в мирних акціях непокори.

До речі, в неділю на Майдані в Києві перебували й громадяни Ковеля, серед яких – міський голова Олег Кіндер.

Насамкінець громада Ковеля підтримала пропозицію збиратися на центральній площі міста щодня о 15:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно! Навіть Вельма - цей вічний служитель влади, якому ковельські журналісти руки не хочуть подати? Ця одіозна "постать"? Щось трапилось.Всі вовки в лісі поздихали. Нехай автор інформаціїї перевірить, чи не помилився прізвищем.
Відповісти
Оте скупчення для цілого Ковеля - це віче?:)
Відповісти
А я то думала, що приймуть рєшєніє "Ковель без Кіндера". Скілько воно вже у нас вкрало, то пора піблічной поркі настала йому. Є возможность свої гріхи перед ковельчанами за майданом спрятать.
Відповісти
Ото то мітінг, кіндєр і 70 сюрпрізов.
Відповісти
Останні новини
Ковель - «місто без Януковича»
02 грудень, 2013, 12:09