Луцькрада може запровадити загальноміський страйк вже у вівторок. ФОТО

Луцькрада може запровадити загальноміський страйк вже у вівторок. ФОТО
У вівторок, 3 грудня, відбудеться позачергова сесія Луцької міської ради, де розглянуть питання про запровадження загальноміського страйку.

Про це заявив мер Луцька Микола Романюк у виступі перед протестувальниками у понеділок, 2 грудня.

«Я прийняв тільки що рішення, завтра о 15 годині буде позачергова сесія міської ради, де буде розглядатися питання… про загальноміський страйк», - заявив Романюк.

До цього керівник міського осередку ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко вручив Романюку звернення учасників Євромайдану. У даному зверненні йдеться про запровадження страйку у Луцьку у зв’язку з «останніми подіями в країні».

«Я хочу ще раз підтвердити вам свою особисту позицію… те все, що сталося у Києві засуджу і можу назвати одним словом «ганьба», - додав Романюк.

Нагадаємо, в останні дні у столиці України відбулося багато зіткнень протестувальників з «Беркутом». У суботу, 30 листопада, силовики жорстоко розігнали акцію на Майдані Незалежності в столиці. У неділю, 1 грудня, відбулися зіткнення мітингувальників та «Беркуту» біля Адмінстрації Президента України.

ЧИТАТИ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ ПОДІЙ У ЛУЦЬКУ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Про це заявив мер Луцька Микола Романюк у виступі перед протестувальниками у понеділок, 2 листопада." Вашу мать чиитайти текст
Відповісти
На дворі грудень...
Відповісти
"У вівторок, 3 листопада, відбудеться позачергова сесія Луцької міської ради, де розглянуть питання про запровадження загальноміського страйку. "

3 грудня !!!
Відповісти
замотуйте морди ганчірками і так ходіть... Штрайк!
Відповісти
Будемо страйкувати до Стрітення, доки горілка не закінчиться, а базарники нехай мерзнуть і поповнюють казну міста своїми податками. Вони і без того дають місту 80% надходжень. Ми любимо на чужому хую в рай виїжджати. Хлібом, як кажуть, не годуй.
Відповісти
Навіщо страйк? От хай не працюють школи, лікарні, магазини - ото буде ляпота. Хай не вивозять сміття. не печуть хліб, не завозять молоко для діток у магазини - ви цього хочете? Що буде? Сьогодні мітингують, а місто стоїть у заторі. І кому від цього погано? може Януковичу? Чи може Азарову? Ні, тим простим людям, які не можуть дістатись куди їм треба. А завтра хай не привезуть прордукти у магазин і тоді мамочки з дітьми і пенсіонери лишаться без шматка хліба. То від цього теж Януковичу погано буде?Буде їсти ікру, запивати Бордо 1960 року і мучитись як йому людей шкода...
Відповісти
Шановна не луцька Лучаночка. Пийте, іжте сьогодні бо завтра якщо лишаться бандити при владі не буде. Не вимороли голодом у 30-ті роки Західну Украіну то банда донецьких взялась за цю справу тепер. І яке майбутнє у тих дітей які сьогодні будуть пити і істи, а завтра батракуватимуть на москаля, або сімю Пахана. Думайте про майбутнє шановна!
Відповісти
Львів, Тернопіль та Івано-Франківськ страйкують і школи працюють, садочки теж, сміття вивозять .... Лучаночка - регіоналочка дивись телевізор і вмикай мізки, якщо вони у тебе є!??
Відповісти
У неділю, 1 листопада, відбулися зіткнення мітингувальників та «Беркуту» біля Адмінстрації Президента України.Шановні журналісти, будьте уважніші!
Відповісти
Останні новини
Луцькрада може запровадити загальноміський страйк вже у вівторок. ФОТО
02 грудень, 2013, 12:57