Відео звірств «Беркуту» в Києві

Відео звірств «Беркуту» в Києві
Менш ніж за добу після силової ліквідації Євромайдану в Києві "Беркут" знову "відзначився".

Під час розгону мітингу перед будівлею Адміністрації президента 1 грудня співробітники "Беркуту" відтягали затриманих до себе в "тил", де методично і жорстоко били беззбройних людей, - пише Дзеркало тижня.

На відео добре видно, як спецназівці приводять людей на територію, яка, мабуть, є тилом та місцем для передислокації загонів міліції, де починають бити людей кийками та ногами. Деякі з побитих закуті в наручники. Іншим кричать "на коліна мразь" і, не чекаючи реакції, починають бити палицями.

У екзекуції брали участь не тільки беркутівці, але і співробітники "звичайної міліції". На 19-й секунді відео чітко видно, як "звичайний міліціонер" б'є ногою закуту в наручники людину, яку в цей момент б'ють кийками спецназівці. При цьому міліціонер спокійно говорить по телефону. Інші "звичайні" міліціонери також спокійно спостерігають за розправою.

Враховуючи, що ніхто їх правоохоронців не реагує на присутність камери, можна припустити, що відео знімав, хтось свій.



На іншому відео, не менше жорстокому і знятим також в районі будівлі Адміністрації президента, беркутівці б'ють перехожих, що опинилися на їх шляху. Побиття закінчується тільки тоді, коли проходить весь загін, практично кожен з міліціонерів вдарив двох перехожих і третього, який поспішав їм на допомогу. Міліціонери також вирвали з рук своїх жертв телефони і розбили їх об асфальт.



Нагадаємо, в неділю, 1 грудня, біля будівлі Адміністрації президента група невідомих спробувала піти штурмом на офіс президента на вулиця Банковій.

На місці були присутні дуже багато молодих людей в масках із закритими обличчями. Трактором вони спробували знести паркан. При цьому варто відзначити, що основна маса людей все-таки не пішла на такі дії і намагалися триматися осторонь.

Як відомо, 30 листопада спецпідрозділ "Беркут" жорстоко розігнала мирну демонстрацію на Майдані Незалежності.

Відповідальність за це взяв на себе начальник київської міліції Валерій Коряка, проте міністр внутрішніх справ Захарченко відмовився його звільняти.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От, блядіни ! БАНДУ - розстріляти !
Відповісти
бидло в касках
Відповісти
майдаунам і в голову не приходить, що треба дотримуватись порядку..
Відповісти
Розпустити Кабмін та розформувати фашистський спецпідрозділ "Беркут"
Відповісти
розформувати нічого не дасть!
нада ще на кожного хто був там повісити клеймо!
"був на євромайдані"
Відповісти
Стреляти тих "беркутів" треба
Відповісти
Нехай вийдуть один на один із такими як і вони, а не б"ють безбройних звичайних громадян. Невже у них ні дітей, ні батьків, ні сестер і матерів немає?
Відповісти
Я звертаюсь до всіх волинян:
Люди, чому Ви засуджуєте дії наших студентів, які борються проти нечистої сили, бо звірами їх не можна назвати, тому що звір не буде катувати і знущатись з подібного собі. Цю нечисть треба знищити, бо судити їх це дуже м'яке покарання. Волиняни не будьте байдужими, бо якщо зараз залишитись осторонь цих подій, то завтра ця нечисть буде в нас в хаті.
Відповісти
Фашисти бля.
Відповісти
беркут на роботі!! кожний військовослужбовець зобовязаний виконувати наказ!!! вони получили наказ цю шайку дибільчіків розігнати в києві вот і виконують свою роботу!!!
Відповісти