У Луцьку закрили сезон стрибків з труби заввишки 50 метрів. ФОТО

У Луцьку закрили сезон стрибків з труби заввишки 50 метрів. ФОТО
У Луцьку закрили сезон стрибків з труби заввишки 50 метрів з гаслом «Слава Україні!».

Цього разу до Луцька «політати» завітав голландець Рон, - пишуть Волинські Новини.

Зі слів незвичайного гостя, спочатку він приїхав до Києва, де мешкають його друзі. Вони й порадили їхати за гострими відчуттями аж на Волинь.

«Загалом, раніше серед екстремальних речей, що я робив, були лише лижі та віндсерфінг. А тепер спробував і стрибнути. Знаєш, я, після того, як приземлився, поїхав до кафе перекусити. Там я довго думав і геть переосмислив власне життя й погляди на нього. І цей процес розпочався уже нагорі», - поділився враженнями з організаторами іноземець.

Окрім Рона, стрибнути з 50-метрової висоти прийшли й лучани, серед яких були й уже «бувалі» джампери, й новенькі. Традиційно за адреналіном до обласного центру прибули й гості з Києва, Рівного, Тернополя, Львова, Івано-Франківська , Чернівців та Червонограду.

Незважаючи на вітряну та холодну погоду, стрибки організаторам довелось проводити два дні, оскільки від бажаючих «завершити сезон» не було відбою.

Підкорити гравітацію лучани приходили відразу з мітингу, тож з криками: «Слава України!» стрімголов кидалися униз і поверталися знову на Євромайдан, куди згодом підтримати українців поїхав й іноземний гість.

«Ми в жодному разі не пропагуємо якусь політичну чи соціальну позицію серед екстремалів, утім власну також маємо. У нас до стрибків допускають усіх тверезих та адекватних, не запитуючи про ідеологію та громадську позицію. Але подивіться, наразі тут знаходяться люди, які, схоже, дуже люблять Україну», - розповіла одна із організаторів заходу Вікторія Семенюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де само ця труба???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку закрили сезон стрибків з труби заввишки 50 метрів. ФОТО
03 грудень, 2013, 15:43