Найбільші ринки Луцька планують приєднатися до страйку

Найбільші ринки Луцька планують приєднатися до страйку
На третій день загальнонаціонального страйку в Луцьку на вулиці можуть вийти працівники двох найбільших ринків.

Йдеться про Завокзальний та Центральний ринки.

Про це в Facebook пише журналіст Мирослав Ватащук.

"Завтра до загальноміського страйку мають долучитися найбільші ринки Луцька - Варшавка і Центральний. Наразі підприємці узгоджують свої дії", - йдеться в його повідомленні.

За словами голови ГО "Бізнес Волині" Ігоря Дильова, 3 грудня відбулися зустрічі з підприємцями Центрального ринку і частина з них висловили готовність долучитися до страйку. Зокрема, вийти на мітинг під стінами облради.

Також він розповів, що про страйк повідомили торговців Завокзального ринку. Однак ті про своє рішення йому ще не розповіли.

Нагадаємо, 30 листопада підприємці Центрального ринку підтримали активістів Євромайдану грошима та одягом.

ЧИТАТИ ПРО ПЕРШИЙ ДЕНЬ СТРАЙКУ В ЛУЦЬКУ
ЧИТАТИ ПРО ДРУГИЙ ДЕНЬ СТРАЙКУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майданують. Це іхнє втрачене...
Відповісти
Вони вийдуть в понеділок, коли вихідний...
Відповісти
Хай прибуток іде у мережі магазинів )))))
а ви зі своїми копійчатими доходами на страйк вас ще потім і поженуть зі старого на новий ))))))))))))
Відповісти
тролей пр-овскіх.ви той народ вже до такого довели що там і продати щось комусь проблема..а ідіотске те про своє втрачене дуже видно в білорусі-там нашого брата майже нема а хто є той на хліб робить..це місце куди виде ваш наставник,БАТЯ.андони про себе думайте,царі з зарплатами 1.2 тис. ми тут таких "царів" та "інтелектуалів" кожен день бачим..нерви тільки приходите попсувати для "статуса" свого,купляти такім як "хай","луцький", та "правильно" крім єди нема що,так як і на їжу грошей обмаль..ходили б ви самореалізовуватись в паркі чи просто на х...мало того ще сюди вас приперло..чи то кіберберкут вже строчить?
Відповісти
Варшавка взагалі гальмує. Чи підтримали вони фінансово і одягом активістів Євромайдану?
Відповісти
Кого підтримувати гульвіс????? алкашню що вечором бігає цигарки стріляє та за йолками пиво хлеще????
Відповісти
Лідери на луцькому Майдані - не ті, виявляється, і активісти - не ті... А де ж ТІ? Покажіть! на світ Божий висуньте)))))))) дайте глянути))))
Відповісти
І вийдемо ще не час ще можна терпіти.... і Ви ще не готові для вас це поки забавка...
Відповісти
коли роботяга підтримує ледаща...
Відповісти
на цей коментар.типовий тролінг класичний.модні прибамбаси на службі в старих совєтів.ціль відволікати від основного та переводити розмову в інше русло.ганю герман по тв.а цих сюди..коли їх ігноруєш вони захльобуються в свому болоті.так що треба ігнорувати та невестися на провокативні дії.
Відповісти
ЦЕ БРЕХННЯ І ПРОВОКАЦІЯ ВІД ПАНА ДИЛЬОВА !!!! РИНКИ В БІЛЬШОСТІ ПРОТИ СТРАЙКУ ТИМ ПАЧЕ НА ФОНІ ВІДКРИТИХ ТА ПРАЦЮЮЧИХ ОЛІМПІЙ, БУРАТІН ТА ІНШИХ ЗАКЛАДІВ ЩО НАЧЕБТО ВЖЕ КІЛЬКА ДНІВ МАЛИБ СТРАЙКУВАТ...
Відповісти
Нехай Буратіно синка мера застрайкує то ді і ми подумаємо.....
Відповісти
Та, що Ви кажете сьогодні по ринку ходив дильов а його відкрито посилали з його мітингами та збуренням людей (в нього такий авторитет серед підприємців як з мене балярина....) застрайкує цум то й Варшавка страйкане....
Відповісти
Лідери на луцькому Майдані - не ті, виявляється, і активісти - Вам не підходять... А де ж ті, що підходять і догодять Вашій величності? Покажіть! на світ Божий висуньте)))))))) дайте глянути))))
То таки правда, що у всіх поразок українців в історії винуватий їхній розбрат!
Відповісти
ведешся на це.хай хлопчина завтра в 10.до облради підходить.вискаже всьо від свого імені.то той риженький що по пачці муки в дєтдоми носив як дар регіональний.не будь така наївна..вони зараз всі на клавах працюють..массу створюють з 10 чоловік.андони
Відповісти
ринок підтримав євромайдан, правда ми гроші без журналістів давали - тут нема чим піаритись. У нас є рада ринку, яка вчасно на все відреагувала. Якщо хтось не встиг внести кошти - на майдані є скринька, отже ніхто не запізнився. Навіть якщо не всі підприємці однієї думки - підтримати майбутнє наших дітей прийдуть всі. Чекаємо завтра о 10 годині на Київській площі. Рада ринку.
Відповісти
тільки сівак і іовенко щось роблять а остальні як стадо баранів.
Відповісти
це хто такі???
Відповісти
ВСьо пропало. Тепер вже в нас не ринкова економіка. В Європу не приймуть.
Відповісти
цей троль розпоясався.і тут і там віздєсущій.молодий ригіон,привєт!
Відповісти
Народ не знаю як вам, а мені все це нагадує помаранчеву революцію. І лідери на Луцькому майдані ті, і ходьба по тих самих місцях. Чую буде розчаруваня знову в народу. Бо немае чіткої мети та узгоджених дій. Все що чути то: Ганьба...ганьба. От к у Європі страйки то зупиняється все. Бо є профспілки, які дійсно працюють на людей. Це все виключно моя думка!!!!
Відповісти
100% НІ чітких лозунгів, ні плану дій, ні нових лідерів.... Ну вийдемо ми завтра на майдан, ну впаде ця влада а далі що??? ЩО ДАЛІ???? Прийде стадо голодранція яке як і ця влада буде пропихати своїх родичів синків та коханок.... ДОСИТЬ ВЖЕ НАБАЧИЛИСЬ... ЯК САМ НЕ ЗАРОБИШ Х...РЕН ТОБІ ХТО ПОМОЖЕ!!!!!! P/S/ ЯКЩО І ВИЙДУ НА МАЙДАН ТО ТІЛЬКИ ЩОБ "ПОКРАЩУВАЧУ" СТАРОГО РИНКУ "КРАВЧУКУ" ПО ПИЦІ ЗЇЗДИТИ....
Відповісти
Люди!Та ви краще працювати ідіть. Бо не бачити нам Тіеї Европи з таким відношенням ще дуже довго.Наш народ то святкуе місяцями то байдикуе . А ще в европу хоче.
Відповісти
Варшавка піде в неділю страйкувати, це точно!! Принаймні мої батьки і всі що торгують біля них будуть на майдані.
Відповісти
не піде!!!! ПІДЕ ЛИШЕ КІЛЬКА ПРИШЕЛЕПКУВАТИХ... СПОРИМ??? я вчора привіз партію хурми та винограда за 5 днів вона погниє хто мені її поверне вартість??? А податок за мене хто заплатить який я плачу авансом? а за місце хто заплатить? а за охорону? ВИ ПОВЕРНЕТЕ ЧИ ВАША МАМА??? Ви скажете треба боротись за майбутнє... а я скажу НЕ З ТАКИМИ ЛІДЕРАМИ - ХАПУГАМИ ТА БРЕХЛИВИМИ ПЕРЕВЕРТНЯМИ!!!! НАШ ЧАС ЩЕ ПРИЙДЕ!!!! А буди дял чиїхось інтересів масовкою... вибачайте....
Відповісти
тоже страйканули. є там лєна одна то сказала бутилку купить з закуссю а д біли хай репєнять.
Відповісти
за рубля дехто удавиться. не довго шикуватимуть - хай но касові введуть то самі жадні перші попадуть ---зекономили однако.
Відповісти
Останні новини
Найбільші ринки Луцька планують приєднатися до страйку
03 грудень, 2013, 15:57