Раду заблокували до відставки уряду

Раду заблокували до відставки уряду
В опозиції пояснили, коли розблокують Верховну Раду.

Парламент буде розблоковано лише в тому разі, якщо уряд буде відправлено у відставку, припинено політичні переслідування і звільнено екс-прем'єра, - пише Дзеркало тижня.

"Наші дві ключові вимоги до парламенту: це відставка уряду і припинення політичних переслідувань, звільнення Юлії Тимошенко", - заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Яценюк також підкреслив, що опозиція вимагає звільнити затриманих за рішенням Шевченківського районного суду Києва 9 активістів Євромайдану.

Як повідомлялося, раніше народний депутат фракції "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що Верховна Рада в середу працювати не буде, поки парламентарії не знайшли взаєморозуміння. Згодом опозиція почала блокувати роботу Верховної Ради.

Нагадаємо, 3 грудня парламент відмовився розпустити Кабмін. Ініціативу про відставку уряду підтримали 186 народних депутатів при необхідних 226. Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк після провалу голосування заявив про намір заблокувати парламент.

Вечірнє засідання парламенту у вівторок не відбулося. У Партії регіонів заявили про неготовність депутатського корпусу приймати якісь рішення і вважають за доцільне розпочати консультації з опозицією в середу щодо подальшої роботи Верховної Ради.

Окрім того, у Партії регіонів не виключають проведення засідання парламенту поза стінами Верховної Ради у разі блокування її роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поки мітингувальники не "прикоснутся" до цієї провладної касти "неприкосновенных", мало що зміниться.
вони зберуть парламент на дачі у криму і будуть проштовхувати далі свої рішення.
Відповісти
я вас прошу, скільки може продовжуватись цей цирк? із 226 підтримало 186,значить питання закрите.
Відповісти
Останні новини
Раду заблокували до відставки уряду
04 грудень, 2013, 12:17