Потерпіть «дєдушку», – губернатор Волині

Потерпіть «дєдушку», – губернатор Волині
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук оцінив свої шанси залишатися на займаній посаді у «рік-півтора».

Про це він розповів під час розмови з журналістами у середу, 4 грудня.

Зі слів Бориса Клімчука, наразі він думає лише про те, що може зробити для Волині, а не над політичною кар’єрою.

«Я не роблю політичної кар’єри. Може, в цьому моя перевага над іншими. Губернаторами в тому числі. Я думаю, що зробити далі. Скільки там часу залишилося. Всі ж розуміють. Ну, рік-півтора. Потерпіть дєдушку. Не так погано керую областю, як декому здається. Нормально я керую», – висловився губернатор Волині.

Зокрема, очільник Волинської ОДА наголосив на будівництві перинатального центру. Мовляв, він не хотів би, щоб після нього він знову залишився недобудованим.

«Багато пройдено доріг, багато зроблено помилок. І є частина справ, які не зроблені», – резюмував Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 76
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.youtube.com/watch?v=rERvY_op9EI
Відповісти
Одразу кажу, що я не прихильник ПР, але Клімчук нормально керує. Перш ніж критикувати - згадайте хоть щось що зробив Бондар, який зараз рве горло користуючись моментом знову повернутись у владу
Відповісти
палиця резинова в.оф.документації мвс.якіх пр хочете?
Відповісти
тож терпимо, працюйте БП)
Відповісти
чотко.хто не згоден на нари!
Відповісти
Жахливо це все. Нахабні уроди намагаються захопити владу, а табун - це підтримує. Частина тих бурсаків з похмілля навіть не з Волині, але пікетують нашого губернатора. Такий вам чудовий львівський губернетор? Подивіться на дороги львівської області! Нудить від вас всіх. Ходять і кричать: "геть!". А далі що? Що ви придумали натомість? Як будете жити далі? Хай би хто, але не ці? Проходили. Тоді після "поганого" Клімчука прийшов "хороший" Француз і закусили всі. Але дурні не вчаться навіть на власних помилках. На відміну від Романюка – Клімчук в курсі всього, що робиться у області. Він спілкується з бізнесом, в хороших стосунках з силовими структурами. Ви думаєте так багато повноважень на місці при такій централізованій владі? Гузь зробить ще менше, бо його всі терпіти не можуть. Він не домовиться ні з Цибульським, ні з Чорнухою, ні Єремеєвим, ні з податковою, ні з прокуратурою. Щоб працювати з такими китами треба бути розумним і дипломатом, а не верещати, видершись на смітник. Треба знати основи менеджменту, законодавство. Всі коментарі, як це просто керувати просто смішні. Це лише у кінокомедіях дибіл завжди опиняється в потрібний час і вгадує, щоб все запрацювало. А реальному житті вам такі мультики вилізуть, що мало не здасться.
Відповісти
Підтримую!!!
Відповісти
У нас вже право на владу визначається графою "місце народження"? Таню, подивіться на дороги до "дач", якщо їх так можна назвати, в тому числі на Волині" - саме там кошти, які б мали бути на дороги біля наших домівок! Доречі кошти на дороги "київ" ділить, і Яник з Азіровим на дороги львівщини будуть вічно жати кошти. Ви намагаєтесь власну обізнаність продемонструвати, але не варто висмикувати окремі факти для аналізу цілісної системи!
Відповісти
Управління капітального будівництва Львівської міськради 21 травня за результатами тендеру уклала угоду з ВАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1» на реконструкцію транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької і Т. Шевченка. Вартість угоди склала 20,90 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель». За своїм губернатором дивіться. Львів'яни-нацики хай на Волинь не сунуться. Вас ніхто не любить в Україні, НІХТО! Не можуть всі бути погані, а ви одні розумні.
Відповісти
Про ваші "порядки" краще б мовчали. Все тільки чекаєта, щоб "Янек з Азіровим" дали вам кошти,які заробляє шахтар з Луганська і Донецька, а ви "бастуєте" (хоча і в такий час ваші доходи до бюджету країни мізерні, бо бюджетонаповнюючих підприємств в області немає - всі в Европах на заробітках!). Будьте вже гордими і "незалежними" до кінця - нічого не просіть у цієї "злочинної банди", заробляйте на себе самі!
Відповісти
Пані, звідки Ви нахапались такої гидоти?
Частка власних доходів місцевих бюджетів в Україні - лише 7,4%, і на Львівщині, повірте, цей показник вищий від середнього. Як можна заробляти на себе, якщо переважна більшість зібраних в області податків йде в Київ??
Відповісти
Дотаційна область - це та, що дає податків менше, ніж отримує видатків. Економіка 9 клас. Київ цих грошей на Київ не витрачає, а платить пенсії і стипендії.
Відповісти
Ви мені ще про 2+2=4 розкажіть. Справа в іншому - сенс у розвитку власної території відсутній, оскільки на практиці зростання рівня збору податків в області майже не позначається на рівні отриманих асигнувань з центрального бюджету. Відтак, сенс заробляти, якщо податки йдуть до Києва а вже звідти перерозподіляються за невідомо якими принципами
Відповісти
Ті хто собі дачі побудували, не сумнівайтесь, знайшли кошти і на дороги до свого помешкання і не за державний кошт! Ну може у вас у Львові так прийнято? Не знаю, до вас не доїхати з Луцька щоб подивитись!:)))
Відповісти
Молодець! Все в точку!
Відповісти
Поїдь в с. Мельники , де " Лісова пісня " подвись яку дачку відбудував бідний губернатор .
Відповісти
А ти там був, бачив? Там поряд взагалі ще крутіші, а ти верзеш те, що тобі в вуха нахлюпали!:)
Відповісти
А чому він повинен у конурі жити, якщо має статки...
Відповісти
Старцям пора на пенсію - дорогу молодій духовно-патріотичній молоді
Відповісти
А якій саме молоді? Ідіоту Гузю, тій політичній повії, яка жодного дня ніде офіційно не працювала. Люди, не грішіть вже, бо Клімчук і справді нормальний губернатор. Усі разом взяті волинські губернатори не зробили для області стільки як зробив Клімчук.
Відповісти
Та керує вiн нормально.
Але питання про те, що є час вибирати з ким ти, а не дупою на два фронти крутити, як кучка наших волинських обранцiв.
Окрiм керування є ще й гiднiсть. В когось...
Відповісти
Янукович нікуди не піде. І регіони залишаться, і ви ще самі за них проголосуєте. А в бюджет видатки на області закладатимуться з врахуванням "обличчя губернатора", ще дякую йому скажете. Хоч раз би мозгами подумали, кретини. Йдуть в пекло і спалюють за собою мости. Хитрішими треба бути, може житимете ліпше.
Відповісти
дитину.дай губернатору!початок акції.
Відповісти
Коментують з ОДА, аж курява від "клав" іде. А премії все'дно не буде. Спалились, одначе ))
Відповісти
Докази в студію. За цією логікою - Ігоре, це ти? Голос не зірвав ще?
Відповісти
на сайтах всіх волинських газет коментарі за останні два дні.тамбов.тільки україномовний.не може стільки людей перебувати на території ссср живучи за 200 км.від євросоюзу.ваше время ушло товаріщі.на коровнику савєтскому розваленному надпис "пятілєтка постройкі європи калужскім дєдом і ко." не спасе.страчі пулємьотчік за сіній платочєк..клава гаряча..спиши..нову куплять поки остограмишся..
Відповісти
Да це ви померзли і вам Гузяра сказав йти клаву топтати!:)))
Відповісти
Да піщов би ти дєдушка на три веселі букви! Разом з Януковичем та Азіровим в купі! Люди схамениться! Тисячі Волинян зараз мерзнуть на Майдані! За Вас мерзнуть,за краще майбутнє для України! А ви цьго хамидла збираєтесь терпіти! Гнати його в три шиї з Волині!
Відповісти
За своє майбутнє треба працювати. А мерзнуть студенти, щоб на парах не сидіти.
Відповісти
Дєдушка Боря, уйди! Ти вже всім ост... Віддай крісло молоді.
Відповісти
"Хитрішими треба бути, може житимете ліпше. "
отак от полiшво безпринципне i засрало Луцьк
це безпринципнiсть, а не хитрiсть. для вас слово "Гiднiсть" нiц не значить. Батькiвську хату з Землею в селi продало,
в Луцьку дупою поторгувало, "хитрiстю" на тарантайку китайську набрало й думає шо воно тепер Король Луцька.
а не такi тут люди.
Відповісти
Такими хамами,як ви? Заперечити аргументовано не вистачає освітченості, тому переходите на особисті образи? Бути хирим - це краще, ніж бути хамом це вже точно.
Відповісти
дійсно керівників було багато... достойних мало... а "дедушка" знає свою справу... його не терпіти а просити керувати і далі треба...не кожен з тих, хто мітить на посаду Клімчука і рве горло на майдані зможе добитись хоча б 10% результатів роботи яку він проробив, як кажуть "говорити" не мішки носити
Відповісти
олена.http://www.youtube.com/watch?v=9U5Qmv9gg8w#t=31
Відповісти
Да, да, да. От Клімчук сказав їх бити. Ні, сам Клімчук поїхав їх всіх бити. Дитячий садок. "мы говорим Ленин,подразумеваем – партия,мы говорим партия, подразумеваем – Ленин". Клімчук погани, бо він регіонал, а гробовщік-втікач Вікторв – няшка, бо він свободівець.
Відповісти
рекомендую до лікаря, особливо в Липини.
Відповісти
Агресія на кожному кроці. Павло, добрішим будьте і люди перестануть вас ненавидіти.
Відповісти
квіточко.береш гроші з вкрадених пенсій та зарплат.ах, янголятко
Відповісти
перепрошую, де Ви уздріли з мого боку агресію?
Відповісти
І настане час, і піде Борис Петрович з влади. І доріг перед ним буде дві. Одна за грати, а друга до забуття. Бо першими забудуть його його ж прихильники. Така вона любов народна! І така вона любов по-києвські!
Відповісти
Прихвостень дєдушкі Борькі, а ти знаєш скільки він Янику і Азірову відстігнув!!!Ублажать вище начальство це не мішки носити.
Відповісти
вочевидь ТИ добре знаєш хто кому відстігає... участь приймав? чи за руку тримав? Наведу приклад: перенатальний центр довгобуд тільки за участі Клімчука пішло будівництво, переведення закладів медичних та дитячих садків області на нову систему опалення і це не "трандіти" про "відстігнув" і я не прихвостень, я знаю тих дітей з дитбудинків, яким одяг, килим і іграшки з навчальним знаряддям привезли - бо це потрібно, це важливо!!!!
Відповісти
Борис Петрович як керівник області великий + але його близьке оточення тягне його на дно
Відповісти
"Такими хамами,як ви? Заперечити аргументовано не вистачає освітченості, тому переходите на особисті образи? Бути хирим - це краще, ніж бути хамом це вже точно. "
ну шо, думаєте, що викрутилися? знов всiх обхитрили?

то як, Гiднiсть - то щось для Вас, панi, знайоме? Чи таки нє?

Оберiть щось одне, що важливiше, або хитрiсть, або гiднiсть.
Відповісти
клімчука як одного з ригів на йолку! і ні якого компромісу!
Відповісти
Вам всім до Бориса Петровича ср..и і ср..и. Жаба душить, що простий вихований вчитель з Ковельського району вже другий раз тримає область від жо.и. Перший в 90-х роках, коли були купони, бартер, бунти бюджетників, він втримав ситуацію. Другий після "бондаря" де слово корупція було як добрий день. Він повернув довіру до держави, до порядку. То не бісіться. Я сумніваюсь, чи будуть на Волині ще такі голови ОДА а не губернатори, які так люблять та переживають за Волинь.
Відповісти
Та Клiмчук молодець, все добре.
Просто зараз час висловити та обозначити себе - з ким вiн i для кого. Сказав би - так i так, я не з пр, а з вами, любi Волиняни. Висловив би протест проти влади i iнше. От як Львiв зробив!
В них є Гiднiсть, а народ Клiмчука в обiду не дасть.. якщо вiн з народом.
А гузiв 20-тирiчних то точно.. недоречно до влади.
Відповісти
конь борозди не іспортіт.батя своїх дітєй в обіду нє даст!
Відповісти
полний трудовой день.город труженік.город герой.http://www.youtube.com/watch?v=ZPZeIMvjonM#t=78
Відповісти
Думаючі люди розуміють, що від асоціації з Євросоюзом Україна в економічному плані в короткостроковій перспективі, напевне, програє. А може й виграє. Ніхто точно не знає. Але правила в політиці, економіці і т.д. принесуть колосальну вигоду в майбутньому. А Клімчук працює типово по советськи- про щось домовляється, щось дістає, щось розподіляє, щось прихвачує.І захоплення це не викликає, як у деяких коментаторів. І не забуваймо, що це вірний пес ПР (партії рабовласників).
Відповісти
"председателя нашего мы все не любили. он это знал. но мы знали также, что если его снимут, то пришлют еще хуже. он и это знал"

кто читал книгу, из которой цитата, тот тут глупостей не пишет.
Відповісти
НАШІ ДІТИ НА МАЙДАНІ,ЩОБ КЛІМЧУКИ І ВСЯ ІНША ЧИНОВНИЦЬКА БРАТІЯ РАЗ І НАЗАВЖДИ ПЕРЕСТАЛА КРАСТИ "ПІКЛУЮЧИСЬ" ПРО НАС,ПІДТРИМУЮЧИ КРИВАВИХ ЗЛОЧИНЦІВ.МИ ГОРДІ ЗА НАШИХ ДІТЕЙ. ВИХОВАННЯ НЕ ПРОЙШЛО ДАРМА.Клімчук та інші,ви це розумієте?
Відповісти
У Вас Caps Lock включений.
Відповісти
ЛЮБАЯ ВЛАСТЬ КОТОРАЯ ИСПОЛЬЗУЕТ АМОРАЛЬНЫЕ МЕТОДЫ УПРАВЛЕНИЯ - неИМЕЕТ ПРАВА БЫТЬ у ВЛАСТИ !!! Может Климчук и неПЛОХОЙ ХОЗЯЙСТВЕННИК - но раз он НЕПОДДЕРЖАЛ волынян - ЗНАЧИТ он не С НАРОДОМ . - А он с ПРЕЗИДЕНТОМ и "БЕРКУТОМ " - которые УБИВАЛИ наших ДЕТЕЙ на ЕВРОМАЙДАНЕ в Киеве 30.11.13. - А это ГОВОРИТ - о его ВЫСШЕЙ СТЕПЕНИ неПОРЯДОЧЬНОСТИ как бывшего УЧИТЕЛЯ . Тем БОЛЕЕ - что он ПОКРЫВАЕТ весь БЕЗПРЕДЕЛ что творится в городе и в ОБЛАСТИ . И постоянно МОЛИТСЯ на кУНОВИЧА - СТРОЯ 2-ю Донецкую УГОЛОВНУЮ ОБЛАСТЬ ГОПНИКОВ . - Поэтому ПЫШАЮТСЯ Волынской Властью - только ПРЕДСТАВИТЕЛИ самой власти , их родственники , гопники и бандюги . - Что являются одной КОМАНДОЙ ПАРТИИ " ПР "- олигархов и бандюков. Которые не ПОКРАЩИВАЮТ - а ГРАБЯТ НАРОД... - Здесь - один из ПРИМЕРОВ "ПОКРАЩЕНЬ " и БЕЗПРЕДЕЛА Волынской ВЛАСТИ и МЕНТОВ ... _http://www.youtube.com/watch?v=MoCVzmgpipE
Відповісти
СТИДОБА.НАПИСАВ БИ ЗАЯВУ І НЕ ПОЗОРИВСЯ
Відповісти
Справа не у Клімчуку чи його попередниках. Справа у тому, що в області відсутнє місцеве самоврядування, відтак голова облдержадміністрації обирається не нами а є ставлеником самі знаємо кого. Тому й не нам його знімати. Треба міняти овоча, а з тим і систему місцевого самоврядування.
Відповісти
Дєдушка, не служи бандитам і все буде добре!
Відповісти
ну піде НАШ дедушка - пришлють з даунецка, що ти тоді будешь робити?
дибіли ви зомбовані гузятком.
Відповісти
Схоже. що під никами Стрийко, Олег та Павел Березюк ховається сам Гузь. Бо який ще ідіот не може оцінити реального внеску Клімчука у розбудову Волині, а здатен тільки цвиркати жовчю?!
Відповісти
Тоді хто може сказати хто був чи може бути кращим за Б П, реальні справи
Відповісти
тікр сам батя та азарофф
Відповісти
чечетов та ганзя-тереза.більше лохів в рази розвели
Відповісти
Про які заслуги Клімчука ви говорите!Суцільні відкати,хабарництво,понти. Подивіться як його оцінив Кабмін Азірова-третє місце з заду.І це офіційна статистика!Але мова не про це.На Майдані вирішується якою буде Україна завтра-бандитською,на чолі із зеком,чи європейською! Невже вас не дістала ця влада?
Відповісти
На майдані нічого не вирішується. Ви лише кричите, ви не будуєте планів. Ви просто дикуни, які хочуть увірвати шмат м'яса, який забрали сильніші.
Відповісти
На Майдані вирішується?)) Що там вирішується?? Чхав Янукович і Кабмін на той Майдан...Вирішує все Янукович і його компанія...А Майдан так,покричать,потанцюють і розійдуться,бо побачать,що толку не буде...Ще й холодає вже потихеньку) Взагалі хай би краще йшли б працювали і навчалися,а не фігньою займалися...І не думай,Україна якщо і підпише асоціацію,то європейською країною вона зразу не стане)
Відповісти
Клім нормальний мужик. Це ті козли, які хочуть відібрати владу,зовсім не адекватні.А що зробив Бондар та його соратники? Понабирали кредитів і вмотали. Зараз знов хочуть до влади? Клім школи та дитсадки будує.НОРМАЛЬНИЙ МУЖИК.
Відповісти
Ага,а Шиба,який хотів зробити місто все гарнішим? Після себе одні кредити залишив,що тепер Романюк б/у тролейбуси у Польщі закуплює...
Відповісти
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти
Думаю, Клім - не найгріший варіант для Волині. Так, він не ідеальний, в нього є свої вади і їх чимало.

Але потім приїде якийсь донецький чувак і закручуватиме гайки, - вовком будемо вити, згадувати часи Кліма як часи розгулу демократії.
Відповісти
думаю гайки тут вже не закрутиш.нема куда крутити.а всякі підприємці якім можна вже й так або їхнє дітище,або фіктивні для перегонки бюджету..сидить тихенько в києві він..що дадуть те і роздуває до фантастисчних вершин.область з зарплатою середньою в 2.300 -чудо передовіца..а син Януковича наймолодший міг би бабла менше звідси викачувати,треба просити навпаки донецького..гірше вже тут не зробиш..клімфірми тільки пострадають.толково я говорю?там де начальник по родству говорить зі своїм босом набагато більший толк чим там де стіпіснітєльно просить.чи бабу красіву давайте назначим..щоб і імпотєнт отказати не міг..і вона не могла(жаль андрій ти по фейсу слабенько..)..правильно я кажу, андруха?тут нада обдумати андрон.може навпакі данєцкій менше шушари біля себе буде держати та откачувати все на кіжв не буде.андрон на х..нам ті пасрєднікі
Відповісти
А дехто ще пам`ятає як климчук за соєї першої каденції разом з науменком зашибали бобло на картоплі не пускаючи на волинь кримських машин. Тоді нагріб, а тепер достатньо доходів від тих вкладень та гонорарів "смотрящего" дєдушки.
Відповісти
про "волинській Клондайк" по розмитненню машин ніхто не пише,цікава діяльність по реалізації лісоматеріалів за кордон,взагалі митниця то фішка мєсного..була..зараз напевно слабше .сімя централізувала потоки бабла..але рукі помнят..
Відповісти
Дєдушка залишайся! Бо крім тебе нема кому керувати областю. Адже Бондар, який так рветься знову почне будучи при владі "ляльок" по ночах замовляти, а вдень відсипатися
Відповісти
тілко він.віте?
Відповісти
Клімчук Борис Петрович - нормальний керівник області, я знаю його з часів керівництва 90-х років, і зараз, і можу сказати це є господар, розумно та дипломатично вирішує питання області. Нам іншого не треба з якогось Луганська чи Донецька. Люди схаменіться, якщо нічого не розумієте, то лізьте куди вас не просять.
Відповісти
знає тайни.то досвідчена людина.питання опалення та забезпечення кормом на першому місці.не треба нам чужого .всі крадуть.хай свй має.схаменіться хто ви щоб богом данного судити!
Відповісти