Волинян, які їхали підтримувати Януковича, ДАІшники відправили пішки додому, ЗМІ

Волинян, які їхали підтримувати Януковича, ДАІшники відправили пішки додому, ЗМІ
Мешканців Ратнівського району, які їхали до Києва на підтримку Януковича, міліція відправила назад в Ратно пішки.

Правоохоронці переплутали їх із мітингарями Євромайдану, ‒ пишуть Вісті Каменя.

Видання повідомляє, що в Ратнівському районі було організовано групу осіб, які мали б долучитися до мітингу на підтримку Януковича. Ініціативу нібито проявили місцеві священики.

Однак, не встиг транспортний засіб віддалитися й на десяток кілометрів від райцентру, як його зупинила міліція. Правоохоронці заявили, що, мовляв, на Євромайдан їхати не дозволять. Даремно керівники групи намагалися пояснити, що їдуть в Київ зовсім з іншими, прямо протилежними намірами. Їм не повірили.

За словами чоловіка, який розповів про курйоз, в автобусі швидко «знайшли» технічні несправності та інші причини, які забороняють експлуатацію і перевезення пасажирів і відправили на штраф майданчик, а пасажирів ‒ до Ратного пішки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менти- уроди
Відповісти
ДАІ так лохонулось.
Відповісти
Це провокація свобободи тітушки в образі міліціонерів нападають на регіоналів надіюсь "демократ" гузь вилізе з запитом що це неподобство...
Відповісти
Шо ДАІ шо Беркут - чмо, гавно і мрась.
Стріляти їх і їхніх дітей.
Відповісти
Яке право гнидо ти маєш вбивати чужих дітей? Нехай Господь накаже тебе дітьми! ЩОБ ТИ БОГА НА КОЛІНАХ МОЛИВ ПРО ДІТЕЙ ОТАК РОКІВ ЗА 20!!!!! А як отримаєш їх - то нехай понесуть вони кару страшну за твої чорні слова!
Відповісти
що волинян розводять, як юних ЛОХІВ!
Відповісти
Написали - що у транспортному засобі - несправності. Яка різниця хто кого куда віз. Але "наші регіони" - щось нормальне обирають. Тому шось там не то. Або їхали такі не регіони, або зберігли людей.
Відповісти
На майдан ідьте під прапорами партіі зеків.
Відповісти
Ось вам і наслідок виборів до ВР , багато вволинян віддали голоси цій банді,ось тепер і маєте наслідки .ПОЛІЩУКИ -думайте головою ,а не дупою ,кого обираєте.
Відповісти
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=583660125037764&id=167148716688909
Відповісти
Переодіті в ДАІ повстанці діяли адекватно.,використали владний сценарій!!!
Відповісти
Бджоли проти меду
їйбо :)
Відповісти
Кажуть,що їхали в Почаївську лавру.Їздять туди регулярно і так співпало.
Відповісти
Dimkin31, за твій коментар тебе на кіл потрібно посадити, стрілок всраний
Відповісти
ГАНЬБА ТИМ Ратнівчанам які їхали підтримувати того зека і його партію. Чого ви доб'єтесь, якщо підтримаєте його? Він і так добре познущався над Україною і її народом. Досить. Треба встати на кінець з колін. І показати, що ми дружній народ, який не позволить такого знущання.
Відповісти
Вказаний факт мав місце! Міліція зупинила о 21.год 23 листопада на виїзді з Ратне два автобуси з паломниками Московського патріархату, бо думали, що це "бютівці" їдуть на Майдан! Протримавши більше 100 чоловік з двома водіями більше чотирьох годин на холоді, людей відправили пішки в Ратне, а комфортабельні автобуси, які мали всі необхідні дозволи і ліцензії для перевезення пасажирів, порожніми направили в Ковель! Міліція спричинила людям великі фінансові збитки і незручності, адже вночі всім, в т.ч. моїй дружині з сусідкою, довелося манівцями добиратися в Ратне та ряд віддалених населених пунктів району (у с.Велимче, с.Самари тощо). Обуренню людей міліцейському свавіллю і підлій брехні їх керівництва не має меж!!! Ратнівська районна рада одноголосно підтримала депутатський запит депутата із "Батьківщини" про цей дикий випадок і направила його для реагування у прокуратуру та міліцію!!! Чекаємо звільнення з посад тих міліціянтів, хто безпідставно познущався із сотні людей, не пустивши їх на Київ!!!
Відповісти
Останні новини
Волинян, які їхали підтримувати Януковича, ДАІшники відправили пішки додому, ЗМІ
04 грудень, 2013, 17:17