Що робитиме Євромайдан у Луцьку 5 грудня

Що робитиме Євромайдан у Луцьку 5 грудня
Ходу до прокуратури, СБУ Волині та приміщення, де знаходиться обласний осередок Партії регіонів запланували на четвер, 5 грудня.

Про це розповів член координаційної ради Євромайдану на Волині, депутат облради від ВО «Батьківщина» Ігор Гузь.

Хода мітингувальників стартуватиме об 11:00 від Театрального майдану в Луцьку, – повідомив Ігор Гузь. Наступним пунктом стане приміщення СБУ, що на проспекті Перемоги і завершиться біля офісу волинського осередку Партії регіонів на Привокзальному майдані.

За словами Ігоря Гузя, у прокуратури та СБУ прохатимуть «не брати участі у справі над активістами».

Нагадаємо, начальник УМВСУ у Волинській області Олександр Терещук розповів, що слідчі відкрили кримінальне провадження за блокування будівлі облради у вівторок, 3 грудня.

Біля офісу Партії регіонів запланували зробити міні-виставу, метою якої буде засудження дій членів ПР в Україні.

Окрім того, триватиме й Євромайдан у центрі міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тут насядуть знов "рєбята".рекдактор радій твоєю газетою вже цікавляться мастакі перекидати акценти..ростеш!
Відповісти
Волиньпост,в четвер вже буде 5 грудня, а 4 грудня це сьогодні
Відповісти
Революція – це звичайно річ прекрасна, оскільки наслідком її є зміни, зазвичай зміни до кращого.
Повільними темпами цей шлях демократизації влади дійшов до нас, чи зупиниться він, чи зможе подолати всі сходинки ми зможемо побачити найближчим часом.
Цього разу об’єднала, під своїм крилом всю Україну – Євроінтеграція, саме під цим гаслам вийшов люд, на чолі якого стала опозиція. Так вже повелося, що опозиція – осередок «самий голодний до влади», можливо через те , що знаходяться від неї на відстані витягнутої руки, можливо тому що бачать помилки і хочуть їх виправити, хоча я схиляюся до першого варіанту.
Наступні «помилки» влади привели до зміни вимог мітингуючого люду : побиття студентів , жорстокі сутички, побиття журналістів. Це сколихнуло всю Україну знову, ще з більшими силами, з новими вимогами, на чолі знову ж з так званою опозицією, яка прагне імпічменту президента, переобрання уряду Азарова. До чого ж це може призвести? Які конкретні плани та сама опозиція має? Хто буде виконувати державні функції? Який розумний командир поведе свої солдат у бій не знаючи далі , що буде робити, не головне перемога в конкретній битві, головне перемога у війні, яка передбачає багато битв, план хоча б на найближчі з них повинний бути.
Так, що ж буде робити опозиція, якщо уряд і президент підуть у відставку? Хто зможе очолити державу? Хто стане гарантом? Йде четвертий день майдану і ніхто не знає, ніхто не обрав того одного, чи ще за це доведеться «воювати». Це вимушено приведе до нового розколу, кому він потрібен хіба за це вийшов весь народ?
Хіба не може опозиційний осередок настільки впевнений в своїй перемозі додати трішки конкретики у свої майбутні дії, оскільки він зобов’язався представляти інтереси громадян?
Для початку найголовніше, що нас чекає –затвердження держбюджету 2014, цього не зробили теперішня влада(хоча зазвичай їм вистачає декілька днів для цього) так їхні потенційні наступники над цим не замислювались. Бачачи стільки помилок у цьому питанню не захотіти додати контретики – це тягне на злочин, злочин маніпулювання тим самим народом, який під 3-4-ма гаслами бачить вихід з ситуації, не бачачи що економісти, юристи, політологи названі одним словом політики, а саме опозиціонери які як ті поросята скандують з народом одні і тіж слова, розуміючи ,що насамперед причин для хвилювання набагато більше, ніхто з них не говорить , що державі необхідне фінансове вливання, саме чому і наш президент літає туди-сюди( Європа, Китай, Росія) Не треба рахувати, що народ на стільки дурний, є і там світлі голови, яких до речі не допускали ні на одну сцену ні в одному місті, там крутяться лише політичні діячі, чи люди з статками, Ви розумієте про кого, я, ті що відчули, що корито близько і до нього можна буде долізти, а не ті хто прагне кращого не тільки для своїх близьких а і для всього народу.
Так що на такому початковому шляху, як революція опозиція забула, що вони є тою складовою народу, живуть вони обабіч нас і саме ми будем їх підпримувати, так чому не показати всі карти, а не грати на емоціях, чому не розповісти до чого будуть йти далі. Це все, напевно, через те що ще самі не визначились, адже лідер не один і в кожного свої не маленькі амбіції.
Пора вже визначитись за народ Ви чи ні, тоді буде краще, тоді буде мир і спокій, будемо єдині і щасливі.
Слава Україні!
Відповісти
Минають дні, минають роки.
Скільки нам ще чекать? 1,2,3,4,5?
Відповісти
А хіба опозиція знає таке слово як бюджет?:) Від них це хоч раз пролунало? З цією опозицією - нема майбутнього країни!!!
Відповісти
Да Юля як прем'єрувала, то весь час папередников кляла, а сама нічого в країні не зробила, а потім та "угода", залежність від Росії, тюрьма, а в країні - чергова революція... І тепер її "соратники" знов на майданах?! Ну-ну...
Відповісти
бюджета.школа в селі на 280 учнів 32 міліона без меблів.чернуха знає
Відповісти
ЇДЬТЕ В КИЇВ ЯКЩО ХОЧИТЕ ЗМІН !!! У ЛУЦЬКУ ВАМИ МАНІПУЛЮЮТЬ В СВОЇХ ІНТЕРЕСАХ
Відповісти
Що робитиме?? Співатиме, скакатиме, волатиме, жертиме на халяву, гадитиме,- займатиметься звичайними корисними справами.
Відповісти
водити гаївки! Викрикати: Сала хероям! Вибираємо ЄС!
Відповісти
волинянин зверху писав.вітайте гостей сходу та рашки!
Відповісти
Бездарність. Хоч що -небудь треба вчити або ж читати.


Революционная ситуация
Материал из Википедии — свободной энциклопедии
Текущая версия страницы пока не проверялась опытными участниками и может значительно отличаться от версии, проверенной 29 мая 2013; проверки требует 1 правка.
Перейти к: навигация, поиск

Революционная ситуация —стандартное понятие, сформулированное В. И. Лениным в статье 1915 г. «Крах II Интернационала» для обозначения объективных и субъективных условий, складывающихся в обществе накануне революции. Ленин выделил три главных объективных признака революционной ситуации:

«верхи не могут жить по-старому»: невозможность господствующего класса сохранять в неизменном виде своё господство;
«низы не хотят жить по-старому»: резкое обострение выше обычного нужды и бедствий угнетённых классов;
значительное повышение активности масс, их готовность к самостоятельному революционному творчеству.

Субъективным условием, превращающим революционную ситуацию в революцию, является способность революционных классов к массовым действиям, достаточно сильным, чтобы сломить старое правитель­ство. Согласно В. И. Ленину, наличие рабочей партии, вооруженной революционизирующей теорией, которая возглавила бы массы и довела бы революцию до победного конца является субъективной предпосылкой.
Литература

Н. Ленин (В. И. Ленин) Крах II Интернационала // Коммунист : журнал. — 1915. — № 1—2 (май—июнь).

А. П. Назаретян. Цивилизационные кризисы в контексте Универсальной истории (Синергетика — психология — прогнозирование). Пособие для вузов. Издание второе, переработанное и дополненное. Москва, 2004
Відповісти
яка в тебе тєкуща страніца тролік,а в нас прощання з олігополіями та пережитками творчості твого мордвіна,нємца,фіна(рус.вікпедія.ульянов.в.і) який іменував себе росіянином .прощання з послідовниками трупа якого ні як не поховають нащадки та продовжувачі червоного терору.православні дзержинці,комуністи які почітають миколу імператора.і вся та мішанка щоб правити вічно.даунбасс коротше.в нас тут похожу "європу" кліми будують..байци на діжурстві?
Відповісти
Я кличу смерть - дивитися набридло

На жебри і приниження чеснот,

На безтурботне і вельможне бидло,

На правоту, що їй затисли рот,



На честь фальшиву, на дівочу вроду

Поганьблену, на зраду в пишноті,

На правду, що підлоті навдогоду

В бруд обертає почуття святі,



І на мистецтво під п'ятою влади,

І на талант під наглядом шпика,

І на порядність, що безбожно краде,

І на добро, що в зла за служника!



Я від всього цього помер би нині,

Та як тебе лишити в самотині?1
Відповісти
Люди, опам'ятайтесь! Ви українці чи ви забиті і затуркані раби, які не мають елементарних звивин в голові. Подивіться, що чинить зек зі своїм оточенням?
Допоки таких невігласів, як Ви буде багато, доти наша держава буде стояти на колінах і просити милостиню на Заході або в Росії. Ганьба таким людям, яких влаштовує цей режим.
Відповісти
5 грудня мітингувальники як і в попередні дні будуть скандувати тупі радикальні гасла, бухати і вестися на провокації заслужених артистів України - Гузя і Бондара.
Відповісти
/ЗА ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ! /

Ця ніч минула в треморі тремкім./
Ми штурмували Український дім./
Майданівці обурені не сплять./
Повстанці шиби б'ють, а потім склять./

Щоб викурить мільтонів,/
Ва-банк ідуть мільйони.../
Жінки й мужі ідуть.../
(без дітлахів!);/
Знайшли тут, на фронтоні/
Армійськії патрони,/
Стріляли ними снайпери з дахів./

Житомирське Полісся,/
Весь Київ – ним гордімся!/
Волинь, Одеса, Вінниця /
і Львів!/
Не лише Буковина, /
Встає вся Україна/
Проти терору /
й влади упирів./

Народ вже не боїться!/
Які там нові вісті? –/
В Криму і на Донеччині /
н е м а !/
Луганськ живе, як в лісі,/
В провладнім мракобіссі,/
Хіба що роздобудуть /
крадькома./

Спинись, Великий Луже!/
Будь нині небайдужим!/
Підтримки просить /
наш Євромайдан./
У нас одна-єдина/
Соборна Україна,/
За розуміння! Разом! – /
До єднань!/

За нами йдуть меншини,/
Вірмени і грузини,/
Америка, Німеччина /
й Литва.../
Ідея перемовин.../
Ідем до Перемоги! – /
За Честь і Гідність,/
За людські Права!/
/26.01.2014р. Н./
/СЛАВА КОЗАКУ!/

Олійник і Чечотка,/
Єфремов, Януческу,/
Чом на Майдані/
Зовсім вас не чуть?/
А площа Незалежна/
Розбита мовби фреска/
Вони ж – мов просо/
В ступі все товчуть./

Якась карга лютує,/
Майданом ігнорує,/
Йдуть шахтарі за нами,/
А утім.../
Зате "ґарант" не чує,/
Засидівсь – й в вус не дує,/
На унітазі, певне, золотім./

Візит до "Динозавра"/
У Межигір'ї царськім/
Нічого волонтерам/
Не приніс!/
Гей, бийте у литаври!/
На подвиги лицарські!/
Де ж наш Богдан, Павлюга/
Й Кривоніс?!/

Тимчасом в хугу люту/
Майданівця схопили/
І вигадали кару – ось яку:/
Роздягнутий, роззутий,/
Ще й чуба вкоротили.../
Він не зламався!/
Слава козаку!/

Відповісти
Бондаре, Шибо, а також Ґузю!
Чим ви відрізнаєтесь від Януческу? Ваша пісенька "спєта!". Теж мені "європейці" знайшлись! Ви - вчорашні! Не лізьте вдруге на п'єдестал слави і Великих Кишень! Вам народ не повірить вдруге! Ви давно зайві.( А Климчука побережім для Волині, за певних умов: хай трохи націоналізує в користь держави лісів та грунтів, так не можна, будучи при владі. Дякую!
Відповісти