Волиняни на Євромайдані в Києві. ФОТО. ВІДЕО

Волиняни на Євромайдані в Києві. ФОТО. ВІДЕО
Тисячі волинян поїхали до Києва, щоб відстоювати євромайбутнє України.

Поїхали не тільки політичні діячі та громадські активісти, але й люди, які до 30 листопада спостерігали за Євромайданом в телевізорі або комп'ютері.

Після ліквідації наметового містечка вночі 30 листопада, волиняни, як і сотні тисяч українців, поїхали до Києва, щоб підтримати постраждалих від кийків "Беркуту" прихильників євроінтеграції.

Вони відвоювали в міліції Майдан Незалежності та започаткували Новий Євромайдан, який бореться за відставку президента та уряду.

Волиняни там від першого дня.




Відео Нововолинського інформаційного порталу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти
кормільца.куди ми без наглядачів.закрути гайки барис ще.кірзові чоботи всім..змішком по світу падл..не цінять твій труд.чи може сина Азарова на трон просити,тіпа рішати буде краще..нє донецькім навпаки краще рішати..не треба перед своїми на задніх лапках стояти та через всіких чернух вьо на київ качати..ну собі крохі..легше сину з батьком говорити чи сусіду милостиню кляньчити?там пузирь та сало не проходить..хай вже донецькі..дотації збільшаться..на гальорці труситись губернатор не буде..та й схоче карєру зробити.підняти область третю знизу по середніх зарплатах..синів шукаєм ..чєчєтов має сина?
Відповісти
шо тут.те що заробляється та й бюджет..все решту вже вкрали..а те зараз не вкрадиш..поступає по мірі роботи лохтората..синів СИНІВ БАТІ,а не наймитів треба
Відповісти
100% згідна з Вами!
Відповісти
100% згідна з Вами!
Відповісти
тільки один пустовіт. аде інші
Відповісти
Потім та табличка "Волинь" на майдані валялася разом із всім сміттям, навіть фото маю)
Відповісти