Провокаторів на Банковій готували в Адміністрації президента, - Порошенко

Провокаторів на Банковій готували в Адміністрації президента, - Порошенко
За дві години до штурму Банкової до адміністрації президента завезли провокаторів, озброїли сокирами і ножами, а потім підвезли грейдер, розповів Порошенко.

Про це пише "Дзеркало тижня".

Народний депутат Петро Порошенко (позафракційний) надав МВС і Генпрокуратурі відео, що свідчить про те, що провокаторів на вулицю Банкову завезли заздалегідь.

"Я надав відео МВС та Генеральній прокуратурі і звернувся з відповідною заявою, щоб мені, як народному депутату, який разом з багатьма нашими однодумцями, тисячами киян намагався зупинити провокацію, дали відповідь", - сказав Порошенко в ефірі "Радіо Свобода".

"На щастя, там працювали більше сотні журналістів, які зняли два цікавих процесу. Процес перший - як за дві години до демонстрації на подвір'я адміністрації президента заїхали шість автобусів, які привезли близько 120-150 чоловік, які абсолютно комфортно, закривши обличчя масками, озброївшись сокирами, ножами, молотками, петардами і всім, що необхідно для того, щоб зробити грубу картинку кривавої бійні. Потім показати її по всіх світових каналах для того, щоб виправдати жорстокість "Беркута" в суботу", - додав депутат.

За його словами, 3 грудня він звернувся до генерального прокурора, продемонстрував відео, як грейдер завозять, продемонстрував номери телефонів, які були вказані на цьому грейдере, "то є кому він належить. Показав кадри, як на вантажівку, під охороною міліції, кран завантажив цей грейдер і вивезення його".

На думку Порошенка, технологія на Банковій дуже нагадує ситуацію в травні цього року, "коли урочисто, в супроводі провокаторів, через міліцейські кордони в центрі Києва під час акції "Вставай, Україно" з'явилася БРДМ і потім "титушки" побили журналістів".

Як повідомлялося, 1 грудня у Києві відбулися зіткнення невідомих у масках з правоохоронцями на вулиці Банковій біля адміністрації президента. Люди в масках привезли на Банкову грейдер і намагалися прорватися через кордон міліції, який забезпечував охорону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що тут сказати. Такою подлючої влади в Україні не було з часів сталінізму. Ця влада користується мектодами НКВС, коли перевдягнуті в форму вояків УПА працівники НКВС вбиваоли і катували мирне населення в Західній Україні.Такі методти ви користовував і радянський терорист Кузнєцов, про що описано в книзі "Сильні духом".
Відповісти
а чого ви нічого не кажете по хлопчиків зі свастикою, які вільно поруч з вами стояли на майдані весь час, чому не коментуєте, які речі вони говорили зі сцени, і де вони були в ніч на 1 грудня? Дуже цікаво почути
Відповісти
Світлана, люди на майдані це герої які борються за майбутнє без насильства для себе та своїх дітей. Поряд з собою я там зустрічала бабусь та дідусей з паличками, людей на інвалідних кріслах, жінок, дітей і навіть домашніх тварин) Приєднуйтесь! Слава Україні!
Відповісти
Який Президент,такі й у нього захисники-фашисти.У нього ж немає нормальних людей,вони ж бояться показати своє справжнє обличчя.
Відповісти
Останні новини
Провокаторів на Банковій готували в Адміністрації президента, - Порошенко
05 грудень, 2013, 10:17