Горохівська «цариця» піде у відставку лише після Януковича

Горохівська «цариця» піде у відставку лише після Януковича
Голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук готова залишити посаду лише разом із відставкою Віктора Януковича з посади президента.

Про це вона заявила під час позачергової сесії Горохівської районної ради 4 грудня 2013 року, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Ще 2 грудня в Горохові активісти зі штабу національного спротиву організували народне віче проти криваво розгону мирних демонстрантів у Києві загонами «Беркуту» та з вимогою відставки уряду Азарова, президента Януковича і перевиборів парламенту.

Зі свистом та вигуками «Ганьба!» сприйняли люди виступ одного з мешканців, який згадав голову райдержадміністрації Жанну Савчук, назвавши її «царицею», яка злякалася вийти до людей, що зібралися під вікнами установи, де вона поки що працює.

3 грудня з резолюцією народного віча опозиційні депутати та жителі міста Горохова пішли до кабінетів голів райдержадміністрації Жанни Савчук та районної ради Леоніда Андрійчука, щоб вручити цей документ.

4 грудня скликали позачергову сесію Горохівської районної ради, на якій були присутні депутати району та представники громади. Через наявність у раді провладної більшості був ухвалений половинчастий текст звернення, в якому засуджуються дії «Беркуту» вранці 30 листопада та вимагається притягнути до відповідальності усіх винних.

Незважаючи на волю мешканців району, питання про недовіру голові Горохівської РДА не було включено до порядку денного. За це проголосувала прорегіональна більшість.

Також з трибуни лунали заклики до Жанни Савчук зректися партквитка і самій піти з посади, на що вона відреагувала так: «Піде Янукович – піду я». На цьому сесію закрили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, бо її саму пісдя того і так виженуть!!!!
Відповісти
то як мужик з яйцами для горохівчан,крепка гаспадарниця.рішає харашо..скоро доцента дадуть..в цьому дєлі що главне ніс повєтру держати.знати де самій нахилитись..де народ нахилити..лівії бл.. схотіли?кормящу руку рубаєте..газу не буде!
Відповісти
Ганьба усім жителям горохова за те що прорегіоналівську більшість полудурків обрали, тепер і майте те що обирали
Відповісти
Так, горохівці такі! моя ср.ака збоку - поки піндюля не дадуть
Відповісти
В Горохові в районній раді з 80 депутатів тільки десь 20 регіони.Вчора за провладні рішення голосували навіть частина бютівців і свободівців. а ще частина на сесію просто не прийшли!
Відповісти
Якій опозиції? Це вам не Київ, це маленьке містечко де всі знають один про одного все. Опозиція Горохівського району - це попівна з Мар"янівки горлохватка, яка прикривається 5 дітьми, старий пердун,який в свій час керував де тільки міг і всюди гріб тільки для себе, крикливий базарчук він ще не нагріб, бо біля корита не був, ще один хотів розказати про майдан, нехай розкаже як його за корупцію за рішенням суду вигнали з терцентру
Відповісти
Що до себе пустили, то для себе і маєтье.
Відповісти
Після Яника її вже на "палю" посадять
Відповісти
Голосували так, як хотів Андрійчук.Він знає, як спрямувати роботу сесії в потрібне русло, він готується до сесії і готує до неї депутатів. Він може навіть розумного виступаючого так опустити і перетворити все на сміху...ки, як йому треба.Його провина, що рішення сесії було таким. Багато хто його боїться, бо знають його талант лягати під любу владу і всюди бути в доску своїм. Влада може зміниться, а Андрійчук останеться-мало ще набрав, що там той ставок у селі, ще півсела відтяпає. Та й внуки підростають, їм кожному ще треба п'ятикімнатні квартири безкоштовно.
Відповісти
То не "царівна", то - сором Горохівського району!!!
Відповісти
Останні новини
Горохівська «цариця» піде у відставку лише після Януковича
05 грудень, 2013, 10:35